Şimdi Ara

Acil Dil Sertifikası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu sene erasmusu kazandım.. Ancak karşı üniversite b1 seviyesi ingilizcemi belgelendirmemi istiyor (Yani dil sertifikası).. Bu sertifikayı online ingilizce kurslarından alabilir miyim acaba? Bildiğiniz ucuza sertifika veren siteler var mı? Acil alabilirsem çok iyi olacak



  • quote:

    Orijinalden alıntı: erdem074

    Arkadaşlar bu sene erasmusu kazandım.. Ancak karşı üniversite b1 seviyesi ingilizcemi belgelendirmemi istiyor (Yani dil sertifikası).. Bu sertifikayı online ingilizce kurslarından alabilir miyim acaba? Bildiğiniz ucuza sertifika veren siteler var mı? Acil alabilirsem çok iyi olacak

    Üniversitelerin genel olarak kabul ettiği belli başlı sertifikalar var kardeşim.
    Her dil kursu atıp tutuyor, örneğin Amerikan Kültür'de yanımda yeni kayıt olucak kıza burdan alıcağın sertifika Boğaziçi'nde geçiyo dediler(YALAN). En iyi o okulun sitesinden hangisi kabul edilir bakmalısın, Amerika ise genel olarak TOEFL, Avrupa ise genel olarak IELTS kabul edilir.
    Online ingilizce kurslarından aldığın sertifikayı kabul ediceklerine ihtimal bile vermiyorum, hala yardıma ihtiyacın varsa istersen üniversitenin adını ver ben bakayım?
    kolay gelsin




  • Üniversite Oradea Üniversitesi Romanya'nın bir üniversitesi. Uluslararası birime sorduğumda büyük ihtimal kabul edeceklerini söylediler pek sorun çıkmıyormuş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.