Şimdi Ara

Acer Teknik Servis

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Teknik servis başlığınızı aradım Acer bölümünde fakat bulamadım. Kardeşimin cihazını 31 Ağustos'ta servise verdim birkaç sorum var.

    Acer da Sanayi Bakanlığı'nın açıklamalarına rağmen inatla Cumartesiyi iş gününden saymayan şirketlerden mi?
    Bir hafta boyunca her gün günde 10 kez bu teknik servisin aranılmasına rağmen bir Allah'ın kulu neden bu telefonu açmıyor? Onlara ulaşabilen var mı? Varsa numara verebilir misiniz?
    Case ID'yi girdiğimde ready to ship yazıyor bunun anlamı nedir? Eğer anlamı ürünü alabileceğimizse bu herifler bu kadar çok affederseiniz salak mı da bize ulaşmıyorlar ürünü verirkenki aldıkları 300 tane bilgiden?
    Değilse eğer 30 iş günü dolduğu saniye ben arayıp para iadesi işlemlerine başlayabilir miyim? (Hp'de yürüyen sistem bu en azından, Hp'nin teknik servisine kötü diyenlere bundan sonra Acer'ı tavsiye etmek lazım.)

    Teşekkür ederim.







  • arkadaşım çok haklısın...

    hele acer'a ve servisine ulaşabilene helal olsun


    acer mı aman aman yanından geçmem bi daha
  • Yahu ben HP aldım, iddia ediyorum Türkiye'de bunlardan daha iyi çalışan varsa ben hiçbir şey bilmiyorum. Bu nasıl iştir ya? İlla gidip yerlerinde olay mı çıkartayım yani, bu mudur? Bir de hp forumuna gelip Acer alın teknik servisi felan diyenler vardı. Ben böyle rezalet görmedim yahu. 10 gün oldu arıyorum tek kişi mi yok bu servis denilen yerde.

    Sizin kullandığınız aradığınız numara varsa lütfen verin arkadaşlar.
  • hp servisede acer servisede işim düştü ancak acer kadar rezalet bir firma görmedim....
  • bakın acer eskiden dekare ile çalışıyodu çok iyiydi

    ancak şimdi sertech diye bi firmayla çalışıyor

    ulaşmak kesinlikle mümkün değil

    ayrıca acer türkiye'ye 444lü numaraya ulaşmak da mümkün değil

    maillere bile cevap vermiyorlar

    bugün bütün günümü onlara ulaşmakla harcadım
    ben böyle bir rezalet görmedim...

    bu yüzden acer artık hayatımda

    lütfen 444 22 37 ve 0216 577 62 90 (sertech)
    haricinde numara bilen veya başka numaradan ulaşan olursa lütfen buradan Allah rızası için bidirsin




  • inanılmaz ya

    hala ulaşamadım
    ne teknik servise ne acer Türkiyeye

    maillere de cevap vermiyolar
  • Yarın öbür gün yerlerine gideceğim. Bakalım ne diyecekler... Böyle saçma sapan bir iş olamaz :/
  • Beyler sanırım yaşadıklarım sizin için yeterli bi yol gösterici ve acıklayıcı olur (Bunu 5920 kullanıcı derneğinde de yadım.)

    ""Evet günler süren acer teknik servis serüveni sona ermek üzere,30 iş günü biter bitmez hakem heyetine başvurarak şikayetimi bildirdim acer la yaptıgım görüşmelerde bana ısrarla iş günlerinin haftanın 5 günü olduğu söylediler ve bu sepeple sürenin dolmadıgını ima ettiler ancak yaptıgım araştırmalarda ve danıştıgım yerlerde ( ***danışılanlar: 4822 sayılı Kanunla Değişik 4077 sayılı Tüketicinin Korunması kanunu ki bu kanuna göre hareket edilir ayıplı mallarda ve orda 6 gün yazıyor, avukat, tüketici derneği, t.c. sanayi ticaret bakanlığı ve en son olarak zaten başvurmuş oldugum yer olan tüketici hakem heyeti***) haftanın 6 günü çalışma günü sayıldıgını belirtti.

    Benim dilekçem üzerine teblinin yapılacagını söyleyen hakem heyetinden aldığım kağitta bilirkişi raparunun görüşülmesi için 30/12/2009 tarihi gün verildi Aslında hakem heyetinden çıkacak olan kararın yaptırımı yok ancak buradan çıkacak olan kararla tüketici mahkemesine başvurursam önemli bir delil niteliği taşımakta,ben tutupta hakem heyetinin kararını beklemessem direk mahkemeye başvursam elimde kanıt ve delil,bilir kişi raporu olmadan kaybetme ihtimalim çok yüksek,kaybedersem ortan davayı temyize götürücez falan da ölme eşşeğim ölme.

    Herneyse heyete başvurduk sonra aradık servisi dedi süre dolmamış daha vs.vs. call centerı arayın muhatabınız orası diye.444 acer ı aradık ordakilerde bana ne deseler beğenirsiniz cihazınız tamr olmuş ?!?! hayret kanunen dolan ama onlara göre daha süresi dolmamış olan cihaz tam son gününde tamir olmuş ??!?! şaşırtıcı dimi ; bana dediki eleman gönderimini yapalımmı cihazinizi alicakmisiniz? o an içimden düşündüm zaten acer kabul etmiyor ctesinin iş günü oldugunu bunu konusarak değil makkeme ile ancak çözebilirim, bu memleketteki hukukun işleyişi değil tüketiciyi korumak tükettireni korumak için sanki ; heyet raporunu ocakta alicaz mahkemeye vericez 2 ay mahkeme sürücek en iyi halde hakkımı nisan 2010 gibi kazanıcam temyize gitmesse; o an dedim kendi kendime boşver be Levent lanet olsun al cıhazını aylarca hak aricaz diye beklicezmi.dedim tamam gönderin servise geri cihazımı alıcam dedim.
    Bakalım günün hazır olabileceğini söylediler bana pek inandırıcı gelmedi ama şu an için inanmaktan başka bir şansım kalmadı malesef.

    Ve bir kez daha anladım bu memlekette tüketici olmak gerçekten zor, hak aramakta sadace insanını kendini yıpratmasıymış ""




  • geçmiş olsun bende buna benzer bir eziyeti philips 2.5" USB HD ile yaşamıştım 3 kere teknik servise git gel ve 3ündede bozuk haliyle al. Harddiskin başı tıktık ediyomuşmuş başımı atmışmış bana hikaye anlatıyo @>£#£@#@£... en sonunda çıldırıp keserle parçaladım lanet diski ki içine koyduklarıma acırım o kadar rapidden uraş uraş uraş cryptload bilmediğim zamanlar taa modem reset yılları... belkide yoktu o zaman cryptload neyse... sonuç olarak ben, philips'i karalisteye o gün aldım ve tek bir ürününü dahi kullanmadım kullanmam.. hala en nefret ettiğim firmalar arasındadır hiç bir zaman tavsiye etmem. anca kulaklık mikrofon falan alınır philipsten birde pil yaparlar gerisine güvenim yok. :) WD dururken philipsin haddine değil HD yapmak... zaten içindeki seagate artığıymış kırınca görmüştüm neyse



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efeemmi -- 7 Ekim 2009; 22:10:54 >
  • Elektronik işi gerçektende sanş benimde elimde wd pasaport war 160 lık ama kendiliğinden kasası çatlayı verdi ilginç dimi, üstelik teknik servise bile veremiyorum garantili aldığım şeyi, sebep elektro wolrd un kesitği faturaların uçan mürekkeple falan yazılıo olması kasa çatlayınca bi göstertim dedim faturaya bi baktım üzerindeki tüm yazılar uçmuş sen şanslısın hiç diilse servise gösterebilmişsin




  • Pazartesi günü exa aracılığıyla ulaştırdım bilgisayarı servise. Merakla bekliyorum ne kadar zamanda yapılacağını. Bugün exayı aradım Sertech bilgisayara yollamışlar. Sertech'in telefonları tabiki cevap vermiyor. Bir firmanın telefonları sürekli nasıl meşgul olabilir çok ilginç.

    @Leca sen hangi sorunla vermiştim bilgisayarını ve tamiri ne kadar sürdü?
  • ya Acer da cevap vermiyor ne telefonlara ne maillere

    ürün alır almaz bozuk çıktı
    bana yapıp gönderecekler uyuz olacam

    inanılmaz bişi yaa

    HP'yi kötüleyenler bir daha düşünsün
  • 28 agustos tarihinde bende ürünümü gönderdim çarşamba günü 30 iş günü dolacak "anakart ve ekran kartı değişimi yapılacak ürün bekleniyor "diyorlar, perşembe gününe kadar herhangi bir şekilde işlem yapılmaz ise yasal hakkımı " 30 iş günü içinde tamir edilmeyen ürünün ya para iadesi ya değişimi yapılmak zorundadır, eğer ki değişim yapılacak ürünün aynı modelinden yok ise bir üst modeliyle değişimi mecburiyeti" kullanmayı düşünüyorum. Fakat internette yapığım araştırmalar neticesinde mahkemeye veren acer kullanıcılarının bir çoğunun halen hukuki süreçlerinin devam ettiğini gördüm(bazıları 2 senedir mahkemedeymiş) yasal olarak bile bir hakkımız yoksa ben ne anladım bu 30 işgünü muhabbetinden ? :s kendilerine ulaşmak diğer arkadaşların da belirttiği gibi gerçekten çok zor bende 1 haftadır ulaşmaya çalışıyorum kendilerine ürünümün akibeti hakkında bilgi alabilmek için fakat ne mümkün ulaşmak :( hem sertech hem acer ikisinede ulasmak neredeyse imkansız şansınız var ise ulaşabiliyorsunuz 40 günde 2 defa konuşma şansına eriştim, değişim olacak ürün bekleniyor dediler. şimdi de sertech artık teknik servisi değil diye yazmışlar, ne olacak halimiz bilemedim valla :s




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ceylo

    28 agustos tarihinde bende ürünümü gönderdim çarşamba günü 30 iş günü dolacak "anakart ve ekran kartı değişimi yapılacak ürün bekleniyor "diyorlar, perşembe gününe kadar herhangi bir şekilde işlem yapılmaz ise yasal hakkımı " 30 iş günü içinde tamir edilmeyen ürünün ya para iadesi ya değişimi yapılmak zorundadır, eğer ki değişim yapılacak ürünün aynı modelinden yok ise bir üst modeliyle değişimi mecburiyeti" kullanmayı düşünüyorum. Fakat internette yapığım araştırmalar neticesinde mahkemeye veren acer kullanıcılarının bir çoğunun halen hukuki süreçlerinin devam ettiğini gördüm(bazıları 2 senedir mahkemedeymiş) yasal olarak bile bir hakkımız yoksa ben ne anladım bu 30 işgünü muhabbetinden ? :s kendilerine ulaşmak diğer arkadaşların da belirttiği gibi gerçekten çok zor bende 1 haftadır ulaşmaya çalışıyorum kendilerine ürünümün akibeti hakkında bilgi alabilmek için fakat ne mümkün ulaşmak :( hem sertech hem acer ikisinede ulasmak neredeyse imkansız şansınız var ise ulaşabiliyorsunuz 40 günde 2 defa konuşma şansına eriştim, değişim olacak ürün bekleniyor dediler. şimdi de sertech artık teknik servisi değil diye yazmışlar, ne olacak halimiz bilemedim valla :s


    +1907




  • Dizüstü bilgisayarlarını çok beğendiğim, bütün çevreme de tavsiye ettiğim, Acer marka ürünlerin en büyük sorunu olan teknik servis derdi son buldu.

    acer

    Teknolojik ürünler hangi markayı alırsanız alın, biraz şans işi. Herhangi bir yerinde çok absürd bir hata çıkabiliyor ve bu hata yüzündan aylarca sürünebiliyorsunuz. Bugüne kadar kendime aldım diyebileceğim, üç tane laptop aldım. Ne hikmetse hep fiyat/performans olarak Acer’lar uygun geldi. Üç üründen de çok memnunum, ancak kendi kullandığım ürünün önündeki ses giriş çıkışını kırınca altı hafta kadar bilgisayarsız kalmak zorunda kalmıştım. O zamanlar teknik servis Infronic adlı bir firmaya bağlıydı. Firmanın adı da TPM teknolojiydi. Bu altı haftanın beşinde ürünümle hiç ilgilenilmediğine, teknik servisle yaptığımız konuşmalar sayesinde eminim. Altıncı haftada ben arayıp, bağırıp-çağırınca anakartı değiştirerek çözüm üretmişlerdi.

    Sonrasında Dekare adlı bir firma aldı teknik servis sorumluluğunu ancak internetten okuduğum kadarıyla onlarda bir o kadar ilgisiz düzensiz bir firmaydılar. Sonunda Acer’da şikayetler üzerine, Asus gibi kendi teknik servisini açacağını duyurdu. Artık Acer kullanıcıları gönül rahatlığıyla ürünlerini teknik servise yollayabilirler. Bütün Acer kullanıcılarına geçmiş olsun, büyük bir dertten kurtulduk…

    kaynak:http://blog.omerfarukak.com/2009/10/acer-teknik-servisleri-yenilendi/




  • teşekkürler. benimde harici monitör çıkışım bozuk.
    yeni servise götüreyim bari.
  • Başlığın geneli itibariyle,

    forum.donanimhaber.com/register.asp

    16.madde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.