Şimdi Ara

Acer Nitro 5 (7700HQ , GTX 1050Ti) AN515-51-76DZ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
523
Cevap
8
Favori
65.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • fakcakaya kullanıcısına yanıt
    Ben şahsen ekrandan memnunum. Ekran boyutu benim için yeterli. Ama monitör gibi ekranlara alışkın iseniz. O zaman x box veya kasa alın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aet1995 A kullanıcısına yanıt
    Benim laptop bugün elime ulaştı 2 sayfa yazıp ekran görüntüleri ile yollamıştım içinden rapor çıkmadı aradım dedilerki bütün testler yapıldı belirttiğiniz hiç bir soruna rastlanmamıştır dendi laptopu açtım windowsu silmişler windowsum orjinaldi şarsız biraz deneyim dedim boot menüsünde gezerken laptop kapandı ben vidaları galan sıkmadım daha ama eminimki belirttiğim sorunlar gene olacak şimdi bilgisayarcıda windowsun 1703 sürümünü kurduruyorum sonra tekrar test yapıcam bunların serviside değişik windowsumu silmiş madem yükleyip gönder bundan sonra servisle uğraşmam kendim burda yaptıracam termal macunu değiştireceğim sonra bunları arayıp ağzıma geleni söyleyip kendimi rahatlatacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sizce sorun sicaklik yüksekliği mi peki? Başka bir fabrikasyon hatadan kaynakli olamaz mı? Sizin fikirleriniz çok önemli bu konuda. Uzak durmak ama bi yandan da almak istiyorum ihtiyaçtan dolayi. Teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuzeyli.2891 kullanıcısına yanıt
    iki fanı var ama tek çıkış oldugundan .dizayn olarak içerdeki sıcak havayı atma konusunda yetersiz kalıyor. Donanım olarak iyi ama dizayn olarak kötü. Termal macun degişimide yararlı olmaz sonuc olarak içerdeki sıcak havayı atamıyor. bu yuzden sıcaklıkta dalgalanmalar oluyor.
  • Kuzeyli.2891 kullanıcısına yanıt
    cuhuku C kullanıcısına yanıt
    Ben laptopta ısınma sorununun olabileceğini zaten biliyorum her laptop öyle ve ya böye ısınır bende ki sorun az bi yüke girdimi sıcaklıkların 90 üzerini görmesi, oynarsın yarım saat bir saat sıcaklık 90 ları geçer razıyım ama yüke girdiği anda 90 ları geçmesi bana normal gelmiyor belki 10 kere formatladım temiz kurulum yaptım gene aynı ayrıca şarjda değilken kapanıyo arada ama servis bunuda görmemiş sıcaklığı sorun etmezsen düşünebilirsin ama ben kimseye bu laptopu tavsiye etmiyorum diğer laptoplarda da sorun çıkabilir orası ayrı bir konu,servislerininde dandik olduğunu düşünüyorum.Termal macun değiştirme konusuna gelince bende işe yarayacaağını düşünmüyorum ama bir arkadaşım dell laptop aldı yeni kendisi ısınma sorunundan dolayı garantiyede göndermeden değiştirtmiş sorunun kalmadığını söyledi macun belki düzgün sürülmemiştir ümidiyle deniycem bi ara.
  • cizmele kullanıcısına yanıt
    Bence sizde macundan kaynaklı bir durum var. Çünkü bende sizdeki gibi aşırı ısınma da yok. Kapanma da yok. Ben şahsen artık cihazdan memnunum. Servise götürecekseniz de güvenilir bi yer olsun hocam aman dikkat edin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aet1995 -- 20 Mart 2018; 15:49:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bilgisayarı ters çevirin, gördüğünüz tüm vidaları sıkabildiginiz kadar sıkın. Kapanma sorunu kalkıyor. Bilgisayardan memnunum. Alınabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam al diyorsun ama emin misin? Sen nerden ve kaça aldin??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 200 tl özel indirimle gittigidiyordan 4259 a aldim. Bundan önce 2 kere dell 7577 alıp geri gönderdim, backlight bleed vardı. Bunun ekranı daha güzel bir sorunu yok. Sadece kapanma sorunu vardı. Onu da tornavidayla çözdük. Bu ozelliklerde en uygun bilgisayar buydu. (256ssd+1tb, 1050Ti,16 ram). Tavsiye ederim. Şu anlık gayet memnunum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • betaevsane B kullanıcısına yanıt
    Bende aynı taktiği uyguladım. Bende tüm vidaları olabildiğince sıktım. Bende de kapanma sorunu ortadan kalktı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • betaevsane B kullanıcısına yanıt
    Hb den mi aldınız? Birde ram 1x16 mı 2x 8 mi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aet1995 A kullanıcısına yanıt
    Hocam bilmiyorum dahaden iade başladı geri yükleme yapmadılar bakalım ne olacak ama teknosadan baktım ordaki yetkililere de sordum kötü bi geri dönüş olmuyor cihazda dediler ondan sebep aklıma yattı fakat lenovo nun y520 side güzel bakalım ne yapacaz monster da bakıyorum bu aralar inceleme videoları felan net bi karara varacaz hayırlısıyla ama kapanma sorunu kafama çok takıldı nitro 5 te hocam dışarıda da çok kullanmam gerekiyor cihazı ondan sebep iade ettim özellikler de çok iyiydi ama yapacak bişey yok hocam vermiş olduğunuz değerli bilgiler için çok teşekkür ederim sağolun varolun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _bluescream_ kullanıcısına yanıt
    Ben bilgisayarı Vatan Computer den aldım. Birde benimkinin seri numarası burdakinden farklı. Bu arada bendeki ram 1*16 gb.
  • Bu arada bilgisayar gittigidiyor da 3929 TL olmuş. Almayı düşüneneler varsa burdan bakabilir. Acer Nitro 5



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aet1995 -- 21 Mart 2018; 10:21:46 >
  • Kadir041 K kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam ne demek :). Lenovo da klavye ve ekran yanması sorunları gibi kronik sorunlar var. Birde bu sorunlardan servise gönderdiğinizde servis bilgisayar ile ilgilenmiyor. Yani Lenovo'nun teknik servisi tam anlamıyla rezalet. Bunlardan dolayı da Lenovo da bana sakat geliyor. Dell de blaclight bleed , cpu throtting, adaptörün yeterli enerji vermediği gibi sorunlar okudum. Bunların da teknik servisi kötü. Acer de de bu kapanma sorunu var. Teknik servislerinde da tamir eden kişiyle konuşamıyorsunuz o yönden Acer in de teknik servisini de beğenmedim. Asus'un kendine özgü çeşit çeşit sıkıntıları kullanıcıları bilgisayarlarından memnun değil. Teknik servisteki elemanlar da beceriksizmiş. Bir çok yazı okumuştum şikayetvarda. Monster ile ilgili çok bilgiye sahip değilim ama teknik servisi çok iyi diyorlar. MSİ'ın da pahalı bilgisayarları kaliteli ve teknik servis yönünden de oldukça iyiler. Bunlara da baktığımızda aslında her markada çeşit çeşit sorunlar var. Ondan galiba bu laptop olayı şans işi. Aldığın bilgisayarda eğer kronik sorun olmazsa inşallah hiç bir sorun yaşamazsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aet1995 -- 21 Mart 2018; 10:20:57 >




  • Dün akşam bilgisayarcı bi arkadaşla windows 10 kurarak testlere soktuk, laptopta cpu çekirdeklerinden iki tanesi fazla ısınıyor 99 derecelere çıkıyor diğer çekirdekler 75-80 arası aynı şekilde oyunlara girerek msı afterburner ile baktık 8 çekirdeği seçip ısılara baktık 4 çekirdek 90 hatta 95 leri gecerken diğer 4 çekirdek 80 i gecmiyor arkadasın msı gaming laptopunda aynı testleri yaptık sıcaklıklar stress testinde girer girmez bütün çekirdeklerde 90 ı gecti dedi bunlar gaming laptoplarda görülen şeyler dedi biraz ikna oldum ama ,termal macunu kendisine değiştirtecem ,bunların haricinde içimin dahada rahatlaması için xtu intel programıyla performansa etki etmeden voltajı -130 a çektim ve ısınma problemini tamamen ortadan kalktı cpu bu ayarlardan sonra ağır yükte 1saat test ettim 85 i gecmedi tüm çekirdekler stabil çalıştı oyunda gördüğüm 95 dereceler yerine en fazla 83 leri gördüm testi pubg gibi laptopu zorlayan oyunda test ettim servisten geldiğinde şarjda değilken bir kaç defa kapandı burdaki tavsiyelerle vidaları sıktım bir daha olmadı özellikle kapanma olayın da ben laptopun sağ köşesinden tutup yukarı kaldırdığımda kapanıyordu vidaları sıkınca kapanmadı böyle devam etcez bakalım aksi bir şeyler olursa yazarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cizmele -- 21 Mart 2018; 10:32:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • aet1995 A kullanıcısına yanıt
    Hocam birşey daha soracağım 4 gb 1050 mi yoksa 2gb 1050ti mi iyidir şimdi yazılara bakıyorum ti nin 2 gb si yok felan diyolar o bakımdan da biraz merak içerisindeyim 1050 ti nin performansı ortada ama 2 gb olması kafamı karıştırdı öyle çok büyük gerileme olurmu perdormansta acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadir041 K kullanıcısına yanıt
    Asus hariç hiçbir markada 2gb 1050ti görmedim. Ek olarak hiçbir mağazada da 2gb 1050ti satılmaz hocam. 4gb 1050 yi çoğu firma laptoplara ekliyor ve mağazalar da satıyor. Ama 1050 nin 4gb da tam performans vermediğini duymuştum. Eğer ekran kartım 4gb olsun diyorsanız 1050ti alın 2gb lık versiyonlarına bakmayın bence. Aslında 2gb 1050ti da nasıl bir durum olur bilmiyorum ama 2gb 1050ti bana garip geliyor. Bir de işin içinde Asus var. Asus un bilgisayarları son zamanlarda sorunlu. Ondan dolayı eğer Asus düşünüyorsanız bence diğer markalara yönelin. Bu da benim size nacizane bir tavsiyem :)
  • cizmele kullanıcısına yanıt
    Sorununuzun düzelmesine sevindim hocam bende de ara ara 90 dereceye çıkıyor. Ama geri iniyor. Dediğiniz programdan voltajı düşürme de eğer donanımsal ve yazılımsal bir sorun yoksa bende denerim. Termal macunu değiştirtmeniz bencede iyi olur. Çünkü 2 çekirdek de sıcaklık normalken diğer 2 çekirdek nasıl oluyorda 99 a çıkıyor anlayamadım. Belki macun eksik sürülmüş bile olabilir. En iyisinden bir macun alın hocam düzelir bence. Tüm vidaları iyice sıktıysanız kapanma sorunu olacağını sanmam hocam. Bence sonunda başardık :)
  • Vida sıkmak da ilginçmiş. Kapanma sorunu kalktı yani tamamen?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.