Şimdi Ara

Acer Nitro 16 AN16-41-R08S, Lenovo LOQ 15IRH8 hangisi alınır?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Merhabalar herkese, ben son sınıf mühendislik öğrencisiyim. Yaklaşık 4 yıldır Lenova ThinkPad E595 modelini kullanıyorum genel olarak memnunum. Fakat artık simülasyon ve daha ağır programlar ile çalışmaya başladığım için ve elimde ki laptop ta da harici bir ekran kartı olmadığı için işlerimi malesef yapamıyorum bunu için laptop arayışına girdim. Bütçem yaklaşık olarak 35.000TL diyebilirim kullandığım programlar dolayısıyla en az 6GB bir ekran kartına ihtiyacım var (8GB olsa daha iyi olur). Araştırmalarım sonucunda bu iki laptop'a denk geldim. Aslında Acer çok mantıklı bir seçenek olarak gözüküyor, fakat Lenova markasından çok memnun olduğum için o da hoşuma gitti ve bu yüzden arada kaldım. Tavsiyeleriniz benim için çok değerli (başka laptoplarda önerebilirsiniz). Yardımcı olursanız çok sevinirim, teşekkürler.








  • Lenovo LOQ i5 12450 3050 6GB 95w serisinden aldım 23 bin tl fiyata. Ram taktıktan sonra cihaz açılmadı servise gönderdim. Hiç kullanıcı hatası, kısa devre vs. demediler baya hızlıydılar servisi hoşuma gitti. Benim için tek eksi tarafı ram, m2 ssd takmak için komple kasayı sökmek gerekiyor. Keşke eskisi gibi ram ve ssd için kapağı olsaydı.


    Artı yönleri ise metal alaşımlı kasa oldukça sağlam hissiyat veriyor. Menteşede elinde kalacak hissiyatı yok taş gibi. Kibar. Taşıması kolay. Soğutma sistemi başarılı. Oyun dışında oldukça sessiz. Klavye hissiyatı iyi. LOQ çok yeni bir model giriş seviyesi oyunculara yönelik. Benim için fp oldu memnunum. Forumda bu model için yakın zamanda konu açacağım.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.