Şimdi Ara

Acil Gaming Klavye Mause Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar. Bilmem kaçıncı g300'üm an itibari ile emekliye ayrılmış bulunmakta. Şuanlık tahtakale malıyla idare ediyorum. Klavyem için aynı şeyi diyemeyeceğim ama artık değişmek istiyorum.12 yıldır bende ve artık gına geldi. Klavyem görseldedir.
    Acil Gaming Klavye Mause Tavsiye
    Birkaç gündür araştırıyorum lakin hala tam karar veremedim. çok model var ve meşhur f/p markaları ne kadar sağlam emin değilim. Mause için iki düşüncem var;Steelseries Rival 600 ve Logitech G502 SE Hero. Klavyede tam bir fikrim yok. Gördüğün klavyeden bıktığım için mekanik bir klavye istiyorum. Switchleri biraz araştırdım Mavi olmasını istemem. Ayrıca Doğrusal(linear) olması tercihimdir. Rgb isterim ama elimde seçenek kalmayacaksa vazgeçebilirim. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Totalde yaklaşık 800 tl bütçem var diyebiliriz
    güncelleme;
    https://www.gameekstra.com/urun/asus-tuf-gaming-k5-mech-brane-rgb-oyuncu-klavyesi

    https://www.zoccoshop.com/cooler-master-ck350-red-switch-mekanik-rgb-tr-gaming-klavye-pmu6725?gclid=CjwKCAjwpqv0BRABEiwA-TySwQXSlELJWdw52EqRj_FZC4PavlCYXunG3uZyRRb_L1jfYJ6LAOJLehoCGrQQAvD_BwE

    https://www.hepsiburada.com/everest-rampage-hydra-r7-usb-full-rgb-aydinlatmali-optik-bosnian-layout-oyuncu-pro-mekanik-klavye-p-HBV00000GLCEQ?magaza=Hepsiburada&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.73.4

    https://www.itopya.com/hyperx-alloy-elite-mekanik-gaming-klavye/
    içlerinde en çok beğendiğim bu olabilir. kalitesini de göz önüne alırsak. lakin hiçbir yerde stok yok sadece rgb olan modeli var ve iki katı fiyatında.

    Ayrıca hala aklımda kalan ve kalitesinden emin olamadığım motospeed markasının ck99 u hakkında bilgi/yorum sahibi olan varsa açığım
    https://urun.n11.com/klavye/orjinal-motospeed-ck99-makro-rgb-cherry-mx-sw-mekanik-klavye-P337173509



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahibkıran Timurlenk -- 6 Nisan 2020; 22:46:56 >











  • Hyperx modelini beğendim, daha öncede karşıma çıkmıştı. Acaba benim mauselardan boyut olarak ne kadar farklı elim biraz büyük. Ayrıca yazılım desteği var mı?
    Klavye konusunda da mekanikte kesinim. Motospeed önermeniz iyi oldu. O markayı klavye arayışına girdiğimde ck108 ve ck104 modelleriyle tanımıştım. Ama birçok modelleri var ve çoğu hoşuma gidiyor. Özellikle ck99 ve 98 efsane. Sizce gerekli midir? Çok albenili oldukları içinde aldanıyo olabilirim :3

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sahibkıran Timurlenk kullanıcısına yanıt
    rival 600 boyutları
    131 mm

    Genişlik
    62 mm (ön), 62 mm (orta), 69 mm (arka)
    2.4 inç (ön), 2.4 inç (orta), 2.7 inç (arka)

    Uzunluk
    27 mm (ön), 43 mm (arka)
    1.1 inç (ön), 1.7 inç (arka)

    logitech boyutları PHYSICAL SPECIFICATIONS
    Height: 5.2 in (132 mm)
    Width: 2.95 in (75mm)
    Depth: 1.57 in (40 mm)

    hyperx boyutları
    Uzunluk: 120,24 mm

    Yükseklik: 40,70 mm

    Genişlik: 62,85 mm

    Kablo uzunluğu: 1,8 m
  • kullandığınız g300e ne oldu?
    ben de yeni mouse bakıyorum, elimdeki g300sin kablosu yıprandı, yeni bişey istiyorum çok tuşlu olan bişey daha çok işime yarardı, biraz araştırma yaptım.
    açıkçası rival 600 ağız sulandıran bir model ışıkları çok güzel, tuş sayısı fena değil ama şahsen 4 olsa daha iyi olurdu diye düşünüyorum. ama insanı düşündüren bir sorunu var; mouse'un yanlarındaki silikon pedlerin yapıştırıcısı akıyor, bu sorun hem türkiyedeki hem de yabancı sitelerdeki pek çok kişinin karşılaştığı bir sorun.
    g502 hero se'nin yegane sorunu aslında stili diyebiliriz; biraz agresif bir tasarımı var ve azıcık ağır; 121 gram fps oyunlarında biraz ağır kaçabiliyor deniyor. onun dışında münferit çift tık sorunlarına denk geldim.
    bu iki model sanırım ezeli rakip olacak :D
    şahsen ben logitech düşünüyorum, çok tuşu fazla led'e tercih ederim, dahası malzeme kalitesi daha iyi.




  • hocam g300 üm arkadaştayken sol tıkınta sorunlar oluşmaya başladı ben zaten değişecektim yaza. onu arkadaşa bıraktım kenar köşeden kıytırık birşey buldum.

    rival 600ün silikon muhabbetini gördüm çok yerde. o sorun olamasa zaten garanti alırdım. Lakin sıkıntı içine fazla yapıştırıcı sıkmaları. sıcak oluncada eriyor ve fazla yapışkan senin baskınla taşıyor. markayı ve fiyatı göz önüne alınca küçümsenmeyecek bir hata.beni rival 600e yakınlaştıran kulaklığımın arctis 5 olması. senkron rgb fena olmaz.

    g502 se heroya gelirsek. dediğiniz sorunu hiçbiryerde görmedim. zaten elim büyük ve ağır mause hoşuma gidiyor diye yönelmiştim. neweggteki kampanyayı görünce alıcaktım 260 tlye lakin 117 tl kargo çıkınca vazgeçtim(laptopada ne hikmetse benzer kargo ücretleri çıkıyor). velhasılıkelam hala kesin bir karar veremedim.

    klavyede hocamın motospeed önermesi beni gaza getirdi ve motospeedlere baktım ck99 ve ck98 çok dikkatimi çekti. eğer fiyatını ettiğinden emin olursam almayı düşünüyorum.




  • Dostum merhaba benim sana önerim set olarak asus TUF GAMING K5 modeli Tuf serisi çok başarılı bir seri kaliteli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.