Şimdi Ara

(Acil) Bluetooth'tan Ceptelle İnternet Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhabalar
    (cevap verecek olanlar bir an once verirse çok memnun olurum, zira yarin cihazi iade etmeyi dusunuyorum. sabah gelen yanitlara bakip evden çikacagim...)

    ne de olsa birbirlerinin aynisi diye bugun gidip rasgele biraz ucuz bir USB bluetooth adaptor aldim taktim, dosya transferi falan tamam. bu cihazin içinden çikan CDden IVT BlueSoleil adli bir program kuruluyor. Herseyi kendisi yapmaya kasiyor. Benim sorunum, Turkcell uzerinden T68 ile internete çikamamak. infrared ile çikiyorduk, telefon ayarlari falan tamam.

    ama tel. ile gelen program kendisi çevirmeli baglanti olusturuyor. bir suru de bluetooth modem kuruyo, yok faks, yok dial up falan. gel gor ki, bir turlu internete baglanamiyor. ayarlarda degil modem adiminda sorun var. zira aranmasi gerek no. falan hepsi tamam, elle de baglanti olusturdum.

    simdi bilen arkadaslar:
    -ilk olarak boyle sorunlar yasayanlar var mi?
    -ikincisi daha bilinen biraz daha pahali USB bluetooth cihazlarda da araya bir program gerekiyor mu? yoksa infrared de oldugu gibi Windows bir infared modem buldum deyip istedigim gibi takilmama izin veriyor mu?
    -bluetooth ile turkcell den rahat rahat internete çikanlar bunun modem ayagini nasil halleti?

    bir de cevap verecek olanlar bir an once verirse çok memnun olurum, zira yarin cihazi iade etmeyi dusunuyorum. sabah gelen yanitlara bakip evden çikacagim...
    tesekkurler, herkese hos, guzel gunler...







  • not: bu program varken, turkcell in kendi connect cell i de telefonu bulamiyor modem olarak... BlueSoleil açik olmadan da pc telefonu gormuyor zaten. bu arada program varken diyorum da, yokken de tabii conncetcell telefonu gormuyor ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.