Şimdi Ara

ACER ASPIRE 5745G KULLANICILARI KULÜBÜ ( AS5745G / i7 740Q / 2gb nvidia420m) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
458
Cevap
7
Favori
117.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bilgisayarı kullananlar bende almayı düşünüyorum. Yaklaşık 1 yıldır kullanıpta sorunsuz devam eden var mı? Yoksa illa bir yerden sorun çıkıyor mu? Samsung 3 yıldır kullanıyorum hala sorun çıkarmadı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FreeShah

    Bilgisayarı kullananlar bende almayı düşünüyorum. Yaklaşık 1 yıldır kullanıpta sorunsuz devam eden var mı? Yoksa illa bir yerden sorun çıkıyor mu? Samsung 3 yıldır kullanıyorum hala sorun çıkarmadı.

    bir yılı aşkın süredir kullanıyorum, bir problem yaşamadım. bios update ederken bilgisayarı çökertmiştim, garanti kapsamında değiştirdiler.

    oyun oynarken ısınma olayı var. ama dert edilecek kadar birşey değil bence.
  • optimus var mı yok mu
  • benim fandan sanki bir yere takılıyormuş gibi ses çıkıyor ısınma sorunu da yok ama tozlanmış mıdır ki içi garantisi de bitti istanbulda nereye gösterebilirim mecidiyeköydeki kendi servislerie göstersem çok para alırlar mı ki
  • Buraya bayadır giren çıkan olmamış, sessizliği ben bozayım bari

    arkadaşlar biz bu laptopu şimdi satsak, kaça alıcı buluruz acaba? garantisi 2 ay önce doldu benimkinin. yeni modellerle değiştirmeye kalksak üzerine çok para vermemiz gerekir mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theoden_00 -- 4 Şubat 2013; 23:41:19 >
  • buralara pek uğrayan olmuyor artık heralde :D
  • Arkadaşlar benim bilgisayarım cdrom açma tuşunu algılamamakta, farkında olmadan etkisiz hale getirmiş olabilir miyim ?
  • Fan sanki bir yere takılıyormuş gibi ses çıkıyor. Servise vermeyi düşünüyorum. Daha önce fan değişimi için servise veren oldu mu ? Ne kadar tutuyormuş ve ne kadar sürede geri veriyorlar bilen biri var mı ? Teşekkürler.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bloodpilot

    Fan sanki bir yere takılıyormuş gibi ses çıkıyor. Servise vermeyi düşünüyorum. Daha önce fan değişimi için servise veren oldu mu ? Ne kadar tutuyormuş ve ne kadar sürede geri veriyorlar bilen biri var mı ? Teşekkürler.

    ben garanti kapsamında fan değiştirdim. kargoya verdiğim günden itibaren yaklaşık bir buçuk hafta içinde geldi. zaten benm fan gine bozldu, bu laptopların büyük bir fan sorunu olduğu kesin.
  • Merhaba arkadaşlar bir şey sorucaktım bnde acer 5745g kullanıcısıyım 2 yıldır ilk defa servise götürdm oda fan temizliği ve formatı için fakat içime bir kurt düştü yapıldıktan sonra ewerest programını indirdim ve bir bakıyim dedim çünkü servis harici yerlerde hep parça çalınma vakalarını duyuyorz sizede bu konuda danışmak istiorum ewerest programını indirdim depolama/ATA ya girdim orası hard disk bölümü oluyor sanırım ve bunlar yazıor sizce hard diski değiştirilmişmi orjinalini bilmiorm ne olduğunu bilen arkadaşlar bir şey söylerse sevinirim






  • quote:

    Orijinalden alıntı: theoden_00

    Buraya bayadır giren çıkan olmamış, sessizliği ben bozayım bari

    arkadaşlar biz bu laptopu şimdi satsak, kaça alıcı buluruz acaba? garantisi 2 ay önce doldu benimkinin. yeni modellerle değiştirmeye kalksak üzerine çok para vermemiz gerekir mi?

    Valla bence acer ın ürettiği en iyi laptop ancak satmayı planlıyorsunuz malum 2.ellerde değer kaybediyor ben gayet memnunum sadece ısınma sorunu vardı onu da soğutucu alarak çözdüm ancak bildiğim kadarıyla aldığınız fiyatın yarısına alırlarsa iyidir.

    Saygılar
  • 3 gündür acer aspire 5745g ile uğraşıyorum,artık iyice sıktı bu ekran kartı sorunu,sizlere yazıyorum ,yardımcı olun lütfen;

    Biliyorsunuz ki çift ekran kartı teknolojisi kullanıyor 5745g,bios da iki mod var,ya discrete yada switchable,zaten hepimizde switchable seçiliki iki kartıda kullanalım,bilgisayarım bir gün açıldığında windows ekranın karardı ve eski haline döndü,bu kararmalar devam edince format attım,tabiki sorunun driverdan kaynaklandığını biliyordum ama dormatı pc yi hızlandırmak için attım.Fakat iki driverıda yüklememe rağmen ncidia gt 330m çalışmıyor,ekranda sağ altta yeşil simgesi geliyor,güç performancı yüksek performansa geçirrince hata veriyor ekran kararrıyor,sadece intel hd grafik kartı ve sürücüsü çalışıyor,şimdi ben ikinci ekran kartımı driverının hep silip yüklememe rağmen(hemde farklı versiyonları) niye çalıştıramıyorum,ayrıca http://www.laptopvideo2go.com/drivers sitesinni nasıl kullanabililrm,buradan indireceğimiz driver switchable drivermı optimus mu,bize switchable lazım,çünkü optimusu yüklemek için Bios da discrete yapmamız lazım ama bu ayarı yaptığımızda ekran kararıyor ve biosu bile bir daha göremiyorsunuz:) lütfen yardım edin




  • herkese merhaba. geçen gün babam aradı. uzun zamandır pc almak istiyordm. o da komşu bilgisayarcıdan acer aspire 5745g bulmuş. henüz 2-3 aylık, 6 gb ram 640 gb hdd intel core i5 480m 2.66ghz geforce gt420M fiyat içinse 850 lira demişler. ne dersiniz??



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Ünal -- 6 Temmuz 2013; 19:23:16 >
  • bence pahalı biraz. ben sana i7 740QM 4gb ram 500gb harddisk ve gt 420m olan AS5745G modelini 850 tl ye bırakıyim.
  • 2-3 aylık derken kullanılmışlık süresinden bahsediyorsan,garantisi var demektir ki bence fiyatıda fena değil....
  • Arkadaşlar benim Accer Aspıre 5745g bilgisayarımın Dahili kamerası bozuldu satın alabileceğim bir site varsa linkini atabilirmisiniz. Şimdiden teşekkürler.
  • Bunun wifi çekim gücünü artırmanın bir yolu yok mu? Sürücüyü güncelledim ama birşey değişmedi. Tam alt katımdaki modemden 1-2 diş çekiyor, halbuki yanımdaki arkadaşın bilgisayarı 4-5 diş çekiyor. Yalnız onun wifi alıcısı intel benimki atheros Sürücüyü ensondan bir öncekine güncelledim ama birşey değişmedi. Son sürümü yüklemeye çalışınca bilgisayar kilitleniyor.
  • buralar öksüz kalmış ya. hiç uğrayan yok heralde. neyse acerin en güzel bilgisayarlarından biri gerçekten bu ama ısınma sorunu çok fazla bazen w tuşuna basamıyorum
  • Aynı bilgisayardan bendede mevcut garantisi bitince format attım fakat artık mouse yeri dokunmatik değil iki elimle dokununca fotoğraflara falan yaklaştırıyordu aşşağı doğru çektiğim zaman internette sayfaları yukarı veya aşşağı oynatıyordu ama artık dokunmatiği yok driveri falanmı var nasıl düzelticez bilgisi olan varmı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dasingen43

    Aynı bilgisayardan bendede mevcut garantisi bitince format attım fakat artık mouse yeri dokunmatik değil iki elimle dokununca fotoğraflara falan yaklaştırıyordu aşşağı doğru çektiğim zaman internette sayfaları yukarı veya aşşağı oynatıyordu ama artık dokunmatiği yok driveri falanmı var nasıl düzelticez bilgisi olan varmı ?

    Acer sitesinden synaptic olan mouse ile ilgili sürücü kurman lazım onu kurduktan sonra eskisi gibi oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.