Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (1861. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
69.811
Cevap
2.053
Favori
8.332.073
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
608 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18591860186118621863
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar sipariş kanalı neresi bilgi verebilir misiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetmiraccileli -- 25 Kasım 2018; 12:21:52 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İyi günler 21 yaşında beyaz tenli spor giyinen biriyim. Kış için parfüm alacaktım ama kararsız kaldım.
    Bleu the Chanel (CHN) (Kesin)
    Hermes(HRM) (Kesin)
    Yves Saint Laurent - La Nuit de L'homme (YSL)
    Creed-Aventus (CRD) veya Aventus Prive Ananas ve odunsu(Prive no.1)
    Creed-Silver Mountain Water(SMW)

    Üsttrki 2si kesin 2 tane daha alacağım. Alttakilerden hangisini alsam bilemedim. Nautica voyegue ve invictus kullandım ve özellikle nauticanın kokusu çok hoşuma gitti. Tekrardan almayı da düşündüm ancak farklı parfümleri denemek istedim. Ağır olmayan hafif kokular için tavsiyelerinize açığım...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmetmiraccileli

    Arkadaşlar sipariş kanalı neresi bilgi verebilir misiniz?
    İlk sayfaya git orada açıklamalar mevcut...
  • Yıllardır hobi olarak parfümle ilgilenirim. Nerdeyse tüm tutaste ürünlerini edindim. Listenin kac katı parfümü de denedim ya şişeli ya da dekant aldım. Serge lutens Chergiu, Amouage opus V ve Amouage Epic. Bende bu kokular kadar etki bırakan çok nadir koku olmustur. Bir gün kendimle özdeştireceğim bir kaç koku etrafında dönmeyi, çok fazla koku kullanmamayı kararlaştırdığımda bu 3'lü muhakkak listede kalacaklar. Serge Lutens Chergiu: baharatlı kokuların bayraktarı canlı akışkan. Özellikle orjinalinde sıvı rengi o kadar güzelki insanın içesi gelir. Tutaste'nin en başarılı ürünlerinden. Opus V: Olgun ferah ve karizmatik. Opus V bana çok ilginç bir komposizyon sunuyor. Sanki bir işin üstadı böyle kokar. Örneğin, bir odada doktorlar toplantı yapıyor bir olgu üzerinde tartışıyorlar. Kapı açılıyor ve hocaların hocası işin erbabı geliyor. Diğer hekimler pür dikkat onun kararını bekliyor. İşte bu işin erbabı olan hekim opus V kokabilir. Yani üzerinizde olduğun da size özgüven verecek tarzda bir koku. Ben daha çok klasik giyime yakıştırıyorum ancak çok beğendiğimden günlük giyimde de elim gidiyor.Amouage Epic: Serin mi serin, sanki büyülü bir aromatiklik, tertemiz bir deri. Üzerimde olduğunda evet bu benim kokum diye mutlu oluyorum. Koyu yeşil serin bir ormana açılan pencere. İçerdeki oda karanlık, bir koltukta oturuyorsunuz. Koltuk da yeşil ve deri. İşte epic bu koltukta oturup o camdan serin koyu ormanı seyretmek gibi. Umarım listedeki varlıkları daim olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delfino3 -- 25 Kasım 2018; 13:54:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kapıda ödeme yokmju ya
  • Sipariş verdim bekliyorum bakalım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4C6397E6E -- 25 Kasım 2018; 15:38:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fico Di Amalfi kullanan varsa tavsiye eder mi???
  • çölkaplanıfahreddinpasa Ç kullanıcısına yanıt
    Önümüzdeki hafta sonuna kadar stoklar yenilenecekmiş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: coldriver

    İyi günler.

    Forumdaki ilk mesajım,dolayısıyla konuda da ilk mesajım olduğunu belirtmek isterim.Hatam olursa şimdiden özür dilerim.

    Öncelikle şunu belirteyim ki,buradaki konuyu farkedene kadar hiç açık parfüm almamıştım ve bugüne kadar da sadece Terre D'Hermes ve Issey Miyake orijinal parfüm kullandım.
    Bundan 2 ay kadar önce, orijinal parfüm fiyatlarının aşırı artmasından dolayı bir çözüm yolu ararken tesadüfen bu konuya rastladım.Şimdi, iyiki de rastlamışım diyorum.Çünkü konunun neredeyse tamamını okuduktan ve bende de burasıyla ilgili olumlu intibalar oluştuktan sonra),Terre D'Hermes siparişi verdim.
    Hermes benzerlik müthiş,koku kalitesi inanılmaz güzel olmuş.Ne kadar sevindiğimi anlatamam çünkü neredeyse orijinalinden farkı yok.Buradaki Hermes tek kelimeyle mükemmel.
    Black Afgano,Jubilation,Creed Aventus,Cherqui,Epic Man,Musc Ravageur,Herod,STH Prive'da aldım Eser Bey'den.
    Cherqui çok çok farklıymış gerçekten.Uhrevi bir havası var deniyordu,hakikaten öyle.İnsan, özellikle yalnız kalmak istediği zamanlarda kullanmalı bence.(önerdikleri için Sn. eiskent ve Sn.crossingover35'e çok teşekkür ederim.)
    Musc Ravageur vanilya,tarçın karışımı gibi geldi bana.Bir de ilk açılışta çam ağacı kokusu aldım sanki.Farklı,kaliteli bir kokusu var.
    Herod, bana gelende yenilendi yazıyordu.Tatlı,şekerli kokuları hiç sevmem fakat bu başka bir şey,çok güzel kokuyor.
    Jubilation hafif tatlımsı,reçine ağırlıklı sanırım, ki benim çok sevdiğim bir koku oldu.Şimdi Prive olarak da almak istiyorum.
    STH Prive bana göre çok güzel bir koku. İlk kokladığımda, galiba ben bunu arıyormuşum dedim.Eski ahşap,reçine gibi.Çok farklı bir koku. Üst düzey kalite kokuyor.(ısrarla STH Prive ve Jubilation'ı öneren Sn.Trakia_'ya çok teşekkür ederim.)

    Burada yapılan seviyeli ve bilgilendirici yorumlar,benim gibi amatörler için çok faydalı oluyor.Bu vesileyle;
    Sn.trakia_,Sn.eiskent,Sn.rappapompom,Sn.büyükbang,Sn.crossingover35,Sn.mmyyymmm,Sn.metabor,Sn.thundercry başta olmak üzere,forumda isimlerini hatırlayamadığım ama yaptıkları yorumlardan faydalandığım diğer arkadaşlar,(isimlerini hatırlayamadığım için özür diliyorum ve hatırlayamadığım için lütfen haklarını helal etsinler) hepinize çok çok teşekkür ederim.

    Esas teşekkürüm de Eser Bey'e bu arada.Sayesinde kaliteli parfüm kullanıyoruz.1500-2000 TL'lik parfümleri 25 TL,50 TL (max.60 TL) alabiliyoruz.Ayrıca hem esnaflığı,hem kişiliği zaten çok iyi.

    Bu arada, eşime de DKNY be delicious (orijinalini kullanıyor) ve Chanel Chance almıştım buradan.Chanel ,kokusu gayet güzel ve modern (dolum tarihi çok yeniydi o yüzden biraz bekletmesini söyledim eşime).DKNY için de işyerinden kokuyla ilgili olumlu geri dönüşler alıyormuş.
    Bayanlar için koku önerisi isteyenlere bu iki parfümü rahatlıkla önerebilirim.

    Alt nota-üst nota gibi, bir parfümü teknik olarak değerlendirecek seviyede olmadığımın farkındayım ve bu değerlendirmeleri de çok amatör olarak yaptığımı dikkate almanızı rica ediyorum.
    Biraz uzun bir yazı oldu kusura bakmayın.Hepinize iyi günler dilerim.Saygılarımla...
    Not:Yukarıda kör alış yaptığım parfümleri siz denemeden almayın tabi, ama denedikten sonra büyük ihtimalle seveceğinize eminim.
    Değerli yorumlarınız için teşekkürler Hocam, onore oldum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metabor -- 25 Kasım 2018; 19:4:54 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ***Æ***

    Teşekkür ederim,evet sanırım sabunsu oluyor,ya ben biraz temizlik ferahlık arıyorum ama birçok parfüm denedim ama aradığımı bir türlü bulamadım,hepsi güzel ama abi bu neymiş böyle diyeceğim zevkime uyan bir parfüme denk gelemedim,böyle canım sıkıldıkça eser beyden alıp deniyorum sevdiğim parfüme elbet birgün denk geleceğim,para olsa bi 10 lu paket yapacağım ama garibanlık böyle tek tek deniyoruz :) ,
    Bu zamana kadar eser beyden denediğim parfümler; Bvlgari aqua ve aqua marine,Creed - Millesime imperial,Gucci - Guilty intense ,Nautica Voyage(ençok beğendiğim),Tutaste PEONY,Versace - Dylan Blue(tester) ,Jean Paul Gaultier - Le Male (tester) ve adını unuttuğum bir kaç parfüm...

    Haricen Denediğim parfümler: Diesel - Fuel For Life(bunuda sevdim),Chanel - Allure homme SPORT,Chanel - Bleu de Chanel, Lacoste Essential(buda fena değildi),Davidoff - Cool Water,Paco Rabanne - iNViCTUS(güzel ama heryer bundan kokuyor)

    Alıntıları Göster
    Temiz ve ferah aklıma gelen: Prada l'homme ve chanel egoiste platinum
  • EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    Aldığım Creed aventus parfümün sıkacak yeri çalışmıyor boşa basıyor ne yapabilirim şişe full dolu sayılır birkaç kez kullandım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Profesor -- 25 Kasım 2018; 19:10:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • delfino3 D kullanıcısına yanıt
    Hocam bu edebiyatla ikna edemediğiniz bayan oldu mu? :) Chergiu evet eser beyden aldığım parfümlerin en iyisi unisex olduğundan düşündürücü..
  • Herkese iyi günler.

    Parfüm kullanan biri değilim, ama artık birkaç parfüm alıp yerine göre sıkmak istiyorum. 25 yaşındayım ve buğday tenliyim. Öğretmenlik yapıyorum.

    Malum kış geliyor, kışa uygun veya her mevsimin parfümü olacak parfüm veya parfümler varsa bildiğiniz yazmanızı rica ediyorum. Etrafımdakileri ve beni rahatsız edecek ağırlıkta bir parfüm olmamalı. Kız gibi de kokmak istemem yani feminene kayan uniseks parfümler kullanmak da istemem. Bu şekilde bildiğiniz parfüm varsa önerilerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim şimdiden.

    Edit: internette biraz araştırma yaptım ve tutastenin en iyi açık parfümcülerden biri olduğunu gördüm. O yüzden burada olan parfümleri yazmanızı bekliyorum daha çok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tetriser -- 25 Kasım 2018; 19:31:29 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dralperen89

    Fico Di Amalfi kullanan varsa tavsiye eder mi???
    koku güzel ancak erkeksi değil orta şeker ...
  • minimalist kullanıcısına yanıt
    minimalist @

    Pek kadına gidebilecek bir koku değil o.


    --------


    sonic35 @

    Hocam bana bir pm atabilir misiniz borusu görünecek sekilde.
  • EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    Pm gönderdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fuel for life spirit denemelisiniz bence bi. listeye lazım farklı bir koku :)
  • Italyan menşeili kolonya firması tarafından yapılmış bir parfüm hocam. Kokunun doğallığı çok iyi eğer meyvemsi kokuları seviyorsanız mutlaka listenize ekleyin kendi kategorisinde sınıfsız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yves Saint Laurent - La Nuit de L'homme (YSL) kullanan arkadaşlar kalıcılığı hakkında yorum yapabilir mi acaba
  • Tom Ford Noir Extreme, orjinali ile tutaste arasında hiçbir fark yok. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Eser Bey'e teşekkürler, 100 ml 795 TL olan parfümü bize 25 TL'ye sunuyor.

    CH Men Prive, orjinalini hiç koklamadım, trakia ve cinematic üstadların tavsiyesi üzerine aldım ve çok beğendim, sadece kokunun oturması 20-30 dk sürüyor, ilk sıktığımda beğenmedim sonradan çok beğendim.

    Sırada da Dior Homme Intense, STH, Tuscan Leather ve Tobacco Vanille var.
  • 
Sayfa: önceki 18591860186118621863
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.