Şimdi Ara

Acer 16 inch kullananlar yorumlarınız lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben acerın ürünleri ile ilgileniyorum bir arkadaşım bana herşey güzel ama 16 inch 1366 x 768 olması iyi değil dedi fil izlerken geniş ve enine basık olması filmlerde kötü görüntü yapar dedi (enine basık olması şişman gibi gösterir dedi) bu benim kafama epey takıldı şimdi arkadaşlar lütfen bu boyutta notebook kullanan arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun bu şekilde bir problem oluyormu yorumlarınızı paylaşın benim gibi başkalarınında kafasına takılıyor bu soru.

     Acer 16 inch kullananlar yorumlarınız lütfen.



  • Benim laptopun da ekranı aynı şekilde, yani 16:9 formatında. Filmlerde, oyunlarda falan asla sorun yaşamazsın merak etme. Zaten yeni filmlerin çoğu 16:9 formatında olduğu için olduğu gibi izlersiniz, eski filmlerde yani kareye daha yakın olan formatlarda ekranın sağında ve solunda siyah şeritler çekerek görüntüyü ortalar, yani görüntüde hiç bir bozulma meydana gelmez (aksini ayarlamadıkça).
  • başka kimse yokmu 16" kullanan o kadar büyük bir forum bir kişi yorum yazdı arkadaşlar yorumlarınızı yazında birbirmize yardımcı olalımda.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Barva

    başka kimse yokmu 16" kullanan o kadar büyük bir forum bir kişi yorum yazdı arkadaşlar yorumlarınızı yazında birbirmize yardımcı olalımda.


    Güzel kardeşim, arkadaşımız yeterince açıkladı sanırım. bende 1 tb civarında film var. Neredeyse %90ı 16 9 formatında. Ben ise tam tersine filmleri geniş ekranda full şekilde izlemek için 16 ve ya 15,6" laptop almayı düşünüyorum. Ama laptopa tv kartı alıp tv de izlerim dersen o zaman tv yayınları basık görünür tabi. Yeni çıkan pek çok dizüstü bilgisayar 15,6" ve ya 16" ekrana sahip.
  • ben 16 inç acer 6932g kullanıyorum ve gayet memnunum güzel biraz ağır ama onun dışında bi sorun yok, garip gelmiyor.
  • HDMI çıkışı da var :) lcdde hdmi girişi varsa filmleri lcd ekranda da izleyebilirsiniz :) bilgisayara atıp oradan 5.1 desteği de var. oyunlarda arkadaşların dediği gibi sorun yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.