Şimdi Ara

ACER ASPIRE AS5710G hakkında birkaç soru.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben inşaat müh. öğrencisi olarak bana 4 sene dayanacak ucuz bir notebook araştırıyordum.Gözüme bu modeli kestirdim.Çünkü özellikle çizim programları için ramin güçlü olması gerektiği söyleniyordu.Şimdi model hakkındaki sorularım(kullanan arkadaşlar cevaplarsa çok mutlu olurum) :
    1)Kasa dizaynı hoşuma gitti.Acaba malzeme kalitesi nasıldır gıcırdama tuşlarda işlev yetersizliği gibi sorunlar oluyor mu?(Tuşlarda alttan aydınlatmaya sahip mi?)
    2)Bu sistemle Cad programları çalıştırılabilir mi?(özellikle cad kullanan arkadaşlar için çok büyük binalarda çizmeyeceğim 4 seneye değiştiririm zaten)
    3)Sistem ve ürün stabilitesi nasıldır overcloack felan yapmayacağım ama sistem devamlı arıza yapar mı teknik servis kapılarında uğraşmak istemem.Yani sorunlu bir model mi? Ayrıca dizüstünde kullanılabilir mi? ısınma problemleri varmıdır.
    4)XP sürücülerinin bulunmaması sebebi ile(benim bildiğim kadarı ile) XP yükleyemeyeceğim.Sistem yavaş mıdır?yani rami güçlü ama insan merak ediyor hiç vista kullanmadım.
    5)acaba temel grafiklerde gta carbon gibi oyunları kaldırır mı?
    6)Son olarakta allah korusun bozulursa felan teknik servis nasıldır acer güvenilir bir markamıdır?
    Arkadaşlar sorularım çok ama bu benim ilk laptopum olacak onun için böyle eğer hepsini cevaplarsanız çok sevinirim.Şimdiden cevaplayanlara teşekkür ederim.







  • Arkadaşlar acaba kimse kullanmıyor mu bu modeli? up!
  • bende bu modeli almayı düşünüyorum bende mak müh okuyorum cad progrsmları kullancam nolur bilen biri varsa teğmenime cvb yazsın teşekkürler şimdiden
  • arkadaşlar benim bu ikinci diz üstü bilgisayarım. önceki de acer dı ancak bu bambaşka bir alet 5710G bende 2 gb ram ve 2.0 ghz işlemci var. acer kendisi ciddi manada yenileyen bir marka. önceki bilgisayarım gibi ısınma problemi yok çok sessiz çalışıyor. tuşların alttan ışıklı olması konusuna gelince öyle durumlarda batarya problemi yaşarsın yani haliyle daha fazla batarya tüketecektir. oysa bu bilgisayar normal kullanımda iki saatten fazla gidiyor pili bence başarılı bir sistem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.