Şimdi Ara

Acer ES1-332 SSD Yükseltmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Acer ES1-332 model notebooka SSD ekleyeceğim ancak bazı parçaları bulamadığım için bir türlü halledemiyorum. Garip bir şekilde Acer Müşteri Hizmetleri her aramamda beni bilgisiz bırakıp sonunda iyi günler dedirterek telefon kapattırıyor. Aşağıda paylaştığım parçaları nerede bulabilirim? Sıfırda olabilir ikinci elde olabilir fark etmez.

    Herkese şimdiden teşekkürler.

    Product Code Description
    50.GFZN7.004 HDD.CABLE
    33.GG2N7.003 HDD.BRACKET
    86.M8NN7.001 SCREW.M2.0X3.0.PH (Qty=4 - To fix bracket/plate)
    86.SYZD7.001 SCREW.M3.0x3.0.PH (Qty=4 - To fix HDD/bracket)



  • selamlar. yabancı forumdaki arkadaşla olan iletişimini gördüm. orada soracaktım, burada denk gelmen iyi oldu :)

    o arkadaş fanın oradaki kavisli yoldan bir kablo geçirmiş. kabloyu da sata portuna bağlamış. o sata portun diğer ucunda connector mu var? hatta, vidalar dışında eğer tam olarak o kabloyu ve connectoru bulduysan nereden bulduğunu paylaşır mısın benimle? ayrıca, anakart sata3 destekliyor mu?

    bu arada soruna cevap veremiyorum ama ek olarak eğer ram yükseltmesi yapmak istersen;http://www.vatanbilgisayar.com/gskill-4gb-value-ddr3l-1600mhz-cl11-1-35v-tek-modul-notebook-ram.html bu linkteki ürün de uyumlu. şu anda takılı hatta benimkinde.




  • Skarun S kullanıcısına yanıt
    selamlar,

    arkadaşlar kabloyu bulabildiniz mi?
  • selamlar,

    kabloyu neredeyse internet üzerinde bulamıyorsunuz. birkaç aydır ebay dahil bir çok yerde aradım ancak yok. ebay.de tarafında ise oldukça uçuk bir rakam istiyorlar. sonunda fransa'da buldum ve sipariş verdim. kablo dün elime geçti. toplam 5 adet sipariş verdim 3 tanesi sahipli. 2 tanesi için satış ilanı açacağım sahibinden de. özellikle fazla sipariş verdim ki benden isteyen çok oldu.
  • www.google.com
    aspire es 1 332 i�in ssd kablosu - Google'da Ara
    https://www.google.com/search?q=aspire+es+1+332+i%C3%A7in+ssd+kablosu
  • www.google.com
    aspire es 1 332 i�in ssd kablosu - Google'da Ara
    https://www.google.com/search?q=aspire+es+1+332+i%C3%A7in+ssd+kablosu
    LOGO Techyoutube
    Pozdrav, dobrodošli u moj novi video. Slobodno komentirajte i recite svoje prijedloge kako mogu biti bolji, zanimljiviji itd. Plan je na ovom kanalu raditi popravke raznih električnih uređaja, računala i ostalog. U ovom videu možete vidjeti kako je Acer laptop koji dolazi sa 2 gb rama i samo 32 gd emmc interne memorije upgradean sdd diskom i radnom memorijom. Hvala na gledanju. Mail: logotechhardware@gmail.com Pratite me na društvenim mrežama: Facebook: https://www.facebook.com/LOGOTechHardware/ Instagram: https://www.instagram.com/logotechhardware/ Twitter: https://twitter.com/LogoTechHW
    https://www.youtube.com/watch?v=IZH5Z1ZpSE0
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.