Şimdi Ara

Acer, gözlüksüz 3 boyutlu deneyim yaşatan yeni laptop ve monitörünü duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Acer, gözlüksüz 3 boyutlu deneyim yaşatan yeni laptop ve monitörünü duyurdu
    Acer, CES 2024’te gözlüksüz 3D deneyimi yaşatan dizüstü bilgisayar ve PC monitörünü piyasaya süreceklerini açıkladı. SpatialLabs Stereoskopik 3D ekranları kullanan laptoplar ve monitörler 2024 yılı sonlarında tüketicilere sunulacak.



    Ayrıca Bkz.Acer, yeni oyuncu bilgisayarı Nitro V 16'yı tanıttı: 165 Hz ekran, Ryzen 8040 ve RTX 4060



    Acer Aspire 3D 15 SpatialLabs Edition özellikleri ve ve fiyatı



    15 inç UHD ekranlı Acer Aspire 3D 15 SpatialLabs Edition laptop modelinde 3D teknolojisi olacak. Laptop, görsel ve videolar gibi 2 boyutlu içerikleri 3 boyutlu görüntülere dönüştürebilen SpatialLabs Go gibi yazılımlarla gelecek. Grafik işiyle uğraşanlar için de CGI ve CAD dosya formatlarını 3D forma dönüştürmek için SpatialLabs Model Viewer yazılımı olacak. Laptop, Intel Core i7-13620H işlemci, NVIDIA GeForce RTX 4050 ekran kartı, 32GB’a kadar DDR5 RAM, 2TB’a kadar depolama ile gelecek. HDMI 2.1 portu, USB-C Thunderbolt 4 portu, WiFi 6 kablosuz donanımı olacak. Dizüstü bilgisayar, Microsoft’un yeni Copilot tuşunun yer aldığı klavye ile gelecek. Laptop, 1500 dolar başlangıç fiyatıyla Şubat sonunda satışa sunulacak.





    Acer Predator SpatialLabs View 27 özellikleri ve fiyatı



    Acer, laptop ile birlikte gözlüksüz 3D deneyimi yaşatan 27 inç Predator SpatialLabs View 27 monitörünü piyasaya sürecek. Acer monitörünü PC oyunlarını oynamanın yeni bir yolu olarak tanıtıyor ve şu açıklamada bulunuyor: “SpatialLabs TrueGame, oyunlardaki mevcut derinlik bilgileriyle bireysel 3D profiller geliştirmek için özel gölgelendirici ve sürücü tekniğinden yararlanıyor. 3D Ultra modu, yeni ikinci sanal kamerasıyla her sahnede daha fazla derinlik ve geometri sergilerken, oyuncuların görsel efektleri ve yoğunluğu kendi beğenilerine göre özelleştirmelerine olanak tanıyan daha geniş bir 3D stereo yapılandırma sunuyor.” 4K çözünürlük 160Hz yenileme hızı sunan monitör, hem AMD FreeSync hem de NVIDIA G-Sync teknolojisini destekleyecek. Monitör, 2000 dolara satışa sunulacak.






    Kaynak:https://news.acer.com/acer-expands-spatiallabs-stereoscopic-3d-portfolio-with-new-laptop-and-gaming-monitor







  • Açıkçası deneyimlemek isterdim. Keyifli olacağını düşünüyorum.

    Diğer taraftan panellerdeki 3D teknolojilerinin dönem dönem popüler olup bir anda piyasadan silindiğini düşününce, bu ürünün de aynı kaderi paylaşması beni şaşırtmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 8 Ocak 2024; 11:16:36 >
  • Bi dönem asusun flagship laptopları gözlükle ve 3D olarak gelmişti . Bende aldım kullandım. Bir sürüde oyun denedim gözlükle. Tabiki olaya çok çok farklı bi zevk katıyordu. Aşırı sistem kaynağı tüketiyordu ama.

    Bide 2 saatten sonra kafayı yoruyordu. Devam edemiyordunuz. Ama çok farklı bi tecrübeydi. O zamanlar strateji oynardım. Hatt bazo oyunlar direk buna destek veriyordu. Tomb raider gibi . Onlar apayrı bi deneyimdi. Sonradan bunu rafa kaldırdılar. Bilmiyorun neden. Yada turkiyeye gelmedi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 8 Ocak 2024; 12:50:28 >
  • 3d ve vr uygulamaları ; nabız ,kalp ,insulin ve glikoz seviyesi gibi konularda sıkıntı yaşattığından firmalar cok temkinli yaklasıyor bu olaylara...

    pc tarafında acer ve asus'u tebrik etmek lazım ,adamlar yenilikten vazgecmiyorlar , diğer armut firmaların umurunda değil...
  • jubeii kullanıcısına yanıt
    Herkeste farklı etki yapıyor. Bende bu ekranlar baş dönmesi yapmıştı. Kimini de etkilemiyor, tutarsız. Bence bu yüzden memnuniyetsizlikler, sağlık sorunları ve olası davalar yüzünden vazgeçtiler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.