Şimdi Ara

AcerVN7 791G sorular ve çözüm önerileri (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
294
Cevap
6
Favori
11.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • turkdogdu T kullanıcısına yanıt
    acer işte ucuz etin yahnisi derler ya. HDD çöp, ben direkt m2sata taktım onu kullanıyorum, hdd yi de depo olarak kullanıyorum. ne zaman çalıştırsam hdd sesi geliyor zaten. sürekli tıkır tıkır ses yapması normal değil ama.

    wi-fi i5 lerde kronik bir sorun, i7 li kullanıcılar genel olarak memnun. driver güncellemesi yapın acerin sitesinde mevcut. ordan bilgisayar modeli seçip güncel driverları görebiliyorsunuz.

    açılması sıkıntı zaten acerin bi ton ıvır zıvır app leri var ve düşük rpm li bir hdd ye sahip o yüzden geç açılıyor. aldığım gün 2 gün anca dayanabildim ben. m2sata ssd taktım ve format attım, şimdi 3-4 snde açılıyor pc. canavar gibi. hdd sesi de duymuyorum depo olarak kullandığım için windows msata da kurulu.
  • bugün mediamarkta gittim değişim talebinde bulundum gayet ılımlı yaklaştılar ve yeni bir kutu açtılar tekrar kurulum vs süreci geçti ve şuan traktör gibi bir harddiskim yok. fakat güncelleme yapmama rağmen halen wifi problemi devam ediyor stabil bir wifi sinyali yok sürekli değişiyor acaba bunun başka bir çözümü var mı değilse bende diğer arkadaşlar gibi dongle alıp hayatıma devam edeceğim ama 3bin gibi bir rakam ödedikten sonra halen wifi problemi yaşamak gerçekten saçma oluyor. bu sırada bu problem acera özel değil kuzenimdeki dell makinadada aynısını yaşıyoruz. @T.C.Eylem sanada ucuz etin yahnisi konusunda katılmıyorum çünkü ucuza birşey almadık
  • turkdogdu T kullanıcısına yanıt
    3000 lira performans kategorisi için maalesef artık ucuz sınıfta kalıyor.

    kız arkadaşımın macbook pro 13" var, acerimin göremediği sinyali çok daha uzaktan full çekerek yakalıyor.
    acerimin gece ışık sızması yüzünden film izleyemiyorum, ama macbookun IPS ekranı o kadar güzel ki.
    macbook pro 13" ufacık bir bilgisayar ama o kadar net hoparlör koymuşlar ki ses seviyesi aslında daha yüksek ses veren acerden daha berrak.
    performans bilgisayarı yapmışlar,5400 rpm ses çıkaran basit seviye bir hdd koymuşlar. insan ona bir ssd koyar değil mi? ya da ssd için düzgün bir slot bırakır, kıçı kırık bir m2sata bırakmışlar takana kadar anası ağlıyor adamın.

    ucuz etin yahnisi ile bunu kastediyorum.

    wi-fi için son güncellemeleri yaptıysanız aynı sorunu kuzeninizde de yaşıyorsanız belki modem dedir sorun hiç düşündünüz mü? Arada kalın duvarlar varsa wi-fi sinyali ciddi derecede azalıyor, mesafe kısa olsa bile. ben kendiminkini antenli usb wifi alıcıyla kullanıyorum, mükemmel sinyal yakalıyor, benim evdeki modemin konumu da kötü ama bu şekilde 50mbit fiberin sonuna kadar faydalanıyorum.

    şifrelendirmeyi WPA ya cevirip sorunu giderenler de var, bana uzak bir çözüm gibi geldi ama.




  • Evet şimdi sana hak veriyorum bu özellikteki bilgisayar için doğru söylüyorsun ama almanyadaki modelleri türkiyeye getirmeye kalksalar ssdli falan 5binden aşağı gelmez ki qoismiolar bu fiyat aralığında alınabilir değil benim için şuan

    şifrelemeyi kontrol ettim bendede wpa olarak ayarlıymış zaten değiştirmedim. eski makina asus 8 yıllık falan halen full çekiyor o yüzden makinadan şüpheleniyorum. bugun acer müşteri hizmetlerini aradım onlar recovery yapmaya kalktı bende istemedim 24 saat olan bir makinada recovery ihtiyacı olmaz diye bir diğer önerileride servise getirin sinyal seviyesi kontrolü yapalım eğer problem varsa düzeltmeye çalışalım falan dedi bende kızdım ağzıma geleni söyledim :)

    bende dongle alacağım bugun sen hangi modeli kullanıyorsun memnunsan bende ondan alayım araştırmayla uğraşmayayım.
  • turkdogdu T kullanıcısına yanıt
    bu ürün zaten fiyatına göre en iyisiydi ben aldığım dönemde 3 ay önce, şuan bilmiyorum araştırmadım, kurlarda fırladı tabii.

    http://www.hepsiburada.com/liste/tp-link-tl-wn722n-150-mbps-n-kablosuz-yuksek-kazanimli-4dbi-degistirilebilir-antenli-wps-usb-adaptor/productDetails.aspx?productId=bd97008&categoryId=103939

    bu model var bende. hiç sorun yaşamadım, ne evde ne de başka bir yerde basit ucuz ama yeterli bir alet kanımca. boyutu da büyük usb 3.0 flash diskler kadar. 5x2 cm2




  • Arkadaşlar sizinde bildiğiniz üzere cihazda tek giriş var kulaklık veya mikrofoin için ve makine oraya her birşey taktığınızda hangisini kullanmak istediğinizi seçmemizi istiyor bizden kulaklık/mic ya da hoparlör vs gibi.Bugün evimde bir kulaklıklı mikrofon buldum ve denemek istedim.Ancak mikrofon ve kulaklık için iki farklı jakı var.Kulaklık olanı(yeşil renkli) takıyım dedim belki mikrofonda çalışır diye.Taktım ve kulaklık'ı seçtim, mikrofonun çalışmadığını gördüm.Mikrofon jakını(pembeyi) taktım ve çıkan panelden mikrofonu seçtim.Mikrofonun çalıştığını gördüm.Böyle bi kaç kere tak çıkar yaptım ve sanırım panelde ki Do not show this again kutucuğunu işaretlemişim.Şuan her taktığımı mikrofon olarak algılıyor , kulaklık çalıştıramıyorum.Büyük ihtimalle sokette bir sıkıntı yok çünkü mikrofnumu çalıştırıyor.Kulaklığı çalıştırmak için ne yapabilirim?




  • Benim nitro ilk hatasını verdi gençler. Makina şarj almıyor. Prize takıldığını görüyor ama dolmuyor diyor. Garantiye gönderecem inşallah kullanıcı hatası demezler. Aceri severim. İnşallah soğutmazlar.
    19 aralıkta almıştım. 2.5 aylık falan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cem2014 kullanıcısına yanıt
    prize takılı, dolmuyor diyebilir. pil % kaç ? 70-80 falansa normal. ay da aşırı güç tüketimi oluyorsa o an pil doldurmayabiliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: T.C.Eylem

    prize takılı, dolmuyor diyebilir. pil % kaç ? 70-80 falansa normal. ay da aşırı güç tüketimi oluyorsa o an pil doldurmayabiliyor.

    Yok kardeş %23 lerde. Takıyorum elektriği görüyor ama dolmuyor diyor. Işık sızması da var bende.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şarjı tamamen boşalttıktan sonra prize taktım. sonuç:

     AcerVN7 791G sorular ve çözüm önerileri
  • PEKİ NEDEN BÖYLE BİRŞEY OLDU.
  • Offf olmadı yine. Yüzde 5 i geçmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorumluluk size ait ama,pile reset atmayı da deneyebilirsiniz
    tabi çok incelemedim altta reset tuşu var mı hiç bakmadım ama
  • Benim sorun pcnin asiri kasmasi mause hareketi yaliyktum 5 saniye sonra takila takila geliyor touchpad algilamiyor oyun vs hiçbirşey yapilmiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • balkes73 kullanıcısına yanıt
    aldığınızdan beri mi böyle? Donanımsal değil de software&kullanım kaynaklı soruna benziyor. sistemi geri yükleyebilirsiniz acer/recovery'den. ya da windows metro arayüzünde msconfig diye aratırsanız ordaki ayarlardan tüm başlangıç programlarını kapatmayı deneyebilirsiniz.

    Acer/destek hattını ararsanız oradan da yardımcı olurlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: T.C.Eylem

    aldığınızdan beri mi böyle? Donanımsal değil de software&kullanım kaynaklı soruna benziyor. sistemi geri yükleyebilirsiniz acer/recovery'den. ya da windows metro arayüzünde msconfig diye aratırsanız ordaki ayarlardan tüm başlangıç programlarını kapatmayı deneyebilirsiniz.

    Acer/destek hattını ararsanız oradan da yardımcı olurlar.

    Bir anda oldu anlamadim bende PCyi kullanmak imkansiz hale geldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde sesler cizirtili geliyor sesler bile kasiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhabalar
    bu bilgisayarın i5 modeline sahibim. Bilgisayarım tam 1 haftalık. 1 haftadır lokum gibi çalışıyor ancak bugunden itibaren bir takılma söz konusu makinede. Yani bir kasma var. Hani eski bilgisayarlar ani ani kasılır ya bişeye tıkladığınıızda yada oyunda iken nah öyle işte. Oldukça da rahatsız edici. Bilgisayara neredeyse hiçbişey yüklemedim sadece dota2 var desem yeridir. Problem sanırım harddisc'den kaynaklı ama emin değilim. bi önerisi olan var mı? yada başına aynı şey gelen?
  • arkadaşlar şuınu denermisiniz.
    Ekrandayken windows + R tuşuna basın, bul menüsü çıkacak.

    oraya msconfig yazın.

    çıkan menüde servisler diye bir sekme var( benim ingilizce services yazıyor ) oraya girin. Sağ altta hepsini kapat diye bir seçenek var, ona basın kapatın.

    sonra restart atmanızı ister, atın bir restart.

    restarttan sonra durum hala kötü ise büyük ihtimal hdd kaynaklı bir sorun var, ya da sağlam bir virüs falan yediniz.

    eğer takılmalar geçmiş ise, infected bir app indirmişiniz o kasıyor pc yi demektir. format atmak en temizi ya da geri yükleme yapabilirsiniz acer recovery den.

    ACER'in V17 nitroda kullandığı HDD kötü bir HDD, ssd takmanızı öneririm zaten. HDD devri bitti bence hepsi çöp, heleki 5400 RPM olanları
  • T.C.Eylem T kullanıcısına yanıt
    Sorunum bugun arkadaşımın usb'sini bilgisayarıma tak çıkarma yapmamla başlamıştı. Usb belleğini çıkar yapmadan lak diye çıkarmıştım o zamandan beridir bilgisayarım kasıyor müzik dinlerken sapıtıyor ve touchpad'i kullanılmıycak derecede saçmalamıştı.
    Önerdiğiniz çözüm işe yaradı tüm servisleri kapatıp yeniden başlattım. Sonra bilgisayar açıldığında tekrar servisleri açıp bir kez daha başlattım bilgisayarım düzeldi yardımınız için çok teşekkür ederim. başka sıkıntı yaşayan olursa sorunun çözümünü görsün diye yazdım problemimi ssd çok ayrı bir konu param olduğunda ilk alacaklarım sırasında yer alıyor, tekrar teşekkürler ilginiz için
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.