Şimdi Ara

ACER kullanmaktan mutlu musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Acer'ın i7 işlemcili, 32GB lık modeli bu fiyata inanılmaz çekici görünüyor.
    Geçmişten bu yana ACER bana hep sorunlu bir marka olarak gözüktüğünden açıkçası çok korkutuyor bu kadar parayı havaya yatırma olasılığı.
    ACER kullanıcıları eğer mutlu veya mutsuz oldukları konuları yazabilirlerse çok mutlu olurum.
    Şimdiden teşekkürler.

    http://www.hepsiburada.com/liste/acer-v3-772g-747a321tmamm-intel-core-i7-4702mq-22ghz-32gb-1tb-173-tasinabilir-bilgisayar/productDetails.aspx?productId=bd600817&categoryId=98

    http://www.vatanbilgisayar.com/v3-772g-notebook-core-i7-4702mq-22ghz-32gb-1tb-2gb-173-w8-notebook-bilgisayar.html







  • Genelde ses kartı problem yaratıyor sakin birisiyseniz ideail bi ses veriyor. Fakat oyun düşkünü ve sesleri iyi almak istiyorsanız ek olarak bi " USB " ses kartı almalısınız heleki cod vs.. oyunlarda ses kasma gibi bir huyunuz var ise ses kartı mutlaka şart.
  • O ısınmaları var ya anlayamassınız...
    Kısacası alınmaz...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş ısınma sorunu her bilgisiyarda var msi den tut lenovaya gadar ama bu bilgisiyarın kasası aliminyum olduğu için ısınma sorunu azalır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oicero O kullanıcısına yanıt
    Bu bilgisayarın vatanda satılan i5 modeli var onu kullananlar genelde memnun üstelik gtx760m ekran kartı var bu bilgisayar fiyatına göre eğer oyun düşünüyorsanız düşük bir ekran kartı barındırıyor.
  • oicero O kullanıcısına yanıt
    O kadar ram ihtiyacınız yoksa hiç bulaşmayın.Benim ihtiyacım var diyorsanız şöyle sıralayalım:
    1.Bilgisayarın arka kapağını hiçbir şekilde açmanıza izin yok.
    2.2 senelik garantiniz bitti diyelim.Daha sonra göndermek isterseniz servise kargo masraflarını siz karşılıyorsunuz ve arıza tespit ücreti alıyorlar.
    3.Başka bir modelini kullanmıştım.Isınma sorunu en baştan biraz vardı ama bilgisayarı kapatacak kadar etkilemiyordu.Yani oyun oynarken bilgisayar kapanmıyordu.Ama garanti bitmeye yakın oyun oynayamaz duruma geldim servise gönderip termal macun yenilenmesini ve içinin temizlenmesini istedim.Sadece içini temizlemişler.
    3.a garanti bittikten 5 ay sonra kuzey köprüsü yandı.Ben de içini açıp bir bakayım dedim ama termal macun olduğunu tahmin ettiğim süngerimsi şeyler ekran kartı ve işlemcinin çevresinde toplanmış.Neyse bilgisayarcıya verdim termal macunları yenilettim kuzey köprüsü nü yaptırdım! bilgisayarı bir açtım ki açılış sıcaklığı bilgisayarı sıfır aldığım zamandan bile düşük.
    4.Bu kuzey köprüsü ne mendebur bir şeymiş arkadaş.Adam bize yaptığını söylemiş ama ısıtmış sadece kuzey köprüsünü meğersem.Şimdi yine tekrarladı.Yine aynı sorundan bir arkadaşım muzdarip olmuş kuzey köprüsünü değiştirtmiş ama adam 1 sene sonra yine olabilir garantisi yok demiş.3 ay garanti vermiş.Yani parçaları kaliteli ve ısınmayan bir laptop almak şart uzun ömürlü olması için.

    Yani iyi araştırın ısınmasını kronik bir sorunu olup olmadığını.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • oicero O kullanıcısına yanıt
    5552G kullanıcısıyım ilk zamankiyle şimdiki arasında dağlar kadar fark var.
    acerin servisiyle uğraşmaya deymez.
    aşırı ısınır.
    parçaları pek kaliteli değildir(bu değişkenlik gösterir tabiki)
    gibi

    KısacasıAcer'e Bulaşmamanı Tavsiye Ederim
  • Kullanmıyorum ama mutlu da değilim.
  • hocam acer'dan hiç memnun değilim bence başka markalara yönel
  • 2009 yılında acer 5738G aldım. 5 yaşına girdi bu sene. 3 sene kadar sıkıntısız kullandım. bir gün çalışırken salak bir arkadaşım sırayı çekti ve bilgisayar tahla attı. yere kapaklandı. aldım yerden iyi güzel çalışaya devam ediyordu. Bir kaç gün sonra fark ettim ki hard diskte bad sector oluşmuş. Hard diski formatladık hdd regeneratör adlı programla da bad sectorlü noktaların üzerini yazılımsal olarak kapattık. bu sayede 2 sene daha idare etti. bu sene canıma tak edince gittim 1 tb wd blue hard disk aldım şu an gayet iyi maşallahı var çalışıyor tıkır tıkır. Isınmaya gelecek olursak 2 sene civarı normalı ısındı. daha sonraları diz yakmaya başlayınca açtık içini bir güzel temizledik. soğutucuyla çalışıyor şu an. ama yine de bu aralar bir temizlenme ihtiyacı var yine ısınıyor tost makinesi gibi. he bu arada bir kerede boncuklu tabancayla ekranı kırdım. o da girdi bana bir güzel. Laptoptan kaynaklanan bir şey olmadı yani genelde. ama bir daha acer alır mıyım almam.




  • Açıkçası hiç memnun değilim ve hiç tavsiye etmiyorum. Bilgisayarı alırken kasası alaşımdır dediler ısınma sorunu olmaz dediler fakat hiçbir uygulama açık olmasa bile bilgisayar ısınıyor. Diğer markaların bir kaç tanesinden daha fazla ısınıyor. Performans açısından iyi ama ısınma sorunu o doğruyu da götürüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.