Şimdi Ara

### Acer Iconia Tab A100 ANA KONU ### (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
1
Favori
37.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: d.vader


    gooogle96, teşekkürler. Bunu hemen kuralım, kurulumu da anlattığın kadarı ile daha kolay görünüyor...



    Alttaki kısımların hepsini yapmalısın ,tabi önce root yapacaksın tableti. O kısa anlatım tablette android 4.0.3 ün eski versiyonu kurulu ve root edilmişsse geçerli.



    Tableti root etmek ve android 4.0.3 sürümüne yükseltme anlatımı.

    Root dosyası ve recovery.img dosyasının linki

    http://www.mediafire.com/?wrye96qw5dwo9cm,brwrthhpju1zlod

    Orjinal anlatım

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1472521

    1 Android marketten Terminal Emulator ve astro file manager kur.
    2 root klasöründeki 2 dosyayı /mnt/sdcard içine at
    3 terminal emilatörü çalıştır
    4 sh /mnt/sdcard/root.sh yaz ve entre bas
    5 marketten superuser indir ve kur
    6 superusera gir güncelleme bölümünü bul güncelle de
    7 marketten busybox indir ve kur
    8 Android marketten market unlockerı kur ---> bu öge bulunduğunuz ülkeyi destelemiyoru uyarısını kaldırmak için




    Android 4.0.3 e güncelleme ---->

    Bu güncellemeyi yapmak için 2 gb lık sd kardınız olması gerekiyor.

    Yükleme prosedürü

    http://vache-android.com/v1/index.php?site=files&file=148

    1.yukardaki adresten yeşil Download Acer_A100_0.009.00_WW_GEN1 now yazan yerden dosyayı indir.
    2.Dosyanın adı udate.zip yap
    3.Sdkartta ana dizine kopyala
    4.Tableti kapat
    5.Ses seviyesi düşürme düğmesini (ilk düğme) basılı tutarak güç düğmesine basılı tutun. yükleme işlemi başlayacak.
    6.aygıt kendini başlatana kadar hiçbir şey yapmayın.




    Recovery verified failed...Spin forever hatası alırsanız.

    1.Android marketten Acer Recovery installer kurun
    2. recovery.zip dosyasını indirin ve içindeki recovery.img dosyasını SDCard, (mnt/external_sd) içine atın
    3.update.zip dosyasıda sdcard (mnt/external_sd) içine atın
    4. Acer Recovery installer çalıştırın ve Custom or stock recovery from micro sdcard seçeneğini seçin
    5.Install Recovery Image a basın.
    6. tablet yeniden başlayacak ve kurulum yapılacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gooogle96 -- 15 Mart 2012; 13:38:10 >




  • Urunun gps i nasil arkadaslar, almayi dusunuyorum ama:)
  • Herkese Merhaba,
    Ben Tablet ve Android işletim sistemine yeni giriş yaptım. Acer A100 tabletim var. Sistem 3.2.1 yüklü, ancak benim sorunum Android markette bulunan uygulamaların %80ini yükleyemiyorum "Bu öğe Acer A100 cihazınızla uyumlu değil" diye bir sorunla karşılaşıyorum.
    Ayrıca ücretli uygulamaları göremiyorum. Yükleyebildiğim bir oyunda ise birşey satın almak istediğimde IN-APPS purchase disabled diyor, alette onu nasıl enable edebilirim.
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  • Ben bir tablet almak istiyorum.. Bu tebleti önerir misiniz?

    Hepsiburada da kampanya var şuan, kargo da bedava..
    http://www.hepsiburada.com/Liste/acer-iconia-a100-8gb-7-tablet/productDetails.aspx?productId=bd761056&categoryId=29014004

    Almayı düşünüyorum.. Eksileri nelerdir bu cihazın?
  • Ben ürünü yeni aldım.
    Yıllardır Iphone kullanırım. Ipad'im de var. Sırf merakımdan, Android sistemine giriş yapmak için Acer A100 aldım.

    Eksileri:

    Ekran hassasiyeti ve kalitesi maalesef Ipad'e göre çok ama çok zayıf. Sanırım Ipad kalitesinde ekran yapmak için daha çok fırın ekmek yenmesi gerekiyor.

    A100'ün son derece yetersiz bir sistemi var (android 3.2.1). Ücretli uygulama indiremiyorsunuz. Tableti root etme, market enable, Appinsaller gibi bir sürü lüzumsuz, kafa karıştırıcı, gereksiz işlemlerle uğraşmak zorundasınız. Bunlarla uğraşıp bilgisayar teknisyeni olabilirsiniz. Ipad'e alışkanlığımdan mı desem bilemiyorum ama bana hiçte akıl kârı gelmedi bunlarla uğraşmak. Pilin dayanma gücüde çok az. Tablet bilgisayar yapıp, 3-4 saatte pilin bitmesi de akıl karı gelmedi bana.

    Artıları:
    Bence Ipad'a göre hiçbir artısı yok. Diğer tablet bilgisayarlara göre durumu nedir bilemem.




  • Bilgilendirme için teşekkürler..
  • Tavsiye edebileceğiniz 7 inçlik tablet pc var mı? Aslında acerin tabletinin kamerası çekti beni..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bonjuan


    quote:

    Orijinalden alıntı: denizyazici

    Ben ürünü yeni aldım.
    Yıllardır Iphone kullanırım. Ipad'im de var. Sırf merakımdan, Android sistemine giriş yapmak için Acer A100 aldım.

    Eksileri:

    Ekran hassasiyeti ve kalitesi maalesef Ipad'e göre çok ama çok zayıf. Sanırım Ipad kalitesinde ekran yapmak için daha çok fırın ekmek yenmesi gerekiyor.

    A100'ün son derece yetersiz bir sistemi var (android 3.2.1). Ücretli uygulama indiremiyorsunuz. Tableti root etme, market enable, Appinsaller gibi bir sürü lüzumsuz, kafa karıştırıcı, gereksiz işlemlerle uğraşmak zorundasınız. Bunlarla uğraşıp bilgisayar teknisyeni olabilirsiniz. Ipad'e alışkanlığımdan mı desem bilemiyorum ama bana hiçte akıl kârı gelmedi bunlarla uğraşmak. Pilin dayanma gücüde çok az. Tablet bilgisayar yapıp, 3-4 saatte pilin bitmesi de akıl karı gelmedi bana.

    Artıları:
    Bence Ipad'a göre hiçbir artısı yok. Diğer tablet bilgisayarlara göre durumu nedir bilemem.



    Ama bastan olmadi sen ipad ile bu cihazi karsilastirmissin. Hatta cihazdan degil andoridden bahsetmissin ama jb akil kari degil, flash acmak istiyorum... diyenler androide yoneliyorlar zaten. Yoksa ipadin uzerine cihaz yok henuz. Pil icin bir sey diyemem diger android cihazlarda nasil ama tegra 2 ler arasinda gordugum kadariyla cok iyi bir performansi var.

    Öncelikle belirtmeliyim ki root haklarını elde etmek, market enabler falan kurmak emin olun kaçak windows alıp onu kurmaktan daha zor değil... Bu durumda ülkede on binlerce teknisyen olurdu...

    Cihazı evde 2 günde bir şarj ediyoruz ve açıkçası pil kalibrasyonu denen olayı yapmadan bizim de 4-5 saatlik aktif kullanım ile şarjımız gidiyordu... Şimdi bu süre 7-8 saate ulaştı... Üstelik kullanmadığınız nasıl netbook'unuzu ya da televizyonunuz kapatıyorsanız bu cihazı da kapatabilirsiniz...

    Ayrıca şunu da belirtmek isterim iki hem iOS'u hem de Android'i ortak test edebildiğimiz tek benchmark programı olan GeekBench ile baktığınızda o herkesin atıp tuttuğu sözde en iyi tablet olan iPad'i nasıl süründüğünü görebilirsiniz... Özetle ekranın geçişlerinin yumuşak olması markette daha fazla programı var sanılması ve üzerinde elma logosu olması bir cihazı iyi yapmıyor... Ayrıca daha çoğu firma ICS'e özel kernellerini ve optimizasyonlarını tamamlamadı... Dört çekirdekli cihazlarda gücü o zaman göreceksiniz... Bir de cihazın fiyatını 250TL daha artırıp Apple ile aynı yerden ekran almayı bu adamlar akıl edemiyor mu dersiniz???

    Yıllardır sadece kendi cihazlarına yazılım geliştiren ve bu yönde tüm donanımını da ona göre özel optimize ettiren bir işletim sistemi (iOS) ve bunu kullanan bir cihaz (iPad/iPhone) ile her cihaza uyum sağlayabilen ve 50 farklı firma tarafından aynı şekilde kullanılabilen bir yazılımdan (AndroidOS) bahsediyoruz... Bu arada belirtmeden geçemeyeceğim... Bir Android cihazda iOS kurup çalıştırabilirsiniz ama iOS olan bir cihaza harici bir yazılım kurmak cümlesi bile güldürüyor beni...

    Şu an bu cihaz 600 liranın alabileceği açık ara en iyi cihaz... Sırf ekran kalitesi daha iyi diye bir cihaza 1.5 katı para veremem... Üstelik kıyasladığımız meblağ 900TL yerine 1400TL ise... Transformer Prime alır 1100TL'ye üzerine isterseniz iOS kurarsınız... Hem çok daha güçlü bir cihazınız olur hem de o herkesin ballandıra ballandıra anlattığı iOS işletim sistemi sizin olur...




  • Bende Bu Hafta Aaldım Cok Cok Super Bir Tablet Aldım Dıye Solemıyorum Kesın Alın Alın
  • Massacrer arkadaşıma yorumları için teşekkür ederim. Fiyat konusunda da kendisine katılıyorum.

    Ancak ben hiçbir cihazı veya programı kaçak göçek kullanan birisi değilim. Örneğin bir oyun yüklediniz O oyunda ilerlemek için 0,99 USD'ye bir satın alım yapmanız lazım. Bunu Türkiye'den yapamıyorsunuz. Neden, çünkü Android Market yasal olarak Türkiye'de satış işlemi yapmıyormuş. İnternetten sağdan soladan apk dosyası bulup indirmeye çalışıp tabletinize yüklüyorsunuz.
    Ben Android'li bir tablet'i başlı başına kullanabileceğimi, bilgisayara ihtiyacım olmadan işlemler yapabileceğimi düşünüyorken aslında bir ipad'e göre daha fazla pc'ye bağlı kalmak durumu var. Bence bu bir hayalkırıklığı.
    Çeşit çeşit işletim sistemi ve versiyon var. 4.0, honeycomb, 2.2, 3.2.1 sandwich v.s. Her sistem her tablete olmuyor. Bir sistemde çalışan uygulama diğerinde çalışmıyor. Birinin çözünürlüğü diğerine uymuyor. E işte olmuyor da olmuyor. Şimdi Acer için aldığım tablet 3.2. Android 4.0 var ama ben tabletimi update edemiyorum. Standardizasyon yok maalesef.

    Ürünün ekranı ve dokunmatik hassasiyeti gerçekten büyük bir hayalkırıklığı. Birinin ekranı ile diğeri resmen elma ve armut gibi. Bir oyunu oynarken istemediğiniz her tür reaksiyonla karşılaşabiliyorsunuz. Bence bu da olmamış.

    Tabii ki hdmi çıkış, sd kart girişi, veri aktarımı v.s. konularında her OS, Mac'den iyidir. Hele o aptal Itunes mahkumiyeti başlı başına bir sorun. Ancak yinede bir şeyin iyisini isitiyorsanız paranıza kıyacaksınız. (Flash açmak Ipad'de de sorun değil, ücretsiz bir browser programı indirip istediğiniz flash'lı siteyi açabiliyorsunuz)

    Tekrar ediyorum ben, bendeki Acer A100'ü tecrübe ettiğim kadarı ile yazıyorum. Yoksa Asus, Samsung'un tabletleri nasıldır bilemiyorum.

    Saygılarımla.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: denizyazici


    Ancak ben hiçbir cihazı veya programı kaçak göçek kullanan birisi değilim. Örneğin bir oyun yüklediniz O oyunda ilerlemek için 0,99 USD'ye bir satın alım yapmanız lazım. Bunu Türkiye'den yapamıyorsunuz. Neden, çünkü Android Market yasal olarak Türkiye'de satış işlemi yapmıyormuş. İnternetten sağdan soladan apk dosyası bulup indirmeye çalışıp tabletinize yüklüyorsunuz.
    Ben Android'li bir tablet'i başlı başına kullanabileceğimi, bilgisayara ihtiyacım olmadan işlemler yapabileceğimi düşünüyorken aslında bir ipad'e göre daha fazla pc'ye bağlı kalmak durumu var.



    Market kısmı şimdilik gerçekten yasal ücretli programları kullanmak isteyenler için sıkıntı. Ama PCye bağımlı kalma durumu yok, APK dosyalarını tablet üzerinden de istediğiniz yerden bulup indirip kurabiliyorsunuz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: denizyazici

    Massacrer arkadaşıma yorumları için teşekkür ederim. Fiyat konusunda da kendisine katılıyorum.

    Ancak ben hiçbir cihazı veya programı kaçak göçek kullanan birisi değilim. Örneğin bir oyun yüklediniz O oyunda ilerlemek için 0,99 USD'ye bir satın alım yapmanız lazım. Bunu Türkiye'den yapamıyorsunuz. Neden, çünkü Android Market yasal olarak Türkiye'de satış işlemi yapmıyormuş. İnternetten sağdan soladan apk dosyası bulup indirmeye çalışıp tabletinize yüklüyorsunuz.
    Ben Android'li bir tablet'i başlı başına kullanabileceğimi, bilgisayara ihtiyacım olmadan işlemler yapabileceğimi düşünüyorken aslında bir ipad'e göre daha fazla pc'ye bağlı kalmak durumu var. Bence bu bir hayalkırıklığı.
    Çeşit çeşit işletim sistemi ve versiyon var. 4.0, honeycomb, 2.2, 3.2.1 sandwich v.s. Her sistem her tablete olmuyor. Bir sistemde çalışan uygulama diğerinde çalışmıyor. Birinin çözünürlüğü diğerine uymuyor. E işte olmuyor da olmuyor. Şimdi Acer için aldığım tablet 3.2. Android 4.0 var ama ben tabletimi update edemiyorum. Standardizasyon yok maalesef.

    Ürünün ekranı ve dokunmatik hassasiyeti gerçekten büyük bir hayalkırıklığı. Birinin ekranı ile diğeri resmen elma ve armut gibi. Bir oyunu oynarken istemediğiniz her tür reaksiyonla karşılaşabiliyorsunuz. Bence bu da olmamış.

    Tabii ki hdmi çıkış, sd kart girişi, veri aktarımı v.s. konularında her OS, Mac'den iyidir. Hele o aptal Itunes mahkumiyeti başlı başına bir sorun. Ancak yinede bir şeyin iyisini isitiyorsanız paranıza kıyacaksınız. (Flash açmak Ipad'de de sorun değil, ücretsiz bir browser programı indirip istediğiniz flash'lı siteyi açabiliyorsunuz)

    Tekrar ediyorum ben, bendeki Acer A100'ü tecrübe ettiğim kadarı ile yazıyorum. Yoksa Asus, Samsung'un tabletleri nasıldır bilemiyorum.

    Saygılarımla.



    Aslında root yapmak bilindiği aksine cihazın garanti kapsamını bozmaz... Daha önce bir çok firmanın kaybettiği davalarda olduğu gibi cihaza donanımsal zarar verme riski olmayan ya da daha doğrusu tamiratsız geri dönülemez zarar verme riski olmayan işlemler garantiyi bozmuyor... Bu nedenle kaçak olarak değerlendirmemek lazım diye düşünüyorum...

    Hani sırf cevap olsun diye değil bilgi paylaşımı olsun diye yazıyorum bunu... Market Enabler ile program indirip kurmanın bir sakıncası yok... Bir de oyunlara özel olarak ilerleme için para ver bilmem ne al tadındaki oyunların çoğu zaten saçma oyunlar oluyor... Adam gibi oyunların çoğunda sadece daha hızlı ilerleme ya da karaktere güç katma amaçlı oluyor ekstra ödemeler... Onu da GameCIH ile aşabiliyoruz...

    Anti-parantez olarak içinde Türkiye'nin de bulunduğu bir kaç ülke isyan bayrağını kaldırınca Google tüm marketleri Google Play adı altında toplayıp bir kaç ay içerisinde tüm içerikleri bu ülkelere açacak...

    Şahsen Android tablet kullanıyorum ve hem Android tablet kullanan hem de iPad/iPhone kullanana arkadaşlarım da var... İster web üzerinde bilgi erişimi olsun, ister outlook maillerine ulaşım olsun ister Word, Excel, Powerpoint gibi uygulamalar olsun ikisinde de çok başarılı programlar var... iPad'i neden bu konuda Android'den farklı gördüğünü anlayamadım... Hatta sırf denemek için bilgisayarımda yarattığım bir AutoCAD çizimini Android tabletime indirip, tablet üzerinde dosyada oynamalar yapıp geri yükledim ve sorunsuz olarak bilgisayar bu değişiklikleri gördü... Yani bir Asus Transformer Prime'ın PC'ye kesinlikle bağımlılığı ortadan kaldıracağı inancındayım...

    Bir de Google bahsettiğin gibi bir çok firmanın kendi kafasına göre özelleştirilmiş sürüm yayınlamasını engellemek için Ice Cream Sandwich'i çıkartıyor... Bir çok çekirdek özellik değiştirilemez durumda... Bu da yine kısa vadede cihazdan cihaza farklılıkların kalkması ve programların ortaklaştırılması anlamına geliyor... Google bu konuda Apple'ın tek platform tek tip uygulama mantığını biraz geç de olsa farketti ve buna karşılık gerekeni yaptı...

    Apple'ı tek şu konuda takdir ediyorum... Ben cihazı alırım ve teknolojiden anlamam basit olsun, ihtiyaçlarıma cevap versin diyene ilk önerim her zaman iPad/iPhone olmuştur... Cihaz inanılmaz kullanıcı dostu... Ama sanırım Android dünyasına biraz öngörülü bakıyor Apple kullanıcıları... Hem ucuzluğu hem rahatlığı isterlerse yakalayabilirler... Dediğim gibi bilmeyene root işlemi azap gibi gelebilir... Kendimden biliyorum... Bir sene önce root atmam hayatta aman bir şey olur diyen ben sadece geçen Cumartesi 3 farklı ROM yükleyip sildim telefondan...

    Bu arada Acer Iconia A100 için 3.2.1 ya da 3.2.2 güncellemeleri o ekran hassasiyeti olayını tamamen ortadan kaldırıyor... Üzerinde ekran filmi olmasına rağmen su gibi akıyor tüm geçişler... Ona da bir bak derim... Hatta gözü karartıp Ice Cream Sandwich sızmasını yükle derim... Cihazın çift çekirdek performansını biraz daha ortaya çıkartıyor...




  • Böyle özenle yazılmış, tutkuyla savunulan bir sistemin anlatımından sonra elimdeki A100 Tablet'e bakış açımı değiştirmem gerekiyor sanırım. Yinede Google Play'in tüm ülkelere market'i açması, Ice Cream Sandwich sürümünün oturması ve şu an bilemediğim donanımsal veya yazılımsal desteğin verilmesi durumunda sanırım sizin gibi Android savunucuları hem çoğalacak hemde argümanları artacaktır. Açıklamalar için teşekkür ederim.
  • Wi-fi olmadan GPS çalışıyor mu acaba, yabancı forumlarda uyduya ilk bağlantı için wi-fi açık olması gerektiği daha sonra gerek olmadığı yönünde yorumlar vardı.

    "Finally, we got through the communication barriers and I got a clear response directly from Acer:
    ---
    The A100 does have A-GPS but it's not designed like a Garmin or a Tom Tom GPS. The A-GPS on the A100 requires wireless connection in order for it to initially sync with the satellites. Once the satellites are detected the netbook does not require wireless to sync with the satelites for 2 weeks to 2 months. You might check at Assisted GPS - Definition of A-GPS, Advantages, and Disadvantages for more information on A-GPS.
    ---
    In other words, the A100 has GPS just like the A500. Cool!
    " (http://www.acertabletforum.com/forum/acer-iconia-tab-general-discussions/1043-a100-available-2.html)


    Şu linktekide (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1335898) şöyle söyemiş

    "The GPS chipset is Broadcom BCM4751.

    As for the locking performance, I use my A100 for geocaching, outdoors, no WiFi assistance, and it takes one or two minutes to grab 3 or 4 satellites. Much better than my Archos 5!
    "

    GPS i kullanan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.

    Teşekkürler...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: denizyazici

    Böyle özenle yazılmış, tutkuyla savunulan bir sistemin anlatımından sonra elimdeki A100 Tablet'e bakış açımı değiştirmem gerekiyor sanırım. Yinede Google Play'in tüm ülkelere market'i açması, Ice Cream Sandwich sürümünün oturması ve şu an bilemediğim donanımsal veya yazılımsal desteğin verilmesi durumunda sanırım sizin gibi Android savunucuları hem çoğalacak hemde argümanları artacaktır. Açıklamalar için teşekkür ederim.

    Harbiden ne yazmışım be

    Android'in gücünü yabana atma hocam... Çok başarılı bir cihaz o elindeki... Dediğim gibi 600TL'nin alabileceği en iyi cihaz bence...




  • Cihaz çok başarılı cihazda dün akşam oturdum root etmek için tam 2 saat uğraştım. Yaklaşık 8-9 tane applikasyon indirdim. Bir sitede anlatılanı yaptım olmadı, yabancı forumlarda bulduğum işlemleri yaptım olmadı. Market'i bir türlü enable edemedim. Aleti yere atıp kırmak üzereydim. Sakinleşmem de 2 saat sürdü.
    Velhasıl Cihaz için iyi diyorsunuz hoş diyorsunuz da bunlarla uğraşmak, öğrenmek etmek sanırım bizim gibi orta yaş kullanıcılarını aşıyor. Örneğin tabletimde TV seyretmek istediğimde en ihtiyaç duyduğum Tivibu uygulamsını nedense ne markette bulabildim ne de başka biryerden indirip kullanabildim.

    Ben ürünü iade ettim. Sizlere android araştırmaları, program ekleme kaldırma, sandwich, honeycomb'da başarılar dilerim.

    Saygılarımla.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mozc

    Wi-fi olmadan GPS çalışıyor mu acaba, yabancı forumlarda uyduya ilk bağlantı için wi-fi açık olması gerektiği daha sonra gerek olmadığı yönünde yorumlar vardı.

    "Finally, we got through the communication barriers and I got a clear response directly from Acer:
    ---
    The A100 does have A-GPS but it's not designed like a Garmin or a Tom Tom GPS. The A-GPS on the A100 requires wireless connection in order for it to initially sync with the satellites. Once the satellites are detected the netbook does not require wireless to sync with the satelites for 2 weeks to 2 months. You might check at Assisted GPS - Definition of A-GPS, Advantages, and Disadvantages for more information on A-GPS.
    ---
    In other words, the A100 has GPS just like the A500. Cool!
    " (http://www.acertabletforum.com/forum/acer-iconia-tab-general-discussions/1043-a100-available-2.html)


    Şu linktekide (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1335898) şöyle söyemiş

    "The GPS chipset is Broadcom BCM4751.

    As for the locking performance, I use my A100 for geocaching, outdoors, no WiFi assistance, and it takes one or two minutes to grab 3 or 4 satellites. Much better than my Archos 5!
    "

    GPS i kullanan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.

    Teşekkürler...

    Geçenlerde balkonda sigara içerken 2-3 dakika bağlanmasını bekledim bağlanmadı... Hatta sonra da GPS arama işareti gitmedi Mecbur kapatıp açtım... Arabada denemedim henüz... Unutmazsam bu hafta sonu denemeyi planlıyorum...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: massacrer
    Anti-parantez olarak içinde Türkiye'nin de bulunduğu bir kaç ülke isyan bayrağını kaldırınca Google tüm marketleri Google Play adı altında toplayıp bir kaç ay içerisinde tüm içerikleri bu ülkelere açacak...


    Bomba gibi bir mesaj olmuş, elinize sağlık. Ama ufak bir düzeltme yapayım, doğru kullanım 'antrparantez' olacak.
  • Ben de Acer A100 ume kavustum :) Sarjda su an bakalim guzel guzel kurcalayacam musait oldugumda, Gps vs herseyi yazarim :)
    Once Androidi cozmem lazim tabii
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cause_of_death

    Ben de Acer A100 ume kavustum :) Sarjda su an bakalim guzel guzel kurcalayacam musait oldugumda, Gps vs herseyi yazarim :)
    Once Androidi cozmem lazim tabii

    Hayırlı olsun, GPS performansını bekliyoum merakla...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.