Şimdi Ara

acil astra-leon-golf-i30 acil!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
2
Favori
6.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şimdi birileri burada Leon'u önerince mantıklı deniyor ama i30 önerilince fan muhabbeti. Bende diyorum ki bu çoluk çocuk muhabbeti. Öyle bir yazılıyor ki sanki i30, merdiven altı imalatı Leon, sarayın altın kaplamalı kapı kollarının bulunduğu salonda oluşturulan fabrika imalatı. Rekabet ortamında aynı segmentteki araçlarda satın alınmaya mani kayda değer kalite farkı bulamazsınız. i30'u eleyenler kalitesizi diye mi eliyor yoksa firmanın adından kaynaklanan kalite algısından dolayı mı? Burada adı geçen arabaların bir kısmından da hem görsel olarak hemde kalite olarak üstün bir araba ancak araç satın alım işi nihayetinde biraz da keyif işidir... Otomatik ve düz vitesini dikkatli incelemek lazım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sndrk1

    quote:

    Orijinalden alıntı: schumici

    yazmış olduğunuz araçlar içerisinde cebinizden çıkacak parayı en makul kalite ve performans oranında karşılayacak araç benim görüşümce Leon'dur. kendimi sizin yerinize koyuyorumda yarın bu araçlardan birini gidip alacak olsam Leon alırdım. cam tavan ve full led far opsiyonlarını da ekletirdim ama

    diğerleri de iyi araçlar, günümüzde eskisi gibi araçlar arasında çok fark yok. yani birine "çok iyi" diğerine "çok kötü" denilemiyor, birbirlerine yakınlar ama farklı farklı noktalarda birbirlerinden ayrılıyorlar. bu ayrışımlarda kişilerin zevklerine göre tercih sebebi oluyor. bende saydığınız araçlar içinden verdiğim para karşılığında bana en oranlı kalite-performans unsurlarını Leon'un verebileceğini düşünüyorum

    1.2 dsg var onu düşünmüyorum 1.4 dusunuyorum fakat dsg yok cok fark yaratır mı?

    1.6 tdi dsg düşünmez misiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schumici -- 28 Temmuz 2013; 10:57:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • şimdiki veya yeni kasa 308 i atlama derim ben.
  • asdfg112 kullanıcısına yanıt
    Selam senelerce hic problem yaşamadan motor ve şanzıman olarak binmek isterim diyorsanız 1.. HONDA 2. toyota forumları okuyup öyle karar verin dünyada en az yedek parca kullanımında honda geliyor cünkü arac arıza yapmıyor cekicilere sorun en cok hangi arabayı en az hangi arabayı yoldan topluyorsunuz bilginize.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oquzdag


    quote:

    Orijinalden alıntı: hekimoglu78

    Öncelikle şimdiden hayırlı uğurlu olsun...

    i30 Bir hyundai ye kesinlikle o kadar para vermem. Şimdi fanları bana verip veriştirecek tasarım olarak da bayağı yol kateddiler kabulüm ama ben vermemmm !!!
    Opel ' den uzak dur !!
    Golf çok pahalı ama bana donanım farketmez. Boş olsa da olur markası iyi olsun yeter diyorsan al

    En mantıklı tercihler sizin için HONDA CIVIC (Otomatik ?) ve YENİ LEON (10 numara araba)

    İlk defa Bir mesajın yüzde yüzüne katılıyorum...

    Ben de senin Honda civic otomatiğe laf çarptırmadığını, hatta bu aracı beğendiğini ve önerdiğini ilk kez görüyorum Oğuzcum.

    Yüzde yüz şaşkınlık içindeyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: taneresin

    Selam senelerce hic problem yaşamadan motor ve şanzıman olarak binmek isterim diyorsanız 1.. HONDA 2. toyota forumları okuyup öyle karar verin dünyada en az yedek parca kullanımında honda geliyor cünkü arac arıza yapmıyor cekicilere sorun en cok hangi arabayı en az hangi arabayı yoldan topluyorsunuz bilginize.

    ufkumu iki katına çıkardınız. teşekkürler
  • "Allah kısmet ederse haftaya amerikadayım gelince (1 ay sonra) arabamı alacağım inşallah "


    Madem böyle birşey varsa neden acil!!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 28 Temmuz 2013; 12:20:35 >
  • Kriterlerde kesinlikle sıfır olmalı denmiş ama jülyet düşünülüyorsa belirtilen bütçeyle otomatik ve dolusunu almak zor ( sıfır ).İkinci el az kullanılmış temiz bir şey alınabilir.Örnek;

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-2012-model-alfa-romeo-giulietta-1.4-benzin-pluscam-tavan-plus170-hp-132527674/detay

    Onun dışındaki seçeneklerden ben olsam Leon'u tercih ederim.Aile kullanımına da uygun hem de sportif bir araç.




  • Leon 1 adim onde...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Edit:Otomatik yazmışsınız Astra 1.4T cosmo öneririm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThePlakumat -- 28 Temmuz 2013; 12:47:15 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sndrk1


    quote:

    Orijinalden alıntı: Sam__K

    quote:

    Orijinalden alıntı: sndrk1

    quote:

    Orijinalden alıntı: Sam__K

    Sorunsuz olsun ama yaksın dersen;
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-2013-sadece-2400-kmde-arac-fazlalagindan-satiliktir-132431335/detay

    2+2 yıl garanri alırım sonra satarım dersen;
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-2013-seat-leon-fr-hatasiz-metalik-kirmizi-132204318/detay((otomatiği yok))
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-2013-model-1.6-tdi-leon-ful-led-li-siyah-inci-131643985/detay((ancak bunu öneribiliriz))

    Benim 2.el takıntım var ve 2+2 yıl garanti alırım satarım dersen;
    1.4 TSİ Comfortline iyi bir pazarlıkcıysanız sunroof'u bedavaya getirirsiniz


    i30 eledim gibi özellikle otomtatik için önermeyenler çoğunlukta ceedler için ne düşünüyorsunuz ? seat leon çok güzel duruyor beyazını düşünüyorum otomatik dizel olmasa bile otomatik benzinli düşünüyorum(bütçem en fazla 60'a yaklaşabilir) birde astralar için ne düşünüyorsunuz tip çok sık tip değiştiriyor diyorlar 2014 te yine tip değişir mi değer mi ve Yeni AstraHB 1.3Dizel 95HP Sport 56.961 ne düşünüyorsunuz bunun için?

    Ceed ve i30 aynı motoru kullanıyor i30 elendiyse Ceed'de elenmeli
    Ama benzinli otomatik ve dizel otomatik hemen hemen aynı tüketimi yakalar yani opel astra otomatik veya vw grubu benzinli otomatik ile i30 ve Ceed dizel otomatik aynı tüketir bence sorunsuz şanzıman ve çok rahat kullanımdan dolayı i30 tercih edilmeli aradığınız bütün donanımlar var bence yarın gidin bir i30 inceleyin sonra bir daha düşünün eleme olayını eğer gerçekten elerseniz ben size yine yardımcı olmaya çalışırım
    Ama i30'u incelemenizi şiddetle tavsiye ediyorum Elite model inceleyin

    dogru soyluyorsunuz zaten 3-4 gun daha buralardayim birazdaha servislere gideyim acaba Pazar gunleri bayiler acik olur mu peki astralar icin ne dusunuyorsunuz1.3 dizel otomatik sport 56 tl fakat 52 ye filan alabilirim acaba tip degisir mi korkum bu yonde

    Kasa için 2015'e kesin değişir diye söylüyorlar fakat 2014 çeyreklerinin herhangi birinde değişme ihtimalide var
    Astrada dizel otomatik yok sadece 1.4 benzinli otomatik var astrayı dizel diye tercih edicem diyorsanız dizel otomatik yokhttp://www.opel.com.tr/opel-serisi/satis-alani/arabalar/astra-hatchback-new/konfig%C3%BCrat%C3%B6r.html#engine




  • Tercihim Leon olurdu. 105hp li led paketli sunroof lu bir arac her dediginize uyar. Fiyat ve yakitta uzmez. 1.2 dusundugunuzden cok daha iyi bir motor. Olmadi 1.6tdi bakin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sana Leon ve Golf önereceğim.

    Leon 1.6 TDI 105 hp DSG S&S > Style 57.000 ( Panoramik Sunroof KDV + ÖTV dahil 1.900 TL ) = 58.900 TL Bence çok uygun ve dolu bir araç.
    Yeni Golf 1.4 TSI 122 PS BlueMotion Technology Tiptr. DSG Comfortline 58.800 TL ( Elektrikli Açılır Panaromik Cam Tavan 2.700 TL ) = 61.500 TL

    Yalnız dikkat etmeniz gereken Leon DİZEL, Golf 7 ise BENZİN. Şahsen bu tercih arasında LEON alınır. Hemde KIRMIZI fena durur.
  • Arkadaşın isteklerine göre, onayladım. Yanlış anlama sakın
    @haluk23

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.2 tsi 1.6 tdi dan çok daha kullanımı zevkli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni auris cam tavanlı araç tam sana göre genç bi test sürüş yap ne demek istediğimi anlarsın ayrıca sorunsuzdur ve 2. elide kuvvetlidir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eczman2000


    quote:

    Orijinalden alıntı: sndrk1

    Arkadaşlar 55 bin tl bütçem var ilk arabam olacak (az bir ihtimalde olsa belki 60 bin tl ye yaklaşabilirim) 20 yaşındayım(BAY) fakat böyle kopan hoplayan biri değilim ailemiende faydalanabileceği bir araba olmalı Allah kısmet ederse haftaya amerikadayım gelince (1 ay sonra) arabamı alacağım inşallah sizlerde bana yardımcı olursanız değerli büyüklerim, kardeşlerim herkesin fikri benim için önemlidir.

    En önemli özellik kesinlikle OTOMATİK ve SIFIR olmalı ve hatchback tarzı olmalı yani sedan olmamalı motor olarak ise tercihim 1.4 ya da 1.6 . Çok araştırma yaptım ama sanki hep yerimde sayıyorum gibi geldi ve kafam daha da karıştı gittim gördümde(galeride vs) yinede kararsız kalıyorum.Araştırma yaptığım arabalar(düşündüklerim) ; YENİ LEON, GOLF 7, YENİ ASTRA, İ30 araştırdıklarım bunlar.
    Bu gün ALFA romeo giulietta ve ceed gördüm çok hoşuma gitti ama karasızım sizin değerli fikirlerinizi bekliyorum.

    Arabadan beklentilerim; yol tutuşu iyi olmalı,güvenli olmalı,sportik görünüme sahip olmalı bütçemi aşmasın, ve arabanın içi az buçuk dolu olsun.Ve eğer cam tavan(keşke) ama olmasa bile sunroof olursa çok iyi olur.

    Ön plana aldıklarım, Yeni astra(çok güzel ama korkuyorum sürekli tip değiştiriyor diyorlar doğru mu yine değiştirecek mi kasa vs), golf7 (bugün baktım çok güzel middline plus olanına baktım içerisi çok güzel ama pahalı yani benim belirlediğim fiyatlarda içi boş olanı var ve sunroof yok beni aşıyor), yeni leon (içi aynı golf 7 ye benziyor zaten aynı malları kullanıyor diyorlarmış ve içindeki özellikler aynı golf ile ve bu full olanı cam tavan vs )

    biraz arka planda olanlar fakat az araştırdıklarım ; i30 (çok güzel tasarımı var ama hyundai ye hiç güvenmiyorum korkutuyor beni ), ceed(Kİa olması ve bilgi sahibi değilim özelliklerinden sanki 60 çok buna gibi ve istediğim bütün özellikler var full vs) alfa romeo(bilgim yok sadeee tasarımı hoş)

    sizce hangisini almalıyım, neden yani bana bilgi verirseniz çok iyi olur şimdiden çok teşekkür ederim hepinize..

    Not: Farklı görüşlere açığım( sedan olmaması şartıyla ve 5 kapı olmalı )fakat 2010 model 320 d ikinci el düşünmüyorum.



    1.2 tsi motoru gitmez zannetme gayet güzel gidiyor.0-100 ü 10.2 sn,daha ne bekliyorsun bilemiyorum.
    Keşke bulunsa da 1.2 tsi comfortline+cam tavan+ışık görüş paketi+sürüş konfor paketli kırmızı yada mavi bir araç alabilsen.
    Bu arada bence araçların hepsi güzel,artık C segment araçların hepsi birbirinden iyi.Test edebildiklerini test et hangisi senin hoşuna giderse,beklentilerini karşılıyorsa onu al.

    Belki karsilastirilmaz ama yengem opel corsq 1.2 aldi satarken zorlandi simdi 1.4 aldi cunku oturdugu yer yokus v problem olabiliyormus bilmem belki opel corsa kotudur ama sonradan korktum 1.2 lerden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: gktgsyn

    Ceed otomatik dizel(55-57 tl) test edin sonra saydiginiz diger araclari test edin karari siz verin...
    1 seneyi gecti alali sehir ici 5.5 - 8.5 lt araliginda yakar uzun yolda da 4-6 lt civari..
    Not: otomatik almak istemeseydiniz leon f/p olarak gayet mantikli
    Dsg: cift kavramali kuru tip otomatik sanziman... Arastirin ve kararinizi ona gore verin acele etmeyin kapora vermeyin kesin karara kadar... Hayırlısı olsun kolay gelsin

    Zaten bu hafta amerikaya gidiyorum(persembe ya da cuma) 1 ay sonra donucem belki eylulde fiyatlqr biraz daha duser hemen alirim gelir gelmez duser mi acaba zaten simdi opel gedizlere gidicem opel astra1,3 cosmo cam tavan dizel otomatik 56 tlymis sonra ceed.bakmaya oradan gecicem :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • leon 1.6 tdi dsg
    sehirici 4.5lt
    sehirdisi 3.5lt



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goofyitu -- 28 Temmuz 2013; 14:45:09 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cfiliz


    quote:

    Orijinalden alıntı: sndrk1

    quote:

    Orijinalden alıntı: oquzdag

    1.2 tsi dsg yeni leon derim

    motoru 1.2 kimse önermiyor o yüzden en düşük 1.4 düşünüyorum ona göre hangisi tavsiye edersiniz birde neden ?

    Öyle kulaktan dolma bilgilerle hareket etme derim. Bu 1.2'ler öyle eski 1.2 değil, 105 hp ve tork değeri de sanırım 180Nm civarı idi. Aracı çok rahat taşır. Sizin aradığınız araç Leon 1.2 DSG.

    Bugun bakmaya gidiyoruk kismetse 1.2 yede bakicam dsgnin avantaji nedir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.