Şimdi Ara

açık port buldum ama erişemiyorum :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bu soruyu görenler saldırı amaçlı oldugunu düşünebilirler.öyle bir niyetim yok tamamen güvenliği merak ettiğimden.bir IP keşfettim kim ayarlamışsa bilgisi oldugunu süşünmüyorum tamamen tesadüf olmuş bence.. IP numarasını yazınca kamera sistemi geliyor. IP numarası:8080 şeklinde yazınca modem arayüzüne erişiyorsunuz.bilgisi olan insan modem arayüzüne şifre koyar koymamış. ve modem arayüzünde içirdeki bilgisayarlara NAT yapılmış ve açık olan portlarda 3389 ve 4899 malum portlar..her şey bu kadar alanenken ben neden 3389 portuna erişemiyorum :) uzak masa üstü bağlantısınına IP yazınca muhtemelen modeme değil kameraya yönleniyor ve NAT yapmıyor..
    sizce böyle bir sistemde uzakmasa üstüne nasıl erişilir erişilemezse NAT neden yapılsın ki :)



  • Localde ki makina kapalidir veya remote desktop servisi kısıtlanmıstır. 80'e nat yapin tekrar iceriye dogru ordan kesin anlasilir.Ya da hping gibi udp servislere request gonderilerek de tespit edilebilir.

    Fakat bu tarz meraklarinizi size ait olmayan sistemlerde deneyerek gideremezsiniz, kendisinize sanal sistemler kurun kendi test ortamınızı kendiniz olusturarak testler yapin.
  • 80 e nat yapılmış zaten 80 kamera serveri
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.