Şimdi Ara

ACER Aspire R3610 REVO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu Alet her ne kadar bilgisayar gurubu olsada tek başına düşündüğümüzde network media player ler den farklı değil nmt ler de artık bilgisayar gibi download yapıp internete bağlanabiliyor. Bende bu ürünü bu başlık altında incelemeye açmak istiyorum.. forum da arattırdığımda geçerli bi başlık bulamadım. Şu an halen daha egreat 31-b modelini kullanmaktayım ama bazı sebeplerden dolayı soğudum resim slaytlarındaki yavaşlık gibi tabi artısıda var dediğim gibi nmt ve bu ürün birbirlerine rakip ürünler çokta farklı kulvarlardaki bir ürün değil zira bu cihazın en büyük müşterisi video izlemek olacaktır. tabi bunlar kişisel düşüncelerim.. burasıda bir paylaşım alanı olduğuna göre yanlışım varsa düzeltiniz.. Ben bugün 10.12.2009 tarihinde ebay dan sipariş verdim inşallah aksilik olmazssa 4-5 güne elimde olacaktır ve detaylarıyla nmt ye olan artı eksi yönlerini paylaşacağımm..

    Bu arada nmt egreat 31-b modeli popcorn a-110 eşdeğeri olan sorunsuz kullandığım cihazı satıyorumm. 350 tl tp link kablosuz bağlantı aparatıyla birlikte..







  • Ürün elime ulaştı 100 lira gürüğe bayıldık ne yapalım devletimiz sağolsun dedik.. nmt felan hikaya canavar gibi bişe detayları ekliyeceğim..

    1. 20 dakikada win7 kurulumu tamamlandı işlemci yardımcısı diye bir donanım haricindeki bütün sürücüeri yükledi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myrecep -- 29 Aralık 2009; 17:38:59 >
  • dediğin ürün bu sanırım ne kadar verdin gümrük hariç bende buldum üzcetsiz kargo o yüzden

     ACER Aspire R3610 REVO
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.