Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (1960. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: sdallioglu , sdallioglu
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir (3 Mobil) - 6 Masaüstü4 Mobil
5 sn
69.994
Cevap
2.053
Favori
8.363.103
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
610 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19581959196019611962
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • MadCamaRRo kullanıcısına yanıt
    Kimse düzgün hammaddeye bir şey eklemez. Eksik yanları olan, dip notaları bulunmayan parfüme herkes herşeyi ekler. Gliserin kıvamı arttırır, alkolun ve esansın uçmasını engeller. Üzerinize yapışır ve yapıştığı yerde koku kalır. Yani sıktığınız şey kokar ama siz pek kokmazsınız.

    Aksi durumlarda parfüm hareket ettikçe koku yayılır. Ben hiç bir orj veya pahalı parfümlerde oturduğu yerden kokanı görmedim üst notalar haricinde.

    Özet olarak, düzgün ürüne hiç bir kimyasal ekstralar eklenmez. Yapışması, uzun süre parlaması doğru bir şey değildir.
  • 33 günde 36 çeşit parfümünü denemişim durmak yok yola devam yehooo 😎



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi handsame_ -- 21 Ocak 2019; 1:59:6 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eiskent E kullanıcısına yanıt
    Yav abi elimde kirke var eşime verdim o bile bir fıs sıkınca yanina yaklaşılmıyor saatlerce şimdi öyle yorum görünce ister istemez alla alla diyor insan enteresan gerçekten. Şunu anladım bizim millet sentetik kokuya, kalıcılığa hasta koy önüne çıt çıkarmaz ölümüne sıkar orjinal ile alakasız olsun fark etmiyor cidden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    Birgün inanıyorum abi orjinal parfümü şişeleyip yollucan müşteriye ona bile kem küm eden çıkar. Şu paraya şu devirde bu esans kalitesinde insanlara bedavaya sunuyorsun kardeş kardeşe yapmaz bu kıyağı..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eser hocam ben de kendim ve eşim için ürünler sipariş verdim. Benim özellikle aradığım "ylang ylang" kokusu.. Araştırdığımda bunun, siparişini verdiğim TOM FORD black orkidede olduğunu gördüm. Rica etsem başka içinde "ylang" olan ürün bilgisi paylaşabilir misin? Sonraki alışverişlerimde değerlendireceğim. Ayrıca eğer teknik ve ticari açıdan mümkünse sipariş verdiğim üründeki (TOM FORD) ylang miktarını artırabilir misiniz?
    Tester olarak sadece küçük bir miktar ylang yollayabilirsenizde çok memnun olurdum. Bu kokuyu hiç bilmiyorum. Tavsiye üzerine alıyorum. ilgin için teşekkürler.
    Sipariş no:317CB9461K
  • Eser hocamdan aldığım 5 parfüm oldu son gelenlerle birlikte. Testerı sayarsak 6 diyelim. Hepsini tek tek kokladım ama tüm günü 1 kokuya ayırarak incelediklerimi kısa tutmaya çalışarak yorumlayayım ;

    Baccarat Rouge 540 : Francis Kurkdjian isimli parfümörün (ilk ünlü parfümü Le Male) ustalık eseri sayılan bu parfümün yapılabilmesine mi şaşırmalı, yoksa bu kadar iyi yapılabilmesine mi :) Açıkçası Tutaste versiyonu alırken yarısı benzese iyidir diyerek aldım. Açılışta az bir fark var ki safran çok az önde kullanılmış gibi geldi fakat 10-15 dk sonra o beni büyüleyen o koku birebir ortaya çıkıyor. Orjinalinin 1 ml fiyatına 50 ml parfüm bulunca nasıl boca ettiğimi bir ben bilirim :) Her yerde kullanılabilir.

    Tiziana Terenzi Kirke : Terenzi kardeşlerden Paolo'nun eseri. Tutaste'de gelenler içinde en net benzeyen parfüm bu. Yoğunluğu, yayılımı, performansı harika. Meyve kokularını (şeftali, ahududu, armut) ve misk gibi kokuları seviyorsanız ve tüm gün bu kokuları koklamaya hazırsanız bu parfüm tam sizlik. Yok ben bu kokuları tüm gün koklayamam derseniz hiç bakmayın. Sabah sıkın, akşama kadar farkediliyorsunuz, soranlar oluyor hala. Sizin burnunuz alışabilir ve siz kokmuyor sanabilirsiniz ama öyle değil işte işin aslı. Feminenlikten bahsedilmiş ama Tom Ford Black Orchid gibi full feminen ve kadınlar için olan bir parfümü de nedense hep erkeklerde görüyoruz :) Üstelik bu unisex diye geçiyor. Ofiste ağır kaçabilir. Dışarıda çok güzel gider.

    Nautica Voyage : Orjinal halinden daha performanslı o kadar kesin ve net. Tam yazlık bir koku. En sevdiğim fresh kokuların başındadır. Yeşil elma ve yeşilimsi mis kokular, mimoza çiçeğinin o pürüzsüz kokusu. Bir Creed markası üretmiş olsa orjinali 4 haneli rakamlarda olurdu kesin. İyi ki üretmemiş. Ve iyi ki Tutaste bu kadar benzerini ve daha performanslısını satıyor. İlk geldiğinde bütün parfümlerden birer fıs kapaklarına sıktım. 5 parfüm içinde en azmanı bu çıktı diyeyim siz anlayın performansını :) Ev, ofis heryerde kullanılır.

    Killian Straight to Heaven : Erkeksiliğin kokusu diyoruz kendisine :) Nasıl anlatılır ki. Sedir ve Rom baskın bir parfüm. Sedir, yaş bir odunun kesilmesi gibi ferahlatıcı. Rom ise şeker kamışından yapılan bir içki. Yanlız içinde içki var diye aklınıza rakı gibi anasonlu bir içki getirmeyin. Hafif baharatlı ve hafif tatlı bir içki. Şeytanöldüren denirmiş eskiden niyeyse :) Dediğim gibi sedir ve rom ön planda bir parfüm. Paçuli tatlılık veriyor bu ikiliye ama topraksı bir paçuli değil. Daha temiz. Burnunuz biraz iyiyse alttan gelen çeşitli kuru meyveleri ve küçük hindistan cevizi denen o jr baharatı farkedebilirsiniz. Kesinlikle üzerinde çok detaylı düşünülmüş ve çok emek verilmiş bir parfüm. Bazı yerlerde Gucci Pour Homme ilk versiyonuna benziyor sanki. Öyle bir çağrışım yaptı. Orjinalle benzerlik çok iyi.

    Amouage Jubilation : Tüm gün üstümde tek parfüm olarak denemedim. 1 fıs orjinal ve 1 fıs tutaste olarak bileklerime sıktım. Benzerlik oranı gayet iyi. Kimseyi yermek için söylemiyorum ama kesinlikle acemi burunlara göre bir parfüm değil. İçeriğinde bulunan opoponax ve öd ağacı notaları ağır notalar ve herkesin sevebileceği notalar değil. Hatta kapaktan kokladığınızda marangozdaymış gibi bir his yaşayabilirsiniz. İçeriğine bakıpta "aaa böğürtlen var" diyerek alınacak parfüm değil. Tam dengede bir parfüm. Ağır ve hafif arasında gidip geliyor. Mür, bal ve tarçın gibi notalarla tatlılık veriyor. Parfüm hafif ağır olmalı, erkeksi olmalı derseniz denemelisiniz. Kesinlikle çok çok güzel bir parfüm ama dediğim gibi biraz piyasa diye tabir edilen basit kokulardan bıkıp kaliteli parfümlere geçiş için hazırlanmış, yoğrulmuş olunmalı Ofiste ağır kaçar. Kışın haftasonu gezmelerinde çok yakışır. Bahar akşamlarınıza renk katar :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecceanduana -- 21 Ocak 2019; 10:38:5 >
  • Eser hocamın gönderdiği tester ( creed himalaya ) yı çok beğendiğim için, çok az kullanılmış 2 adet creed aventus var elimde, Ankara da, değişim yapabiliriz mi ki ???
  • oprema kullanıcısına yanıt
    Aşağıdaki linkten içinde ylang notası bulunan parfümleri bulabilirsiniz 👍🏻

    https://www.fragrantica.com/notes/Ylang-Ylang-24.html

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar, fresh parfüm olarak polo blue mu nautica voyage mi önerirsiniz, neden ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oprema kullanıcısına yanıt
    Killian Voulez yoğun ylang ylang sanırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En az %95 dolulukta olan givenchy xeryus rouge adana içi takaslıktır. Sadece adana içi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • handsame_ kullanıcısına yanıt
    Hızlısın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar Uzun zamandır konuyu görüyordum ama giripte denemek nasip olmamıştı. Parfümlerle çok haşır neşir olmadığım için kokularla alakalı en ufak bir fikrim yok. Bana şöyle ferah ve güzel kokulu, çevredeki insanları çok fazla rahatsız etmeyecek, genel olarak sevilen bir parfüm önerebilecek var mı? Her ortamda, günlük olarak kullanabileceğim.

    Gözüme çarpanlar; Dior Homme Intense, Acqua di Gio(bunun birde Profumo olanı varmış. Hangisini tercih etmek lazım?)

    Tavsiyelerinizi bekliyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLegendy -- 21 Ocak 2019; 14:55:21 >
  • naboo kullanıcısına yanıt
    Koku manyağıyım :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eiskent

    Kirkeyi aşırı etkisinden dolayı kullanamadım, arkadaşıma hediye ettim. Kulandığı gün kendisi yanıma gelmeden parfüm önden geliyor.



    Bu sayfada çok talep gördüm ama orjinal parfümler gibi yağsız olmasından şikâyeti ılk defa şahit oldum.



    Kısın en etkin günlerinden geçerken chergui, black afgano, tobacco and vanilla, Hermes, emir, epic, herod, .ch Man prive, boss velvet denemeyenler bir sans versinler.



    Yenileri epeydir deneyemedigim icin eskilerden gidiyoruz biraz. Yeniler için fırsat bulunca sıralama yapmaya çalışırız.



    Saygilarimla.
    Sizi buralarda yakalamışken hemen 4lü tavsiye alalım :)

    Daha önce pek çok kez Eserden sipariş geçtim ama benim en çok beğenipte, aklımda kalan kokular Bleu De Channel ve Creed Vetiver oldu. Bunlara alternatif önerbileceğiniz yeni-eski ürün olursa seve seve siparişime eklerim.
  • TheLegendy kullanıcısına yanıt
    acqua di gio/profumo / dior sauvage / nautica voyage / polo blue / armani daromes bence genel beğeniye uygun hepside. kış mevsimi hariç sorun olmaz. Kışında kullanabilirsiniz gerçi ama sönük kalır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gustawa -- 21 Ocak 2019; 16:33:58 >
  • Arkadaşlar merhaba. Elimde takaslık Aventus Prive No:1 Ananas var. Sadece 3-5 fıs kullanıldı. Var ise önceliğim Terre de hermes veya Issey Miyake olabilir. Başka tekliflere de açığım. Sadece İstanbul-Gaziosmanpaşa Eyüp civarları takas edilebilir.
  • GcGokhan kullanıcısına yanıt
    Sabunsu tarzda bulgari bvl, limonlu yapısı ile dunhill desire blue, turunç ağırlı ile armani daromes, mont blanco legend.



    Saygılarımla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gustawa G kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam Profumo siparişini geçtim, aklımda kalmasın. İlerleyen zamanlarda diğerlerini de deneriz.

    Sipariş no, eğer gerekirse konu sahibi için; 934GU4162G
  • Ankara içi satılık veya takaslık deneme amaçlı 1 2 fıs kullanılmış tam dolu DHİ düz ve L33 vardır.



    Teklifler pm atabilirsiniz. ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 19581959196019611962
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.