Şimdi Ara

ACI AMA GERCEK TURKIYENIN EN IYI ARACI VW'dir (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
1
Favori
5.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Prime.

    Şu vergiler olmasa bir allah'ın kulu dönüp de diğer markalara bakmaz. Tok kapı sesi gibisi yok wv'nin gerçekten wv kullanmayanlar tarafından kıskanıldığını düşünüyorum artık.

    vw'ler bu vergiler sayesinde kıymetli olmadı mı zaten?

    Eskiden bu kadar yüksek değildi vegiler, vw de satış olarak gerilerdeydi. Şu an bu vergiler sayesinde lider oldu.

    Vergiler olmasa 2.0 atmosferik araçlar dururken kim gidip 1.2 1.4 tsi araç alır?
  • Konu sahibi sanırım wv aracını satacak da ikinci elde değer kazansın diye hayallerini yazmış.

    Birincisi wv müşteri hizmetleri tam bir felakettir. Araç alırken tüm bayileri tek tek gezdim ve gördüğüm kadarı ile bu konuda en iyiler

    1. Toyota
    2. Honda
    3. Hyundai

    En rezil müşteri hizmetleri olan firmalar

    1. Opel
    2. Wv

    DSG denen çürük şanzıman FİAT'da olsa o firma çoktan batmıştı. Şu anda DSG çok iyi diyenler de her gün DSG ile alay ediyor olurdu. Hayatımda bu kadar sorun çıkaran bu kadar masraf açan başka bir şanzıman görmedim. Birileri de utanmadan iyi olduğunu yazabiliyor.

    Teknik ve kalite olarak ne kadar iyi olduğu zaten sorunsuz bir şanzıman üretmek yerine kaç yıldır çürük DSG şanzımanlı araçları millete kakalamasından belli oluyor.

    D sınıfı ve çok kaliteli olduğu iddia edilen Passat çarpışma testlerinde CİVİC'den düşük puan alıyorsa ben yılda bir bakım masrafı yaparken DSG bozuldu diye 10-12 bin TL ödüyorlarsa yemişim o kalite algısını. İkinci elde satılacak diye şu çürük araçları goygoylamayı kesin Almanya'da wv ve opelin yüzüne bakan yok.




  • VW,

    Binemedigin:





    Binebilsen de calistiramadigin:




    Calistirabilsen de gidemedigin:




    Gidebilsen geri gelemedigin:





    Otomobilleri uretme konusunda degil Turkiye'nin, Dunya'nin en iyisidir.




  • eto83 kullanıcısına yanıt
    2012 astra j sport hb 1.3 cdti. 51 bine alindi.

    2015 te 50 bine 100 bin km de satildi.

    Benve iyi. Deger kaybetmis saymam ben ama deli sacmasi civic fiyatlarina bakinca, "opel, deger kazanmiyor" denebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyisi demek belki yanlış olur ama ülkemiz şartlarına göre fena sayılmayacak araçlar üretiyorlar ve çokta satıyorlar. Ülkemizde de genel olarak bi alman severlik olduğundan millet alıyor. DSG ve servis olayına hiç girmiyorum zira sorunları vs... çok yazıldı çizildi.
  • Japon varken alman mı saçmalamayın
  • İşyerinde B6 kasa passat var, elektronik olarak araç oldukça zayıf, son olarak (9 yaşında araç) ABS beyni gitti. Nasıl Alman aracı hatasız kalite sağlam olur vs. deniyor anlamış değilim. Geçenlerde de bilmem ne sensörü arıza verdiydi, geçen sene katalitik konvertör sıkıntı yaşattı, komple egsoz sistemi değişmişti,
  • çok aci ama harbi gerçek türkiye nin arabasi şahin dir ,90 la tir çarpti 7 kişi canli cikti blader

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @cihanair ın yan hesabı olabilir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: osmanbardak

    @cihanair ın yan hesabı olabilir

    kufur mu ettiniz anlamadim hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Varsa aranızda dsg yi ayrı tutuyorum memnun olanıda çok şikayet edenide,aranızda vw almış,kullanmış,memnun kalmamış arkadaşlar varsa memnun kalmama nedenlerini yazarlarsa memnun olucam.böylece kim vw ilgisi olmadığı halde atıp tutuyor belli olur.toyota ana konusuna bakın onlarca sayfa binlerce mesaj sanırsınız millet arabasından memnun aracını övüyor,ilgisi yok çoğu şikayet sonrada Toyota sorunsuz öylemi.hadi bekliyoruz vw alan ve memnun kalmayanlar şikayetlerini yazsın.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bide şahin doğan takılıp fiat boktan marka diyenlerde var Allah akıl fikir versin, kul yapısı sonuçta her arabada hata olur bir arabayı taparcasına sevip överken diğer markaya 5 para etmez diyip yerden yere vurmamak lazım

    Tüm dünyada dar gelirli halkın kullandığı bir marka vw mercedes ayağı çekmeye gerek yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acil Stop kullanıcısına yanıt
    Almanya da vw nin yüzüne bakan yok derken ? Cayır cayır satılıyo anavatanında 1 numara.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vw'de tek arac bilirim, o da golf. firmanin imaj aracidir kendisi. alinir, zevkle de binilir. keske sw versiyonlarini da getirseler de biz de binseydik :):(. bunun haricinde vw motor ve yuruyen olarak diger markalardan iyi degildir, dileyen dunya genelindeki ariza istatistiklerine bakabilir. vw sunu cok iyi beceriyor, trimde renk uyumu, parcalarin baglanti temizligi vs ama kullandigi malzeme diger markalarin kullandigindan kaliteli midir, tabiki de hayir. sikayet sitelerine girin, d segmentindeki yeni araclarda bile direksiyon, vites topuzu soyulmalarini gorursunuz. bunlar her markada olabilecek olagan problemlerdir. ornegin benim bir arkadasim daha 20000 km de tiguan inin motorunu seyir halindeyken indirdi ve birkac aylik bekleme sonrasinda motor degistirildi. o araci satti ve tekrar hem de dsg sanzimanli bir tiguan aldi. satarken hic zorlanmadi cunku bizim millet vw amblemine hasta. ben de sirf bu vw hadtaligi yuzunden herkeste olmayan bende olsun diye gittim kuga aldim :).

    ozetle vw grubu araclari kullanicini gorebilecegi kusurlari minimumda tutmayi biliyor, motor ve sanziman seceneklerini zengin sunuyor. dayaniklilik konusunda karnesi nasil derseniz, kim ne derse desin 2. el 2 yas uzeri vw alirkenki cekincelerim diger markalara gore daha fazla. almanyadan cikan ve orada siradan bir marka olan vw bizde nasil bu fanatik kitleyi toplayabiliyor akil sir erdiremiyorum. benim gozlemlerim bu sekilde, selamlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • bu arada, kimse bana japon palavrasini anlatmasin, adamlar tasarimda ayri alemde geziyorlar. mazdayi burada haric tutuyorum. en absurd tasarimlar hondada. ornegin civic on yuz olarak cok guzelken icine girdigimde ilkat garibesi bir tasarim goruyorum. keza crv, arka tasarimi zorlasam o igrenc yapiyi elde edemem heralde. ic yapisi deseniz ayri bir derya. corollanin ic tasarimi keza oyle ama suspansiyonlari da cok konforlu :). neyse, japonlar hk da yazacak cok sey var.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: @immortal

    bu arada, kimse bana japon palavrasini anlatmasin, adamlar tasarimda ayri alemde geziyorlar. mazdayi burada haric tutuyorum. en absurd tasarimlar hondada. ornegin civic on yuz olarak cok guzelken icine girdigimde ilkat garibesi bir tasarim goruyorum. keza crv, arka tasarimi zorlasam o igrenc yapiyi elde edemem heralde. ic yapisi deseniz ayri bir derya. corollanin ic tasarimi keza oyle ama suspansiyonlari da cok konforlu :). neyse, japonlar hk da yazacak cok sey var.

    Bence son kasa Corolla, Avensis felan gayet güzel tasarımlar.

    Lexus LFA, Nissan GT-R bunları saymıyorum.
  • Forumda açılan ' sıfır araba alanlar nasıl araba alıyor, Vw türkiye 'nin en iyi aracıdır' gibi Konular artınca bazı markaların fiyat listelerine göz atayım dedim ve önce vw le başladım.
    Passat için konuşuyorum. 2.0 tdi 240 hp nin fiyatını görünce önce afalladim. Adam 195 bin tl cik fiyat koymuş. Şaka gibi.
    Ama şaşkınlığım kısa sürdü. Vw 'nin her segmentte nasıl çok araç satabildigini anladım. Zengin Motor ve donanım çeşitliliği alman markası imajı ile birleşince doğal olarak satışlar da artıyor.
    Adamlar her donanım tipine dsg opsiyonu koymuş. Her motorda 3 tane donanım var.
    2.0 motora 240 hp sigdirmislar + yetmemiş 4*4 yapmışlar.
    150-225 bin tl bandında motor-donanım ve marka farketmeksizin (bmw,audi,mercedes,volvo farketmez) bu derece güçlü ve 4*4 olan d sınıfı otomobil var mı bilmiyorum.
    Dikkatimi çeken başka konu da dgs farkının 14 bin tl olması. Şu dsg ye verilen farka acıyorum gerçekten.

    Hondayi ise otomatik vites yönünden takdir ettim. Adamlar 2 bin tl otomatik vites farkı koymuşlar. Demekki istenirse olabiliyormus. Ama fiyatlara gelince adamlar dizel fiyatına benzinli araç satıyorlar. Fiyatları azıcık aşağı cekseler ve dizel motor da getirseler çok daha iyi satış yaparlar.
    Edit:düzeltme



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.ERTEN -- 13 Ağustos 2015; 12:33:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.