Şimdi Ara

Acer Aspire VX 15 (VX5-591G) | Ana Konu | i7-7700hq | 1050 TI | 256 GB SSD | 16 GB RAM (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
521
Cevap
10
Favori
36.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • decramer kullanıcısına yanıt
    Biraz da şans işi. Evet acer ı ilk gördüğümde gözüm menteşe konusunda dell e kıyasla korktu. Ama dell de de bu olaylar oluyor. Dell de mesela görüntü giden de var gri bir ekran olarak. Veya menteşe kayması olarak da olabiliyor. Dell de yumuşak bir menteşe var. Acer da fazla sert. Genel olarak gaming laptop piyasası tuhaf bu konuda.Çok araştırdım alırken,param yetse msi alacaktım.Lenovo pahalı ve klavye sorunlu. Dell panel muhabbeti vardı ve ısı olayı şaibeli biraz ve 7559 daki sorunlar çıkabilirdi ki çıktı da. Acer da soru işaretim vardı. İndirim olunca Hp aldım. Serinlik olarak iyi sayılır, 3.8 ile 3.4 arası oynatıyor üst düzey oyunları. Throtling yok gibi birşey. Ama dirt 3 75 80 den 85 90c de oynamak da tartışma konusu. 3.4 lerde genel olarak ,bu yüzden normal karşılıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expressimo -- 2 Haziran 2018; 9:20:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üründe dün itibari ile sıkıntılar başladı. Daha önce hdd kullanımı %100'e çıkmıştı ama bunun bitcoin madenciliği virüsü olduğunu bulup, çözmüştüm. Dün ise ekran kartı güncellemesi yapmak istediğimde ekran karardı ve bir daha gelmedi. Bilgisayarı sıfırladım, açıldı. Kapatıp, tekrar açtığımda ise harddisk onarımı devam ediyor dedi, bekledim ama açılmadı. Kapatıp, tekrar açtığımda şifre girdiğim yere kadar geliyor daha sonra da gri bir ekran ve altta yuvarlak dolum işareti dönüp, duruyor. Sanırım HDD de sıkıntı var. Garanti'ye göndermek istedim ama kargo ücreti çıkardılar başıma. Araştırma yapayım derken " sms infocomm servisi"nden çok fazla şikayet olduğunu gördüm. Daha önce böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu? Olduysa nasıl çözdü ya da ben nasıl çözebilirim. Servise göndermek istemiyorum.
  • Arkadaşlar size bir sorum olacak, cevaplarsanız sevinirim. Benim bilgisayarım da hdd mevcut. Ben m2 ssd alsam, nasıl takarım. Direkt olarak kasayı açınca takabiliyor muyum, ram misali? Yardımcı olursanız sevinirim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: recepkskn

    Üründe dün itibari ile sıkıntılar başladı. Daha önce hdd kullanımı %100'e çıkmıştı ama bunun bitcoin madenciliği virüsü olduğunu bulup, çözmüştüm. Dün ise ekran kartı güncellemesi yapmak istediğimde ekran karardı ve bir daha gelmedi. Bilgisayarı sıfırladım, açıldı. Kapatıp, tekrar açtığımda ise harddisk onarımı devam ediyor dedi, bekledim ama açılmadı. Kapatıp, tekrar açtığımda şifre girdiğim yere kadar geliyor daha sonra da gri bir ekran ve altta yuvarlak dolum işareti dönüp, duruyor. Sanırım HDD de sıkıntı var. Garanti'ye göndermek istedim ama kargo ücreti çıkardılar başıma. Araştırma yapayım derken " sms infocomm servisi"nden çok fazla şikayet olduğunu gördüm. Daha önce böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu? Olduysa nasıl çözdü ya da ben nasıl çözebilirim. Servise göndermek istemiyorum.
    Windows 10 güncellemesinden dolayı böyle oluyor. Cihazı güvenli modda açıp. Display Driver Uninstaller programını indirip kur. Nvidia ekran kartını seçip 1. şıkkı seç (yeniden başlatma seçeneği olan) daha sonra ekran kartı driver kur tekrar. Ama son sürüm değil. Şu anda baktım da geçen hafta yeni bir güncelleme gelmiş (398.11 sürümü) ben yaparken son sürüm o değildi.(397.93'di) Ben 397.64 sürümünü kurdum sorun ortadan kalktı şu anlık sıkıntı yok.




  • Arkadaşlar Selamlar,

    Size bir sorum olacak, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Söz konusu Acer vx 15 laptobun 128gb ssdli versiyonunu geçen yaz sonunda satın almıştım. 128gb ssdyi upgrade etmek istedim. 250 gb Samsung 970 evo m.2 ssd satın alip eskini çıkardım. Üzerinde bootable usb den windows 10 un en son versiyon enterprise kurdum. sürücülerimi de kurdum yalnız bir performans sorunum mevcut. ssd bayağı hızlı çalışıyor, tek sorunum nadir de olsa mouse lag yapması.
    Çok nadir de olsa bazen bir pencereyi kapattıktan hemen sonra pencere kaybolurken blurlaşıyor ve yarım saniye ve altında donma yaşanıyor. Mouse da hareket etmiyor, hemen ardından düzeliyor.

    Acaba neden böyle bir sorun yaşamış olabilirim. Her türlü sürücüyü yükledim Intel grafik kartından chipset sürücülerinden nvidia dahil.

    Eski ssd yi az önce yerine taktığımda böyle bir sorun yaşamıyorum. Yardımcı olabilecek fikirlerinizi bekliyorum. Windows yüklerken bir şeyi mi atladım acaba,
    SSD Trim kontrol ettim.

    Edit: Arkadaşlar nVidia ekran kartını disable ettim düzeldi. Hangi sürücüyü yüklersem yükleyeyim aynı sorunu yaşıyorum.

    Şimdiden teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lucasthehacker -- 12 Haziran 2018; 1:8:40 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: warofthe1

    Windows 10 güncellemesinden dolayı böyle oluyor. Cihazı güvenli modda açıp. Display Driver Uninstaller programını indirip kur. Nvidia ekran kartını seçip 1. şıkkı seç (yeniden başlatma seçeneği olan) daha sonra ekran kartı driver kur tekrar. Ama son sürüm değil. Şu anda baktım da geçen hafta yeni bir güncelleme gelmiş (398.11 sürümü) ben yaparken son sürüm o değildi.(397.93'di) Ben 397.64 sürümünü kurdum sorun ortadan kalktı şu anlık sıkıntı yok.

    Alıntıları Göster
    Sistem sıfırlaması yaptım. Sürücüleri en son sürümüne getirdim sonra düzeldi. Teşekkür ederim yardım için




  • Tam almaya karar verdim her yerde stoğu bitmiş gelir mi ki bir daha

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be 16 ay olmus. Kullanıyoruz hala, verimli, istikrarlı ve simdilik sorunsuz. Hayırlısı bakalım :)
  • Arkadaslar merhaba

    İ7 1050ti li modelini 1 haftadir kullaniyorum, cihaz genel olarak sorunsuz fakat oyunlarda klavye kismi cok isiniyor, bu normal bir durummu, sizlerde de boyle bir isinma var mi acaba.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: çakırbey

    Vay be 16 ay olmus. Kullanıyoruz hala, verimli, istikrarlı ve simdilik sorunsuz. Hayırlısı bakalım :)
    Aynen öyle hiç sıkıntı çıkmadı bende de Yazdıklarımızdan sonra nazar değmez umarım

    Not: Benim bilgisayar Amerika'dan gelen ilk VX 15



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y. K. G. -- 7 Temmuz 2018; 23:57:10 >
  • arkadaşlar nedendir bilmiyorum ama pc wifi ye bağlanmıyor yabancı forumlardan biri çözmüş bu durumu uyguladım çözüm ise wireless mode 01-11 yaptım ama bu değerde kullanınca sadece 6mb veri hızı alabiliyorum wifi üzerinden, herhangi bir çözüm sunabilirseniz çok sevinirim.
  • uyemuyedegil U kullanıcısına yanıt
    Sağ olasın hocam. Omen by hp aldım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acer Aspire VX 15 var bende de. Aldığımdan ilk bir 4 ay sonra ekran kararması başladı, ekran griye dönüyor arada sırada beyaz parlıyor çalışmaya da devam ediyor bilgisayar ama ekranı indirince veya kapatma düğmesine basıp yeniden başlatınca düzeliyor. Bunu günde 1 de yapmıyor bazen 5 dakikada bir yapıyor bazen resetlediğim gibi. Sağ menteşede sorun oldu bir yerden sonra ve ekranı attı bu yüzden teknik servise yolladım ben de. Menteşeyi değiştirdiler ve iç bakım yaptılar fakat ekran kararması için çözüm bulamadılar. Ben de çözümü format atmakta buldum fakat format attıktan 3 saat sonra yeniden başladı.

    Yabancı sitelere baktım biraz çoğu kişi bu ve buna benzer sorunları yaşıyormuş ama çözümü hiçbir yerde yok. Ne yapmam gerekiyor?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün çok büyük bir şey başararak bir bardak sıcak çayı döktük klavyenin üzerine. Acil müdahale uyguladım tabii hemen ama birkaç tuş mefta olmuş gibi duruyor. Muhtemelen kendilerine gelemeyecekler.Klavyesini acer servis haricinde yaptırabilir miyiz bakacağım. Servise yollarsam banko deli gibi para alacaklar. Bizdeki backlightlı 7 şeklindeki enterlı klavyenin modelini bilen bana yazarsa çok sevinirim.
  • ılkdmr kullanıcısına yanıt
    Normal.
  • acer vx15 satıştan kalktımı hiçbiryerde yok
  • vx 15 yedek parçasını nereden bulabilirim fanını TR'de satan bir yer bulamıyorum konuyla ilgisi olan var mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: strangerZ

    vx 15 yedek parçasını nereden bulabilirim fanını TR'de satan bir yer bulamıyorum konuyla ilgisi olan var mı ?
    Hocam senin pc de çok sorun çıkmış ya bende şu ana kadar hiç problem olmadı.Yedek parça için servisi aradınız mı onlar yardımcı olur belki
  • K3BL4 kullanıcısına yanıt
    hiç sorma ya birini halletsek biri patlak veriyor pc aslında çok verimli çalışıyor ama şans işte cpu fanından cok fazla ses geliyor direk yeni bi tane ile değiştirmek istiyorum, daha aramadım yedek parça servisini fazla fiyat çıkarırlar diye.
  • En son çıkan bios sürümüne güncelleyen var mı ? "Fix panel can not light on after S3 resume" böyle bi açıklama yazılmış da tam olarak anlayamadım.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.