Şimdi Ara

ACER 5101 Vista Ses Problemi [Yardım lütfen]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • özellikle 5101 sahibi vista kullanıcılarından cevap bekliyorum. Vista ses kartını high definition audio olarak tanıyor. herşey güzel ama sesleri çalarken minik atlamalar var. çok minik atlamalar ama rahatsız ediyor. realtek.com.tw den en son kendi driverini kurdum yine var aynı atlamalar. ramim 2 gb yani bilgisayar takıldığı için değil. ramlerden bile şüphelendim. 1 gb denedim ikisini de çıkarıp orjinal ramini taktım falan hafıza sorunu mu diye yok alakasız. sizde yok mu böyle bir sorun? yoksa demekki benim cihazda sorun var diyeceğim çünkü. mp3, wma vb çalarken miniz atlamalar gibi czzt sesleri gibi şeyler var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakkans -- 21 Şubat 2007; 17:42:28 >



  • henüz vista kurmadım o yüzden şimdilik yardımcı olamıyacağım ben vistayı 6-7 ay sonra anca kurarım sp1 paketi çıksın vistadaki problemler he bir giderilsin ondan sonra geçiş yaparım acele etmenin anlamı yok
  • bende xp de bi kez ekran kartı ve işlemci ye ramleri full doldurup yüklendiğimde benzer bir sorun çıkmıştı, bi türlü düzeltemedim, formatlayınca düzelmişti. Bi format atıp denemeni öneririm.

    Bu arada, 5101 için başlık vardı, yeni başlık açmadan keşke oraya yazsaydın..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basturkemin -- 21 Şubat 2007; 18:26:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.