Şimdi Ara

Acer 5033 AÇILIŞTA KİLİTLENME PROBLEMİ--YARDIM--

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar imzamda gördüğünüz laptopu kullanıyorum. Aldığım zaman bir sorun yoktu. aldıktan sonra bir kaç program yükledim. Yüklediğim programlar microsoft office, ad-aware, avast, winamp,flashget ve bluetooth için kurulum cdsi. bilgisayarımda 1-2 haftadır ilk açılışta kilitlenme yaşıyorum. dediğim gibi ilk önceleri yoktu. windows açılıyor mause da hareket ediyor fakat sonrasında hiçbir ikona tıklatmıyor. prgramlar açılmıyor. işin garibi başlattan oturumu kapatta yapmıyor. ctrl+alt+delete yaptığında pencere açılıyor ama oradanda bilgisayarı kapatmıyor. mecburen düğmeden kapatıyorum. başka türlü kesinlikle kapanmıyor. tekrar açtığımda windows düzgün kapatılmadığı için hata taraması yapıyor sonrasında problemsiz olarak kullanmaya devam ediyorum. taki bilgisayarımla işim bitip kapatıp tekrar açana kadar. sonra yine aynı şey düğmeden kapat tarama ve normal çalışış.

    açılışta bilgisayarımı kilitleyen bir şey var diye düşündüğümden . Başlat-programlar- başlangıçta çalışan programlara baktım orada ati, office,adobe acrobat ve bluetooth vardı. sıradan sildim. önce bluetoth u sildim. problem bir süre ortadan kalktı. bir kaç açılış sonrası yine oldu. sonra avastı sildim açılışta dosyaları tarıyo diye oda olmadı. şimdi ati office ve adobe kaldı. acaba office den olabilirmi yükleme sırasında hata mesajı vermişti ama sonra kurulum tamamlanmıştı.

    en kötüsü ekran kartı ile ilgili bir problem olabilirmi. istanbul dışında oturuyorum cihazıda kadıköy goldan aldım eğer basit bir şeyse göndermek istemiyorum.

    böyle bir problem yaşayan yada çözümü ile ilgili yardım edebilecek arkadaşların yardımlarını bekliyorum.

    şimdiden teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi godzila -- 17 Nisan 2006; 18:17:52 >







  • sorunun %99 avast'tan kaynaklanıyor... kaldırdım diyosun ama istersen bilgisayarı yeniden kur ve avast kurmadan kullan...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acumen -- 17 Nisan 2006; 21:15:58 >
  • bence de sen recovery kullanarak kur tekrar, problem çıkacağını sanmıyorum ama çıkarsa donanımsal bişey olduğu kesinlik kazanır
  • recovery kullanarak tekrar bir kurayım bakalım. inşallah çözüme kavuşur. yinede alternatif çözüm önerilerinizi bekliyorum.
  • microsoft office falan kaldırdım recovery den yine kurdum işe yaramadı yokmu arkadaşlar bir fikri olan. makinaya servis yolumu gözüktü.

    yardımmmmmmm
  • Bios v1.40 var, update yapmadıysan yap. Benim de 5033 var bi problemim yoktu ama dün gece update ettim bi sorun çıkarmadı. Belki senin sorununu çözebilir.
  • windows u onar bakalım bi TAK WİN XP CD ni ONAR SONRA düzelebilir

    bende de ona yakın bir hata veriyordu NORTON da ama onardım zorun kalmadı.

    olmazsa format çek gitsin ya
  • acer 5033ile bir xp cd si vermiyorlar. onun yerine recovery cd si oluşturuyorsun ilk kullanmaya başladığında. ne zormuş format atmak bilmiyorsan eğer. dün bütün gece uğraştık format atmaya ama sonunda bulduk o cd ile nasıl format atılıyo ve xp yükleniyo. cd nin içinde xp kur gibi bir şey yok çünkü. şimdilik problem düzeldi gibi. sabah işe gelmeden baktım sorun yoktu. Sanırım problem çözülmüş gibi duruyor.
    yardımı olan arkadaşlara teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.