Şimdi Ara

Acer v3-772g format süresi çok mu uzun ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçen hafta Acer v3 772g almıştım bazı sebeplerden dolayı alt gr + f10 yaparak formata başladım. Tamamen sıfırlama gibi bişeyi seçtim.Yani her şeyi silecek. Ama bu saatlerce sürüyo sanırım arkadaşlar. İlk 3 saatten sonra acer müşteri hizmetlerini aradım. Tekrar başlatmayı deneyin format işlemini dedi. Tekrar başlattım saat dörtte. Şimdi birazdan eve gidince bakacağım bitmemiş olursa napıyım ? Bu kadar uzun sürmesi normal midir ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emox32 -- 5 Ağustos 2014; 20:41:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bildiğim kadarıyla bütün bilgisayarların recovery si öyle uzun sürüyor. Arkadaşım gece 10 da başlattı sabah 4te bitti recoverysi.

    Ek olarak cihazdan memnun musunuz ? Oyunlarda klavyenin sol üst kısmı ısınıyor bi geldi. Birde ekran panelinin sağ alt tarafında ısınma vardı. Bunlar normal mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum şimdi baktım daha %44 de ya umarım sorun çıkarmaz. Klavyenin sol üstt kısmının ısınmasının sebebi işlemci o bölümde olabilir evet ısınıyor ama sorun çıkarmado bana hiç. En fazla 65 oldu L.A Noire oynarken. Ekran panelinin sağ altında ısınma oluyor mu bilmiyorum. Recovery bitsin denerim inşallah biterse tabi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum format 8 saatte bitti. Isınma olayına baktım da ekranda herhangi bir ısı durumu yoktu. ama laptopun klavye kısmının sol üst ve acer aspire etiketi bulunan yani sağ alt kısmı ısnıyor. Fakat bana sorun yaşatmadı internette gezerken hiç bir ısınma sorunu yaşamadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.