Şimdi Ara

Acer nitro 5 Fan sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamün aleyküm, Acer Nitro an515-54 i9500H laptop var. 1 yıldır, kullanıyorum. Geçenlerde bayağı toz oldu. Diye temizleyim dış kısmından doğru hava tutayım, dedim'ki dememler fanların kırılması bir oldu. Küçük kanatları parçalandı. Servisi aradım. Haliyle garanti dışı kaldı. Kullanıcı hatasından dolayı akebinde ortalama 250-300TL arası masraf olabilir.Net bilgi veremeyeceğini söyledi. Neyse fazla uzatmadan fanları kendim degistirmek istiyorum. Hem HDD eklemekde aklımda vardı uzun zamandır yeterli gelmiyordu. Biraz araştırdım, fakat fanları bulamadım. Muadil ne olabilir ya da ne takabilirim? Henuz sökmedim. Servise gönderemem iş için kullanıyorum. Genelde yanımda geziyor. Simdiden teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Benimkinin birtaneside ses yapmaya başladı . Geçen gün atım ama üzerinden borular geçiyor fanların onlar nasıl sökülecek filan çok uğraşmak istemedim.

  • Konu sahibine :


    Fanları çinden sipariş edin, gelene kadar kullanmak için: termal macununuzu kaliteli bir şeyle yenileyin ve undervolt yapın. Ondan sonra bakın keyfinize tek fan da sizi idare eder. laptop soğutucu işlerine girmeyin pek bir işe yaramıyor altını yükseltseniz yeterli hava akışı için.


    ikinci arkadaşa :


    Bakır heatpipe ve radyatör çıkarılmadan fanları söküp alabiliyorsunuz bantını kaldırıp fan vidalarını sökünce hop elinizde.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: okko

    Benimkinin birtaneside ses yapmaya başladı . Geçen gün atım ama üzerinden borular geçiyor fanların onlar nasıl sökülecek filan çok uğraşmak istemedim.

    Benimde fanlardan sanırım birinde sorun var, düşük devirde fan tıkırtısı, sürmesi gibi ses yapıyor, devir yükseldikçe geçiyor. Servise vereyim dedim garantisi var ama kargo vs. uğraşmak düşündürüyor. İzmirde direk servisi yok.

  • Cem kullanıcısına yanıt

    Benim durum aynı dostum. Ben servise vereceğim çünkü tuşlarımndan 2 tanesi soyulmaya başladı.

  • agmerhamto kullanıcısına yanıt

    teşekkür ederim hocam

  • quote:

    Orijinalden alıntı: okko

    Benim durum aynı dostum. Ben servise vereceğim çünkü tuşlarımndan 2 tanesi soyulmaya başladı.

    İstanbuldamısınız.

  • Cem kullanıcısına yanıt

    Evet

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.