Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (1673. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: freezeboi , tonyali61 , tonyali61 , burakmetu
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
69.898
Cevap
2.054
Favori
8.345.868
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
609 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16711672167316741675
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • nightsniffer kullanıcısına yanıt
    Az yapıldıysa sana özel kur tarifesi uygulasın. Allah aşkına bıraksın şu boş konuşmayı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alpinist35 A kullanıcısına yanıt
    Tavsiyem Gecikmeli zam kavramını öğren. Bir diğer husus güzel kokmakla düşünmek arasında nerden nasıl bir alaka kurdun ona çok şaşırdım ki bunu düşünebilmen bile beni daha çok şaşırttı. Surda iki yaranacam diye saçma sapan konuşmayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nyanaa -- 12 Ağustos 2018; 15:1:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nyanaa N kullanıcısına yanıt
    Biz niye alışveriş yaptığımız insana yaranmaya çalışalım aklını peynir ekmekle mi yedin kardeşim? Uygulasın. Sorun yok. Şu anda parfüme ihtiyacım yok. Ama olunca fiyatına bakmam Eserden alırken. Zaten olabilecek en uygun fiyata satıyor Eser. Direkt olarak hammaddesini-ürününü dolar ile tedarik edip de döviz zammı için bekleyen bir satıcı göster de görelim. Gecikmeli zam falan olmaz. Zaten Eser hızlı stok döndürüp düşük karla ürün satan bir insan. Böyle bir durumda ürünleri dolar ile satsa dahi yeri. Böylece zam kavgası olmaz. Eserin fiyatı dolar cinsinden bakılınca aynı. Hatta düşüş bile göstermiştir muhtemelen. O zaman görürsünüz, zam mı var ortada, indirim mi var. Hoşunuza gitmiyorsa almazsınız. Hala satıcının keyfine zam yaptığını ima eden şeyler yazıyorsunuz. Geç zam falan diye bir şey yoktur.
  • Geçilmeli zamda neymiş 🤔



    İnternette yada şehrinizde daha uygun fiyata satan yerler vardır muhtemelen, yada gecikmeli zam uygulayan parfümcüler, onlardan alışveriş yapmayıp buraya neden yazıyorsunuz ki ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nyanaa N kullanıcısına yanıt
    Zararına satış yapmasın zaten diyorsun bu mesajında sonra gelip gecikmeli zam diye bir şey uyduruyorsun. Sonradan zam yaparsa ama zarara girmiş olmayacak çünkü Eser Bey çünkü bu süre zarfında ürün satın almayacağı için!!! Daha kendi söylediğinle çelişiyorsun. Ayrıca ne gibi bir yaranma amacım olabilir Eser Bey'e bu yorumları attığım için bana parfümleri 5TL'den mi veriyor sanıyorsun. Sen hangi fiyata alıyorsan bende aynı fiyattan alıyorum. Tek amacım var o da bu kadar emeğe, hizmete, kaliteye gelen salak saçma yorumlarla algı oluşturmayı engellemek. Eser Bey fiyat artışlarıyla ilgili en az 5 tane mesaj atmıştır, hala daha salak saçma yorumlar geliyor.

    Düşünce ve güzel kokmak konusuna gelince bence deodarant yeterli olur sizin gibilere. Parfüm kişinin imzasıdır, kalitesidir. Aynı giydiği kıyafetleri gibi. Düşünme yetisi olmayan, empati kuramayan insanlar için böyle bir imzaya, kokuya gerek olduğunu düşünmüyorum.

    Eser Bey holding işletmiyor(milyar dolarları yok) ki gecikmeli zam gibi zamı öteleyebilecek ve bu süre zarfında da kar marjında azalmaya gitmek gibi bir imkanı olsun. Kendisi bir esnaf. Aldığın parfümün şişe valf kargo ücreti hesaplamasını yap sonra 1 adet için ödediğin paradan çıkar. Bu miktarlardan kar almaya çalışıyor ve sen diyorsun ki gecikmeli zam yapsın. Sen 100 bin liralık araba almıyorsun. 25TL'ye Artvin den parfüm satın alıyorsun. Böyle komik bir durum olamaz zamı ötelemek gibi. Ve bu kazandığı para ile de sürekli yeni bir şeyler deniyor. Sana sorayım ben hiç kar etmediğin bir işi yapar mısın? Ya da onu geliştirebilir misin?

    Burayı beğenmiyorsan, fiyatları yüksek buluyorsan bir sürü açık parfüm satan yer var hatta imkanın varsa orjinal parfüm al. Kimse gelip sana buradan zorla satış yapıp paranı almaya çalışmıyor. Ama buraya gelip parfümlerin maliyeti hakkında bilgin olmadan Eser Bey'i kötüleyemezsin. Sanki Eser Bey insanlara kazık atmaya çalışıyormuş gibi, keyfi olarak fiyatlara zam yapıyormuş gibi bir algı oluşturamazsınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpinist35 -- 12 Ağustos 2018; 16:30:26 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nyanaa

    Bu lafınız banaydi sanırım. Müşterine açıklama yapmaktan niye bu kadar acizsin acaba.100 kişi sorsun 100 kişiyede cevap vermelisiniz. Ki böyle bir fiyata satmicaksiniz satmayın tarzı birşey demedim. Açıklamanızı yaparsınız işime gelirse alirim gelmezse almam. Ayni şekilde isinize gelirse satarsiniz gelmezse satmazsınız. Bu gereksiz çıkışınız hiç hoşuma gitmedi. Kimse de zararına ürün sat demiyor. Şu kraldan çok kralcılar sesini kessin konu sahibi cevap versin.

    7 yıldır kurmadigim cümleyi kurcam 'da nedir bu ne terbiyesizlik.
    Sorun konu sahibineyse özel mesaj atmak yerine buraya neden yazdığını öğrenebilir miyiz?



    Eser'e sorun varsa ve amacın neden zam yaptığını öğrenmese neden konuya yazıyorsun da konu sahibine özel mesaj atmiyorsun?



    Cep telefonu da var istersen arayıp sor konuş buraya mesaj atarak konu sahibine soru sorman sonra da cevap verenlere laf söylemen abestle iştigal olmuş.



    Kimse kimsenin avukatı değil sorun varsa konu sahibine özel mesaj atar cevabını öğrenirsin buraya yazıp yazıp sonra cevap veren olunca kızmanın gerilemenin anlamı yok tabi amacın farklı değilse

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar selamlar,

    Turkiye de son gunlerde iyice yukselen dolar ve bagimliligimiz dolayisiyla zor gunler yasiyoruz.

    Umarim cozum bulunacak ve bu gunleri de atlatacagiz.

    Eser bey ile 3 kez alis veris yaptim ve isine saygili, yardimsever ve kaliteli urunleri olan bir arkadas.

    Lutfen zam ile ilgili artik genele acik bu platformu kullanmayalim. Yeterince aciklama yapildi. İkna olmayanlar almasin, hala aciklama bekleyen Eser beye ozelden ulassin.

    Ben parfum yorumlari ve deneyimlerini severek takip ediyorum. Umarim Eser beyin kaliteli urunlerine daha uzun yillar erisebiliriz.

    Kimseyi kirmak incitmek icin yazmadim, lutfen öyle algilamayin.

    Herkese sevgiler ve saygilar...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burada kimse Eser daha fazla zam yapsın pahalıya alayım hevesinde değil.



    Uzun süredir Eserden alışveriş yapanların asıl vermek istediği mesaj, Eser gerekli zammi yap ama kaliteden ödül verme. Piyasa doldurmacilari ile mukayese edilemeyecek parfümleri sayesinde Eser birçok orijinal parfüm severi kendi müşterisi haline getirdi. Doğal olarak bu müşteri kitlesi zaten orijinal alabilecek güce sahipken Eseri kalitesi nedeni ile tercih ediyor. 20, 30tl zam orijinal kalitesi alınan parfümler için hicbirsey. Çunki o parfümler gelen zam 100 200tl.



    Dün eve tadilat için bireyler aldım, herseyi fiyatı değişmiş. Döviz kurları önemsiz bir argüman değil ekonomide hele ki bu kadar dışa bagimliyken, zammı yansitmamak ticareten batmak demek.



    Yapılan zammın oranıni da doğru ayarlamak esnafın tecrübesi ile alakalı. Çok zam yapsa zaten müşteri kaybeder, az zam yapsa yeni mal çekemez. Ancak burası Eserin dükkanı. Burada zam eleştirenler sanmıyorum ki bir dükkanda müşteriler varken niye zam yaptın diye dükkan sahiplerini elestirmiyorlardir. Eleştiri yapıldığında da hem esnafın hem de esnafı beğenen diğer müşterilerin tepkilerini önceden düşünmek lazım.



    Müşterinin esnafla ticari bağı olmadığına göre esnafı sevmeleri için tek geçerli sebep, malından hizmetinden memnun olmalarıdır. Müşteri esnafa yaramaz. Beğenmezse başka esnaf seçer ya da beğendiği esnaf zarar görmesin diye razı olduğu fiyat düzeyin acik açık da söyler. Kavramları karıştirmak, burada zam eleştirmiş yapmak sadece konunun bütünlüğünü bozuyor.



    Önümüzdeki dönem enflasyonist dönem. 90 ve üstü doğumlular o günleri pek hatirlamazlar ama ayda bir zam gelmesi gün gelecek normal olacak.



    Saygılarımla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alpinist35 A kullanıcısına yanıt
    Bissuru sey yazmışsın ama yine zırvalamışsın. Senin gibi olsam tek tek cevap verirdim yazdıklarına. Ayrıca tek bir mesajimi göster burda adamı kotulemeye çalıştığıma dair. Sorularımı istediğim yerden sorarım bu ikimizi bağlar. Ister burdan alırım ister başka yerden alırım buna fikir belirtmen bile çok komik olmuş. Bu kadar zırvaya nasıl yazdın ikna oldum boş adam olduğuna

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mmyyyymmm M kullanıcısına yanıt
    Yalniz duzelteyim ben daha fazla zam olmalı gibi bisey soylemedim hitabinizdan biri bensem. Yapılan zammı anlayisla karşılıyorum sadece. Dedigim gibi ben urun maliyeti ve kalitesini bildiğim icin bu yorumu yapabiliyorum. Yoksa cebimden daha fazla para cikmasindan hoslanacak degilim herhalde.



    Burda saticiya tepki gostermek yerine kurun bu kadar yukselmesine sebep olanları elestirin bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu sahibinin konusuysa neden yazmıyım ki buraya. Bunda yanlış olan ne ? Konu parfüm satış konusu değil mi danışma işi ekstra olan birşey burda. Neden zam yaptığı gizli bir bilgi değil ki herkesi ilgilendiren sizin gibi avukat ya da kralcı tayfa hariç. He isterse birşey demez benim fiyatim bu ister alırsın ister almazsın der ama siz kralcılar değil. Bırakın o adam işini yapsın siz değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka avukatlara cevap yazmıcam. Emeğe saygımdan dolayı konu sapmasın diye. Konu sahibinin yazdığı hadsiz yorumundan dolayı sadece emeğe saygimdan. Yoksa konu sahibine saygımdan dolayı değil .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Arizona76

    Dün arkadaşın mesajında sonra koluma sıktığım Jubi hala kokuyor kolumda



    Esmer tenliyim belki tenimden dolayı olabilir ama koku hala kolumdan gitmemiş



    Eser Hocam'n herkesin denemesi için uygun oranda çalışacak olması da müthiş haber STH sevenlerin seveceği tarzda bir parfüm ve bence listenin en iyilerinden Jubiliation.Bu yüzden daha çok kişi ile buluşması ve daha çok kişisinin bu kokuyu koklaması gerek diye düşünüyorum
    Hocam ben kompleks parfümlerden hoşlanıyorum, jubi aldıktan sonra forumdan bir arkadaş chergui önerdi ona da bayıldım. STH nasıl, beğenir miyim? Başka sofistike, mistik koku önerilerine de açığım
  • nyanaa N kullanıcısına yanıt
    Kralcı ha bak gerçekten senin gibilere sinirlenmem ama bu dayanaksız iftiralarına sinirlendim.

    1-Nerde kralcılık yapmışım fiyatlandırma ile ilgili sana ne yorumda bulunmuşum göster

    2-Bugüne kadar kokuların yorumlaması haricinde kime avuktalkık kralcılık yapmışım?İyiyse iyi kötüyse kötü diye yorumda bulunmuşum ne kimseyi savunmuşum ne de yermişim ama sen yerilmeyi hakedecek kadar terbiyesizsin.Eser de söylecektir beğenmediğim kokuları ona çok defa söylemişimdir.Şöyle olsa daha iyi olur böyle olsa daha benzer olabilir diye ama gelip burada herkesin okuyacağı şekilde değil.Nedenlerini sorar tavsiylerimi iyi kötü söylerim hepsi bu.

    3-Eser ile muhttap ol dedim git ona sor o söylesin dedim burada avukatlık nerede?Ben sen ve senin gibilerin yorumlarını okumak zoruda mıyım?Konuyu kirletip birebir tartışacağına git muhattabına özelden sor neyse cevabın öğren.Ben neden zam yaptığını merak etmiyorum bu tip tartışmaları okumak için de bu konuya girmiyorum.Varsa sorum özelden sorup öğrenirim.

    4-Senin gibi fiyatlandırma üzerinden laf sokup bir bok olduğunu zanneden adamlar yüzünde burada koku paylaşımları okumak isteyenler bu tip yorumlar okuyorlar.

    5-Madem burada herkesi ilgilendiren zam konusunu soruyorsun o zaman cevap verenlere de cevap vereceksin.Herkese açık yerde soru sorarsan herkes cevap verebilir bunu da karlacılık yada avukatlık diyemezsin.O zaman senin yaptığına farklı şeyler söylenebilir.

    6-Art niyetlisin ki hala cevap yazıp ikili tartışmaya girmeye çalışıyorsun sana son cevabımdır.Ama madem bilip bilmeden kralcı avukat gibi ithamlarda bulundun bunlara cevap vereceksin...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arizona76 -- 12 Ağustos 2018; 19:38:38 >
  • metabor kullanıcısına yanıt
    STH seversin o da kompleks ve güzel bir parfümdür ama mistik özellikte çok değil....Paçuli rom ve odunsu notaların hakim olduğu kış için ve 25 yaş üstü takım elbise kokusudur diyebilirim.

    Jubi sevenler STH da sevecektir.Benzer tarzda parfümler.Bir de Ambre Sultan deneyebilirsin o da amber ve balsamic yapıda bir parfüm ve bence Chergui'den de iyi parfüm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arizona76 -- 12 Ağustos 2018; 20:58:48 >
  • metabor kullanıcısına yanıt
    musc ravageur patlat bir tane.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok sıktı bu konuda dönen para muhabbeti eskiden severek giriyordum şimdi giresim bile gelmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mmyyyymmm M kullanıcısına yanıt
    quote:

    Benim tepkim sizler gibi iyi birşey gördüğü zaman bağlaşık duygular ile ona körü körüne bağlanmanız ve savunmaya çalışmanız.





    Böyle yazıpta ustune benim sozlerimi carpitiyonuz demeniz gercekten tuhaf daha cevap verme geregi duymuyorum bende.Yazdığım seyleri hala köru korune olarak nitelendiren biriyle daha tartisma geregi duymam. Cunku belliki sozlerim karsi taraf tarafindan idrak edilemiyordur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rappapompom -- 12 Ağustos 2018; 20:11:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar fiyat tartışmasına son verseniz , bir kişi cevap yazınca konu uzadıkça uzuyor gerekli açıklamayı eser bey yapsın , hergün giriyorum konuya yeni yorum,bilgi var mı diye bakmaya, tartışmadan başka bir şey yok bakmadan çıkıyorum artık.
  • Bugun sevil kozmetikte man in black denedim. Acilisi sert 15/20 dakika sonra cok guzel bir tarcin baharat kokusu geliyor ve cok begendim. Tutasteyi ve orjinali kullanmis olanlar benzerligi yorumlayabilir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 16711672167316741675
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.