Şimdi Ara

ACİL!!! 35.000 CİVARI BÜTÇE İLE ARAÇ TERCİHİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sevgili donanımhaber üstadları yardımınıza ihtiyacım var; ben abime sıfır alınan ve 4 yıldır bende olan bir palio kullanıyorum, apartmanımızın garajı olduğundan kendisi hep garajda kaldı, araç 92.500 km'de, tüm bakım kayıtları mevcut, bir ay önce bir opel astraya dalgınlıkla arkadan çarptım, tampon ve radyatör değişti, kaputta küçük bir düzeltme yapıldı, tek kazası bu, aracın kliması yok gri renk, içi dışı tertemiz, hem garajda olduğundan hemde bu kadar kilometrede ne kadar yıpranabilir zaten, yeni gibi duruyor halen, ben arabamı çok seviyorum, gerçekten çok seviyorum ilk göz ağrım sonuçta, ancak artık evlilik vakti yaklaşıyor nişanlıyım yaş oldu 26 (: palio'ya sığamıyorum e yazlarıda terletiyor hani klima yok sonuçta (: şimdi araba için 25.000 lira ayırdım, palio'yu da satınca üzerine ekleyeceğim, ben 12.500 lira istiyorum, piyasası bu civarlarda sanırım, bundan daha temiz palio bulunur mu bilmiyorum ama sonuçta 10 yaşında araba, daha fazla istemek insafsızlık olur, bu durumda 36-37.000 liralık bir bütçeden söz edebiliriz, arabayı kasım ayının başında satacağım, bu arada araba biraz lazım olacak ve vaktim yok, bu tarihe kadar yeni arabama karar vermeliyim.

    Şu ana kadar sadece iki arabaya evet bunu alabilirim dedim, şimdi öncelikle ben otomatik vites istiyorum, ve aldığım arabanın beni görüntü olarak cezbetmesi gerekiyor. son dört yıldır kendi arabam kadar abimin arabalarını da kullandım, son 3 senedir abimde otomatik ford focus vardı, 2006 model 1.6 collection sıfır alınmıştı, o arabayı hep hayranlıkla kullandım, çok çok severim, geçtiğimiz mart ayında abim sıfır audi A3 aldı 1.4T dsg şanzıman, bu arabaya pek ısınamadım, sürüş zevki olarak beni çok mutlu hissettirmedi ama güzel araba, şanzımanı muhteşem, bu fikirle ilk önce doğuş otoya gittim, bu şanzımana sahip arabaları sordum, audi bütçemin dışında, yeni golf'ü beğenmedim, polo gereksiz pahalı, seat leon'a bayıldım ama benzinlide otomatik vites seçeneği yok, derken ibiza çarptı gözüme, mükemmel görünüyordu, 7 ileri dsg şanzımanı var, gerçekten etkiledi beni, palio'dan sonra büyüklüğü yeterli geldi, 32.900 lira fiyatı, bütçemin altında para da artırabiliyorum yani (:ama bu para bu segmentte arabaya değmez diye düşündüm sonradan, opel'e gittim, yeni astrayı çok fahiş fiyata satıyorlar, astra classicler çok uygun ama onlarda da easytronic şanzıman var sadece ve ben o şanzımanı kullanmak istemiyorum, en son ford'a gittim ve yeni 1.6 collection'ı görüp aşık oldum, zaten focusa zaafım var, xenon far, muhteşem jantlar, park sensörü hepsi standart, 36.800 lira, metalik renklerde 800 lira daha koyuluyor, pazarlıkla indirilebilir mi bilmiyorum ama ben focus'a meyillendim iyice.

    Şimdi lütfen yazdıklarımı değerlendirin, ibiza o paraya değmez mi gerçekten, focus dışında tavsiye edebileceğiniz araçlar nelerdir, focus şu anda benim için gerçekten en mantıklı tercih mi? Benim palio'ya ne kadar fiyat biçmeliyim, sizce değeri nedir? şimdiden çok teşekkürler arkadaşlar.







  • valla benim de su ya da bu tarihte dusundugum butun araclar aklindan gecmis. simdi ben de senin konundan faydalanmayi dusunuyorum, guzel sorular sormussun. simdiden hayirli olsun ikimize de :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BTMWTMP

    valla benim de su ya da bu tarihte dusundugum butun araclar aklindan gecmis. simdi ben de senin konundan faydalanmayi dusunuyorum, guzel sorular sormussun. simdiden hayirli olsun ikimize de :)


    http://forum.donanimhaber.com/m_43832693/mpage_1/f_/key_//tm.htm#43832693

    o zaman buyur gel dostum (:
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.