Şimdi Ara

Acer S232HLABID & Samsng BX2450

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese iyi forumlar arkadaşlar

    Yukarıda verdiğim 2 monitör arasında kaldım. Acer'ı eksen'de 388 liraya, Samsung'u best buy'da 519 liraya buldum en ucuz. Aradaki 100 küsur lira çok önemli değil.
    Aslında tam samsungu almaya niyetlenmiştim ama acer gözüme çarptı. S232HLABID'tan hiç şikayeti olana rastlamadım forumda ancak bx2450'de backlight bleeding problemi olduğu söylenip duruyor hep.

    2 gün içinde bu ikisinden birisini alacağım çok kararsız kaldım. Yardımlarınızı bekliyorum, çook teşekkür ederim şimdiden.



  • BX2450 kullanıyorum bende öyle bir sorun yok illa acer alıcaksanız da s243hlbmii diye bir model var onu öneririm piyasada zaten başka adam gibi kaliteli monitör yok ...
    Bx2450 hakkında soruların varsa cevaplayabilirim...
  • Renk canlılığı ile ilgili hiç problemim olmadı. Backlight bleeding problemi de yaşamadım. Analog tan giriş kadar kolay olmadı tam ekran yapmak hepsi bu onuda bilgisayardan ayarlıyorsun. Pes ile ilgili de dediğin gibi bir problem yaşamadım :D Sadece pes i tam ekran oynamak için Pes in kendi setting bölümünden ayar yapmak gerekiyor hepsi bu Zaten her geniş ekranda da bu böyledir. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Tek bir sıkıntı yaşamadım yaşamıyorum. Görüntü kalitesi gerçekten çok iyi. Nerden kaça alacaksın Ben en uygun BEstbuy dan aldım. Bigin olsun ;)

    Birde ben sana soru sorayım pes dediğine göre ilgileniyorsun sanırım 2011 oynuyorum Ana lig de sadece antrenör müsün? Maçları sadece izliyor muyuz kendi oynama şansımız yok mu?

    Özelden cevap yazamıyorum burdan bulup sorunu cevaplayım dedim ;)
  • Nvıdıa kartlarda çözünürlük problemi yaşanmıyor tabi kart nvıdıa ise eğer değilse ati de ccc den ayar yapılarak kullanılıyor...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The@Thing

    BX2450 kullanıyorum bende öyle bir sorun yok illa acer alıcaksanız da s243hlbmii diye bir model var onu öneririm piyasada zaten başka adam gibi kaliteli monitör yok ...
    Bx2450 hakkında soruların varsa cevaplayabilirim...


    Acer'ın o modeli benim için biraz pahalıya geliyor sanırım onun altında kalkamam. Eğer bir sorun yoksa bütçem dahilinde ben de bx2450 alacağım. Çok teşekkür ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: denizzz89

    Renk canlılığı ile ilgili hiç problemim olmadı. Backlight bleeding problemi de yaşamadım. Analog tan giriş kadar kolay olmadı tam ekran yapmak hepsi bu onuda bilgisayardan ayarlıyorsun. Pes ile ilgili de dediğin gibi bir problem yaşamadım :D Sadece pes i tam ekran oynamak için Pes in kendi setting bölümünden ayar yapmak gerekiyor hepsi bu Zaten her geniş ekranda da bu böyledir. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Tek bir sıkıntı yaşamadım yaşamıyorum. Görüntü kalitesi gerçekten çok iyi. Nerden kaça alacaksın Ben en uygun BEstbuy dan aldım. Bigin olsun ;)

    Birde ben sana soru sorayım pes dediğine göre ilgileniyorsun sanırım 2011 oynuyorum Ana lig de sadece antrenör müsün? Maçları sadece izliyor muyuz kendi oynama şansımız yok mu?

    Özelden cevap yazamıyorum burdan bulup sorunu cevaplayım dedim ;)



    Çok teşekkürler :) Oh güzel o zaman ya biraz daha içim rahatladı. Ben İzmir'de oturuyorum, en ucuz best buy'da 519'a buldum ve ordan alacağım. Ancak ellerinde kalmamış şu an için, sipariş aldılar gelince arayacaklarmış.

    Futbola ve Pes'e hiç ilgim yok o yüzden sorunuza cevap veremeyeceğim :D Sadece yenilenme hızı yüksek olduğu için o oyunu örnek verdim :D

    İyi akşamlar :)




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.