Şimdi Ara

!!ACİL!! Logitech X-530 Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gerçekten çok acil bi sorunum var.Logitech x-530 ses sistemi ve Creative Live24Bit 7.1 Ses Kartı aldım.
    Fakat Logitech in kabloları sistemi odaya yaymaya yetmedi.Benim sorum ise şu:
    Elektronikciye gidip bi ucu dişi bi ucu erkek ara kablo yaptırsam ve sistemi odaya yaysam ses kalitesinde bir kayıp söz konusu olurmu??Bunu deneyen yada bilgisi olanların yardımını ACİL bekliyorum. . .



  • Yoq mu Cevap BE!!!
  • benim odada da büyük olmamasına karşın istediğim yerlere yetişmemişti.ben de aynı şeyi düşünmüştüm sonra yettiği kadar biraz aşağılara falan astım...
    seste bi kayıp olacağını zannetmem.ama emin değilim
  • Bendede meganın aynı şekilde arka kolonlara 5m kablo koymak istediğim yere yetişmedi ,önce ek yapmayı düşündüm daha sonra bütün kablo almamanın daha iyi olacağını düşündüm 9ar metre hop. kablo aldım.Seste herhangi bir değişiklik göremedim yani kulakla anlaşılacak kadar fark olmadığını söyleyebilirimya zaten bunu düşünerek adamlar ek kablo üretmişler ama türkiyede yok.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: öz gür

    Bendede meganın aynı şekilde arka kolonlara 5m kablo koymak istediğim yere yetişmedi ,önce ek yapmayı düşündüm daha sonra bütün kablo almamanın daha iyi olacağını düşündüm 9ar metre hop. kablo aldım.Seste herhangi bir değişiklik göremedim yani kulakla anlaşılacak kadar fark olmadığını söyleyebilirimya zaten bunu düşünerek adamlar ek kablo üretmişler ama türkiyede yok.

    fakat x530 da kablolar uyduların arkasından çıkarılabilir değiller... oyüzden mecbur ek yapmak zorunda....
  • KLablolar ve erkek dişi jack lar kaliteszi olmazsa seste değişme olazm en azından kulakla anlaşılacak kadar değişme olamyacağı KESİN.
  • kablo kalitesiz ve/veya uzun olursa seste kayıp oluyor. Mümkün olduğunca kısa olsun, boyu abartma. Ayrıca elektronikçilerdeki hazır ince kablolar iyi olmuyor, bende var. mümkünse iyi bir kablodan sen yaptır. Dikkat edersen x-530 un kabloları baya bir kalın ve sağlam görünüyor. (creative inspire kabloları incecik..)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: xeon82

    kablo kalitesiz ve/veya uzun olursa seste kayıp oluyor. Mümkün olduğunca kısa olsun, boyu abartma. Ayrıca elektronikçilerdeki hazır ince kablolar iyi olmuyor, bende var. mümkünse iyi bir kablodan sen yaptır. Dikkat edersen x-530 un kabloları baya bir kalın ve sağlam görünüyor. (creative inspire kabloları incecik..)

    işte o yüzden bende 10 mt değilde 9mt aldım,0.75 hoparlör kablosuda bu işi en iyi şekilde görür
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.