Şimdi Ara

Açıköğretim ile ilgili bir sorunum var bakarmısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben bundan 3 sene önce üniversitede okurken yinede ygs sınavına girmiştim. Sınav sonuçları açıklandığında öylesine açıköğretim lojistik bölümünü yazmıştım ve tutmuştu. Şimdi benim anlamadığım bugün x Dershanesinden bir bayan aradı size programlarımızdan bahsetmek istiyorum diye.

    Dedim yalnız ben üniversitede okuyorum şu anda ilgilenmiyorum diye cevap verdim, bayan da yalnız açıköğretimde lojistikte okuyorsunuz diye kaydınız var dedi.

    Anlayamadım, herhangi bir belge olmadan vb şeyler olmadan ben direk okula kayıt olabiliyor muyum ?

    Napmam gerek eğer öyle bir durum olduysada.

    Teşekkürler



  • Pink Floyd kullanıcısına yanıt
    Kayıt sildirme dilekçesi vermediğin sürece kaydın silinmez. Pasif duruma düşer. Öğrencilik hizmetlerinden yararlanamazsın. Kayıt yenileme zamanlarında tekrardan para yatırırsan aktif öğrenci olursun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: junkyard16

    Kayıt sildirme dilekçesi vermediğin sürece kaydın silinmez. Pasif duruma düşer. Öğrencilik hizmetlerinden yararlanamazsın. Kayıt yenileme zamanlarında tekrardan para yatırırsan aktif öğrenci olursun.

    Hocam iyi güzelde ben bu okula kayıt olmadım ki, sadece tercih yaptım. Tercihlerin açıklanması sonucunda gidip herhangi bir başvuru yapmadım. Belge veya herhangi birşey vermedim. Sadece tercih yapıp kayıt olmakta mantıklı gelmiyor bana.

    Eğer böyle bir durum varsa herhangi biryerden öğrenebilir miyim ? Kayıtlımıyım değilmiyim diye, siteden filan ?
  • Açıköğretim bürosuna gidip öğrenebilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sizlerinde yorumlarınızı bekliyorum, açıköğretim bürosu çok ters yerde bana şimdi boşuna onca yol gitmiyim. Konu içeriğinde ki durumda böyle bir şey olabilir mi cevap verirseniz sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pink Floyd

    Arkadaşlar sizlerinde yorumlarınızı bekliyorum, açıköğretim bürosu çok ters yerde bana şimdi boşuna onca yol gitmiyim. Konu içeriğinde ki durumda böyle bir şey olabilir mi cevap verirseniz sevinirim.

    Kayıt olabilmek için önce paranın yatırılması gerekiyor, sen para yatırdınmı? Para yattıktan sonrada gerekli belgelerle büroya gidip kayıt tamamlanır. O arayan büyük bir ihtimalle ösym den almıştır senin bilgilerini, kayıt değildir de bu buraya yerleşmiş görünüyor büyük ihtimalle kayıdını yaptırmış okuyordur zannederek aramışlardır. Dersanerler yapıyor bunları.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.