Şimdi Ara

Acer Aspire V17 Nitro Black Edition

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle iyi forumlar yaklaşık olarak 3 hafta önce Acer Aspire V17 Nitro Black Edition aldım sigorta kasko derken bana 3000 liraya patladı 8 GB ram 2 GB NVİDİA GEFORCE GTX 860M ekran kartıyla geldi bilgisayardan harika memnunum film izlerken ekranın genişliği olsun sesi olsun pil ömrü vs. herşeyiyle 10 numara tatmin eden bir laptop fakat son günlerde laptop aşırı olmamak şartıyla ısınma yapıyor herhangi bir kapanma falan söz konusu değil fakat yinede bilgisayarıma zarar mı veriyorum düşüncesi çıkıyor biraz amatörüm bu konularda ısınmayı normalde yapmıyor Assasin's Creed 3 oynarken yapıyor oyunda herhangi bir kasılma olmuyor sizin düşünceleriniz nedir ne yapmalıyım ?







  • Cevabınız için teşekkürler :) Yalnız sorunum sıcak hava değil fanın üfürdüğü yer ateş gibi oluyor yani bayaa ısınıyor
  • yok o kadar kötü değil durum ama bu gidişle servise gidecek bi :)
  • fiyat ve perfıormans açısından güzel seri

    http://www.pcdepo.com/acer-aspire-v17-nitro-vn7-791g-759q-notebook
  • Eğer bilgisayarı düz bir zeminde kullanmıyorsanız, fanlar dışarıdan yeteri kadar hava alamadığı için yeterli soğutma yapamaz. Bundan dolayı dizüstünde, koltuk üstünde, yastık üstünde vs. oyun oynamayın.

    Eğer bilgisayarınız 3 haftalık olmasaydı fanlarda biriken tozdan dolayı ısınabilir derdim. Kapanmaması veya donma yapmaması maalesef bilgisayarın zarar görmediği anlamına gelmez. Notebook soğutucu fan kullanabilirsin.
  • yoo hep masanın üstünde kullanırım laptopumu alıp daha bir gün dizimin üstüne veya yatak,mobilya vs. üstünde kullanmadım zaten dustdefender denilen koruyucusu var toz birikimini önlemek için fanı her 3 saatte 1 defa 15 dakika olmak şartı ile saat yönünün tersine çeviriyor buda olan tozu dışarı itiyor fakat laptopa zarar veriyor muyum bu soru beni yiyip bitiriyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ParliamentNB

    yoo hep masanın üstünde kullanırım laptopumu alıp daha bir gün dizimin üstüne veya yatak,mobilya vs. üstünde kullanmadım zaten dustdefender denilen koruyucusu var toz birikimini önlemek için fanı her 3 saatte 1 defa 15 dakika olmak şartı ile saat yönünün tersine çeviriyor buda olan tozu dışarı itiyor fakat laptopa zarar veriyor muyum bu soru beni yiyip bitiriyor

    Servise başvur ilerde ciddi sorunlar olabilir
  • sorunu çözdüm :) ekran kartının ayarları standartda kalmış oyun modu var gaming mode diye ona çekince herşey düzeldi :)
    Konu kilit lütfen :)
  • Bendede ayni sorun var nasil yaptiniz ayarlari

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şöyle bir durum anlatayım

    Bende dell 7537 var , yazın orta kısım o kadar ısınıyordu ki elimi dokunamıyordum . Kış geldi simdi ısınmıyor biraz ılık oluyor el falan rahat konuyor yani senin laptop kışın böyle yapıyorsa yaz için bir şeyler düşünmeni öneririm

    Sorun çözülmüş g.o



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elkarun -- 19 Şubat 2015; 23:26:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tezcan hocam nvidianın bi giriş konsolu var oraya girip oyunları tanıtıyorsunuz en yüksek performansa alıyorsunuz bilgisayar fanları otomatik olarak açıyor :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.