Şimdi Ara

Acer Aspire 5032WXMi, AMD Turion 1.6GHz ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM ÖNERİSİ OLANLARI BEKLİYORUM....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • slm arkadaşlar

    ben Acer Aspire 5032WXMi, AMD Turion 1.6GHz almayı düşünüyorum. EĞER DAHA ÖNCE ALAN VARSA BANA TECRÜBELERİNİ + LARINI VE EKSİLERİNİ GÖNDERİRSE SEVİNİRİM.

    ACER'I BRIGHT VİEW OLDUĞU VE 80 GB HDD VE 64 TURİON İÇİN TERCİH ETTİM. BİR OYUNLARDA FAZLA SORUN ÇIKARMAYACAK VE GENEL BİR ŞEY OLSUN İSTİYORUM BİRDE HESAPLI OLSA İYİ OLUR. ANCAK BUNU BULABİLDİM.

    1.750.OOO TL.


    http://shop.infronic.com/wsc_product.asp?ProID=103796&CID=3244&PID=0&Last=0


    CLOCK SAATİ PROBLEM OLUR MU 1.6 MHZ

    Chipset/Platform ATI Radeon® XPRESS 200M chipset /

    AMD TURION™ 64bit ML-30 işlemci (1.6GHz /

    LCD Ekran 14.1™ WXGA Acer CrystalBrite TFT LCD,

    128MB ATI Mobility Radeon 200M paylaşımlı ekran kartı *

    512MB (1*512) DDR-II 533MHz 80GB Ultra ATA 100

    DVD Dual Double Layer (DVD+R)

    Entegre 10/100 Mbps + lan
    802.11b/g WLAN kablosuz ağ desteği, Wi-Fi

    Bellek Kart Okuyucusu : 5 'li (MMC, SD, xD, MS ve Memory Stick Pro) kart okuyucu

    Adaptör 6 cell Li-Ion pil;
    Şarj Süresi 2.5 saat pil ömrü

    özellikler bunlar
    CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM....







  • walla bende acer ın bu modeliyle sempron 3300 işlemcili modelinde kararsız kaldım ama burada pek sempron teknolojisinden anlayan yok:(
    O yüzden bende beklemedeyim, olmadı biraz daha fazla para verip acer1654 alacamm...
  • Dostum bende bu alet var. 1 hafta önce aldım. Alet gerçekten çok iyi. Özellikle ekran kalitesinden çok memnunum. X200 ekran kartı PCI olduğu için hemen hemen X300 ile eşit sayılır. İşlemcisi 64 bit olduğu için yeni çıkacak olan programlarla herhangi bir sorunu olmayacaktır. HD kapasitesi ise 80 gb ve işleri fazla fazla görüyor.Kart okuyucu,kızılötesi,wireless gibi özellikleri ise cabası... Ben sadece pilden ve hoparlör sesinden memnun değilim. Şarjı 45-50 dk arası gidiyor (Bunu arştırıyorum büyük ihtimalle yarın servise gidecem), Hoparlör sesi ise çok az geliyor. Sonuç olarak söylediğim sorunlar hariç gerçekten aldığı ücretin hakkını veren bir cihaz.
  • aşağıdaki sitede peşin fiyatına 6 taksit 1695 ytl ye geliyor havale ile ödersen 1665 ytl fiyat var ben daha önce görmedim ama özellikleri iyiye benziyor
    http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=LSATAS5032XTXH
  • 64 bit olması büyük avantaj. özelliklerine bakılırsa da acer haricinde bu kadar ucuza aynı donanımda başka bir laptop bulmak zor. ben bir centrino kullanıcısı olarak çok pişmanım.
  • x700 ekran kartlı olanları alsanız daha iyi olur.Msi m635 fiyat/performans olarak çok iyi bir ürün.Aynı özelliklere sahip Acer notebook da alınabilir.
  • Özellikleri iyi ama 14" olması çok kötü 15"den aşşasını almamanı öneririm
  • sağol kardeşim bilgilendirdiğin için öncellikle.

    sana bir sorum olacak oyun oynadın mı hiç.
    performansı nasııl bilgisayarı hiç kasıyor mu?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: nesferatu

    Dostum bende bu alet var. 1 hafta önce aldım. Alet gerçekten çok iyi. Özellikle ekran kalitesinden çok memnunum. X200 ekran kartı PCI olduğu için hemen hemen X300 ile eşit sayılır. İşlemcisi 64 bit olduğu için yeni çıkacak olan programlarla herhangi bir sorunu olmayacaktır. HD kapasitesi ise 80 gb ve işleri fazla fazla görüyor.Kart okuyucu,kızılötesi,wireless gibi özellikleri ise cabası... Ben sadece pilden ve hoparlör sesinden memnun değilim. Şarjı 45-50 dk arası gidiyor (Bunu arştırıyorum büyük ihtimalle yarın servise gidecem), Hoparlör sesi ise çok az geliyor. Sonuç olarak söylediğim sorunlar hariç gerçekten aldığı ücretin hakkını veren bir cihaz.




    peki oyun performansı nasıl????peki oyun performansı nasıl????
    peki oyun performansı nasıl????peki oyun performansı nasıl????peki oyun performansı nasıl????peki oyun performansı nasıl????peki oyun performansı nasıl????peki oyun performansı nasıl????peki oyun performansı nasıl????peki oyun performansı nasıl????peki oyun performansı nasıl????peki oyun performansı nasıl????
    peki oyun performansı nasıl????
    peki oyun performansı nasıl????
    peki oyun performansı nasıl????
    peki oyun performansı nasıl????




  • valla arkadaslar... benim mi kismetsizligim, nazarmi degdi bilmiyorum ama ben makineyi elime aldim... once harddisk sirildamaya basladi... ardinda bu garip sesler iice artti. ve simdi artik makine hic acilmiyor... Az evvelde acilista gorunen windows xp ekrani bembeyaz oldu... simdi benim ne yapmam lazim. makineyi 22 kasim Sali saat 18:00 de aldim. isin asli geri iade isteyecegim. ama proseduru bilmiyorum. Arkaslar bana yardumci olun. Saygilar
  • Arkadaşlar oyun performansı fena değil.Bakın iyi demiyorum.Ama bir fifayı,undergroundu,far cry'ı takılmaksızın oynayabiliyorsunuz.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: nesferatu

    Arkadaşlar oyun performansı fena değil.Bakın iyi demiyorum.Ama bir fifayı,undergroundu,far cry'ı takılmaksızın oynayabiliyorsunuz.




    peki bir sorum daha olacak acer 1.6 clock saati nasıl bir performance sağlıyor. malum artık yeni notebooklar ve şuan halihazırdaki notebook lar en az 1.73 ila 2.0 ghz arasında.
    peki bu bir eksi sayılabilir mi?

    acer ın parlak ekran olduğunu biliyorum ama yandan ve ters bir köşeden bakınca ekranda kararma oranı fazla mı? yani parlak ekran özelliğinden kasıt tam olarak nedir????

    ekranın ışık olarak parlaklığı mı???
    yoksa ekrandaki kararmaların az ve çokluğa göre orandaki performance ı mı????




  • Arkadaşlar ben bu aleti aldım . Sanırım pişmanım... Belkide erken konusyorum. Ben eski bir ThinkPad kullanıcısıyım.Aleti alır almaz gözüme ccarpan handikapları şöyle.Fan çok ses cıkartıyor.Diger notebooklara göre tabiki.Hoparlörlerden az ses geliyor.Kulaklık taktım çıkışlarda az kulaklıktanda az ses geliyor.

    Şu an aleti alalı 1 hafta oluyor ve sistem açılır ve kapanırken uzun beklemeler yaşıyor. Umarım windowsla alakalıdır. Bu konuda aynı sorunu yaşayan varmıdır merak ediyorumm
  • Dostum fan evet çok ses çıkartıyor... Baştan bende çok şaşırdım. Ondan sonra empowering programından settings i tıklayıp sürekli fanı çalıştır komutundaki çarpıyı aç kapa yapınca fan otomatik olarak çalışmaya başladı. meğerse ilk geldiğinde sürekli çalışsın şeklinde ayarlanmış... Hoperlörden az ses geliyor ama bence yeterli... açılıp kapanma ile ilgili ise... benim harddiskim bitti... şuan serviste... umarım benzer bir durum değildir. Saygılar.
  • FAN OLAYINI EVET DEDİGİN GİBİ NASIL OLDUYSA BİRAZ ÖNCE PİL BİTTİ KAPANDI AYARLAR KENDİNDEN DEGİSTİ,ŞİMD İGEREKTİGİNDE CASLIYOR FAN... BİLMİYORUM HİC IBM KULLANDINMI.Bİ IBM KULLANICISI KESİNLİKLE BASKA NOTEBOOK ALMAMALI. Bİ ARKADAS ACERIMI KULLANDI SÜPER DİYOR. AMA BEN BU PERFORMANSI BEGENMİYORUM.. ACILIP KAPANMA SORUNU GTTİ GİBİ... SENCE ALETE XP PRO KURSAMMI..Bİ DEGİSİM OLURMU.ÜZERİNDE GELEN HOME.. HATTA HATTA X64 MÜ KURSAK.... OYUN OYANAYACAGIM KİŞİSEL BİR BİLGİSAYARIM VAR...
  • Valla dostum markadan markaya geçişte bir gerçek ki hepimizin beklentileri çok değişik. Hayalkırıklığına benzer şeyler oluyor. Ama bir düşünürsen senin IBM in Acer'daki donanımın kaçta kaçına sahipti. Bendede taş gibi bir toshiba vardı. P4 2,66 mobile olarak piliyle 2 DVD film izliyordum. Ama şimdi düşünüyorumda birtek bataryası neredeyse 750-800 gr'dı... Ben, cihazım serviste olmasına rağmen Acer'dan memnunum. Küçük, becerikli, şık. bence sende mutlu olmaya çalış. Yeni işletim sistemi ile ilgili olarakta, biliyorsun bize cihazla birlikte herhangi bir recowery cd si vermediler. İmajları diskin bir yerine yüklemişler. Bu yüzden sanırım yeni işletim sistemini yüklerken bu imajı silmemeye özen göster.Saygılar
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kutlualper


    AMD TURION™ 64bit ML-30 işlemci (1.6GHz /

    512MB (1*512) DDR-II 533MHz 80GB Ultra ATA 100



    TURİONLARDA DDR-2 OLMAZ..533MHZ DE OLMUYOR BENİM BİLDİĞİM...
    GÖZDEN KAÇMIŞ HERHALDE...
  • Dün gece 3 e kadar uğraştım ve stabil aayarlara sonund aulaştım.Evet alet fiyat performans olarka çok iyi.Açılış kapanışlar düzeldi. Bu arada benim IBM bunun kadar bir şeydi. Ve hala duruyor.Elimde iki tane 256 mb ddr 266 notebook rami satılık.Ibm den kalma. Birde TOSHİBAnın o ünlü hardiski var 16 mb cache li. (40gb) kasayıda satabilrim .Belki bir arakadasın sadece kasa veya monitöre ihtiyacı vardır. Model T30
  • merhaba Acer 5032 sahipleri,

    genel bir değerlendirme yapmanız mümkün mü?
    özellikle ekran ve pil süresiyle ilgili?
    ısınma sorunları ne aşamada?

    teşekkürler
  • Notebook

    pcDEPO.COM Da aşağıdaki model notebooklarda

    Notetebook çantası , notebook mose , notebook soğutucu fan hediyesi var



    Lenovo Notebook

    http://www.pcdepo.com/lenovo-notebook-kat35.html



    Dell Notebook

    http://www.pcdepo.com/dell-notebook-kat25.html





    Toshiba Notebook

    http://www.pcdepo.com/toshiba-notebook-kat31.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mailman -- 3 Ağustos 2011; 5:53:48 >




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.