Şimdi Ara

Acer SA230bid Hk. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
3.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • İncelemesini yapmışlar.

  • Renegade Havoc R kullanıcısına yanıt
    mat olduğu yazmıyor hiçbir yerde videoda da belirtilmemiş ayrıca fiyatı 639'a çıktı 504 tl'yi gördükten sonra o parayı vermem.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: albaycortez

    mat olduğu yazmıyor hiçbir yerde videoda da belirtilmemiş ayrıca fiyatı 639'a çıktı 504 tl'yi gördükten sonra o parayı vermem.
    Al benden de o kadar. Sadece bu ürün için değil her alandaki ürünler için fiyat noktasında durum böyle oldu. Düşünün 3200tl olan bir televizyon 10 günde 4500 tl oldu. Bu TV 4000 tl ye düşse ne olur ki, insan bunu ancak mecburiyetinden dolayı alır.

    Bu monitörde hoparlör var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: walterwater

    Bildirim gelmemiş. Şimdi gördüm. Bu aksam detaylı test eder yazarım hocam şimdi yanıltıcı bilgi vermek istemem :)
    epey sitesinde üründe dahili hoparlör gözüküyor, ve hepsiburadada hoparlörlere vurgu yapan bir fotoğraf var, bu üründe dahili hoparlör var mı hocam ?

    ayrıca hb de 504 tl ye satılan günün ertesi sabahı amazon 453 tl ye satmıştı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • albaycortez kullanıcısına yanıt
    854 liraya düştü Amazon da

    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B01GV9H1RS/ref=ox_sc_mini_detail?ie=UTF8&psc=1&smid=A1UNQM1SR2CHM
  • Geçti artık o kadar sinirim bozuldu ki biraz daha para verip Dell SE2717H modelini sipariş geçtim,devamlı rakamlarla oynadı adiler.
  • Bu arada ben 898 tl'den aldım bilginize.
  • Ben satın aldım ve bugün geldi. İlk başta HDMI kablo ile bağladım ancak renkler donuk ve görüntü gidiyordu. Sonradan aklıma geldi kablo bozuktu. Eski VGA kablo ile bağladım şimdi ve şu anda bir sıkıntısı yok. Ekran mat soranlar için bence 504 liraya gayet uygun ve alınası bir monitör. Tabiki de laboratuvarda kullandığım Dell U2715H ile kıyaslanamaz panel kalitesinin biraz daha düşük olduğu belli. Uzun bir kullanımdan sonra tekrar inceleme yazabilirim. Monitörü ben ve babam kullanıyoruz. Oyun kullanımı hakkında müthiş bir bilgi veremem FPS oyunları tarzım değil, sadece LoL oynuyorum ve oyun izlemede herhangi bir sorun yaşamadım. Babam da grafik tasarımcı zaten kutudan çıkınca renk kalibrasyonunu o yaptı. Tavsiyem kutudan çıkınca standart ayarları ile biraz oynamanız yönünde.

    TN panel olan eski monitörüm Asus VS228 ile çok fark var mı derseniz, eh işte aşağıya kaykılınca renk değişimi olmuyor tabi ki. Ancak IPS panelin çok yüksek kalitede olduğunu düşünmüyorum ki alma amacım sadece VGA kablodan kurtulmak içindi ve beklentimi karşıladı. Ancak AOC Porsche design ya da diğer markaların 800-850 bandında olan modellere aklım gitmedi de değil. 75Hz Freesync monitör alsam kullanacak donanımım yok o yüzden boşa para saçmaya ne gerek var dedim.




  • Konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın. bu monitörü kullanıyorum ve şu an çok tearing (yırtılma) oluyor ekranda. Çözümü var mı bunun ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.