Şimdi Ara

Acil gerekli bir Php Kodlama (Bannerle birlikte çalışacak kod)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bir siteye küçük banner halinde eklenip çalıştırılacak olan link şu "http://tekilhit.org/surf2.php?id=8399&secid=tfxRbVeLnG" Toplistlerin sitelere eklenmesi için verdikleri küçük banner arkadasında bu kod olacak. Eklendiği siteye bir kullanıcı giriş yaptığında kullanıcı adı ve şifre aktif olacak ve çalışmaya başlayacak. Bunun için nasıl bir kodlama yapmam gerekiyor.



  • bunun için örneğin id yada referans gibi url'deki bir değişken doluysa ve sistemde varsa kullanıcı girişi direk aktif olur
  • Teşekkürler helpersatan,

    Hayır olmuyor ama. Sistem boş bir sayfa gösteriyor. Bir kaç deneme yaptım Explorerde yeni bir sayfa açmaya zorluyor, izin verdiğimde de gene boş bir sayfa çıkıyor.

    Ama işin garip tarafı banner arkasında ve iframe içerisinde çalışmayan link adres çubuğuna yapıştırıldığında sorunsuz çalışıyor, Üstelik kullanıcı girişi dahi istemeden. Aynı linki ikinci kez yapıştırıp çalıştırmak istediğimde ise ikinci sayfa boş çıkıyor.

    Şimdi ben siteye eklediğimde bu linki banner içerisinde nasıl çalışır hale getirebilirim ve her üye girişinde ayrı ayrı kullanıcıların tarayıcılarında nasıl çalışır hale getirebilirim. (Tek bir id üzerinden)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akrep_Kral -- 21 Ekim 2010; 20:26:06 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.