Şimdi Ara

Acil Max 2500 tl kamera önemli beklentilerden tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi gunler herkese.
    kamera öncelikli özellik olmak üzere sosyal medya internet ufak tefek uygulamalarda
    kullanılmak üzere eski telefonum bozulduğu için tavsiyelere ihtiyacım var.
    lg g6 (tr garantili) 2000tl
    xionami mi note 3 1500tl
    huawei mate 10 2500 tl(ithalaçtı garantili)
    gibi bir kac model var arastırdığım, aralarında epey fark da var.
    farklı tavsiyelere de açığım çift kamera faydalı olacak diye dusunuyorum.
    şimdiden teşekküerler



  • İthal garanti ben şahsen önermiyorum. Sony markasını da o rezil servisi yüzünden önermiyorum. Aklında varsa Sony direk eleyebilirsin. Benim sana önereceğim belirttiğin fiyatlarda en performanslı cihaz Nokia 8 olacak 2300 civarı vatanbilgisayarda.
    Ardından S7 ve S7 Edge geliyor fakat edge modelinde ekranda kronik pembe çizgi sorunu var S7 daha iyi bir tercih olur oda 2300 civarı. Bunların dışında; servis, müşteri desteği, kalite açısından bu fiyat bandında önereceğim yok. Ancak daha ekonomik ve f/p ürünü istersen Lenovo P2 bakabilirsin 1300 lira cıvarında 5000 mAh bataryalı ve fiyatına göre iyi bir donanıma sahip. Ve Huawei P10 Lite bakabilirsin oda 1500 civarı f/p ürünü bir cihaz. Ben olsam Nokia 8 alırdım, o fiyata değer ve kaslı bir cihaz. Lg almanı önermem, LG artık tutulmuyor piyasada çünkü kronik sorunlu cihazlar çıkarıyor ekran panelleri sıkıntılı. Ghost Screen sorunu var neredeyse her cihazında.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D7B950238 -- 2 Mayıs 2018; 23:0:52 >




  • tavsiyeleriniz için teşekkür ederim,söylediğim gibi öncelik kamere yuksek performans gerektiren bir uygulama oyun pek kullanmam.
    huawei p20 hakkında bilginiz var mı ? Bildigim kadarıyla 2000 civarına oda bulunuyor.
    Ekranın alt ust kısımlarındaki irice siyah bölgeler bana itici geldiğinden nokia 8 e pek sıcak bakmıyorum acıkcası.
  • mate123 M kullanıcısına yanıt
    Hocam huawei p20 lite modeli bence o parayı hak etmiyor 1500 1700 civarında belki alınabilir. Optik görüntü sabitlemek yok, suya ve toza karşı dayanıklılık yok. Arka kamerasının diyafram açıklıkları 2.2 ve 2.4 bu az ışık ortamlarında daha kötü resim çekeceğini gösterir. Ayrıca benim şahsi görüşüm olarak şunu da söyleyeyim; yeni moda olan çerçevesiz ekran tipi bence dünyanın en gereksiz ve işlevsiz olayı. Telefonu elinde tutarken elin istemeden de olsa ekrana temas edecek, istemeden farklı yerlere dokunacaksın ekranda. Telefonu elde tutması ve kullanması açısından bence dahada kötü hale getirdiler bu çerçevesiz ekran olayıyla. Ben özellikle bu yüzden aradığım özelliklere Nokia 8 i birinci sıraya koyuyorum. Ayrıca bu çerçevesiz ekran olayı birazda risk içeriyor cihazı düşürdüğünde ekran pert olabilir.https://www.youtube.com/watch?v=owgbPw1gta4 vaktin varsa şu videoyu izle ne demek istediğim anlayacaksın. 2500 civarında telefon diye alıp her özelliği iyi olsun dersen Nokia 8 tek seçenek bence.




  • fikirlerinizi değerlendireceğim lakin gönlüm g6 dan yana gibi:)
  • mate123 M kullanıcısına yanıt
    Hocam sana tek soru. Çevrende kaç kişide LG telefon gordun yeni modellerinden. Veya forumlarda tavsiyelerde kaç kişi LG önerdi. Veya Teknosa Vatanbilgisayar buralarda şuan neden satılmıyor ? LG G6 yı araştırmadığını düşunuyorum. Piyasada kullanan yok denecek kadar az ve kullananlarda sorunlarından bahsetmiş genelde. Ekran sararması, piksel yanması, Ghost Screen.. Ve donanımı vasat. Kendi iyiliğin için LG SONY Ve ithal garantiye bulaşma derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mate123 M kullanıcısına yanıt
    Nasılda unuturum.. LG = Sorunlu anakart sistemi = Boot Loop

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zenfone 5 ön siparişe özel 2000 liraymış tercih edilebilir bir telefon. Kamera konusunda odaklanma sorunları yaşıyor bataryasıda 3300 mah belki az gelebilir.

    Galaxy a8 2500 lira ön kamerası çift ama arka kamerası tek ve kamerada ois yok. Kamerası fena değil ve samsung güncellemeleri çok geç veriyor a8 hala oreo almamış.

    Nokia 7 plus yakında geliyor android one programına dahil ve ois olmayan çift arka kameraya sahip. Cihaz güzel olsada nokia 400 euroluk cihazda baya malzemeden kaçan kaçak bina gibi donanımı kısmış. Okuma yazma hızlarını bilmiyorum ama düşük olabilir ramler lpddr4 cat6 modem(zenfone 5te cat12 var) ve ekranın parlaklığı düşük seviyede nokia 8 e göre kötü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 3 Mayıs 2018; 4:39:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende g3(3.yılın içinde) babam ve biraderde g2(4yılın içinde) ablamda g5(bir yılı geçti) var.
    Cep telefonlarının ortalama ömrünün 2 yıl olduğunu düşünüyorum,saydığınız problemleri okudum bahsedilmiş evet,henüz kesin karar vermiş değilim araştırmaya devam :)
  • teşekkür ederim bilgilendirmeniz için nokia bana pek yakın gelmiyor nedense
  • mate123 M kullanıcısına yanıt
    O zaman şöyle diyeyim, cihazı aldıktan sonra bir sorun yaşarsan; cihazının arkasında durup seni mağdur etmeyen bir ürün arıyorsan, Samsung, Apple, Huawei den başka marka cihaz almamalısın. Ha belki aldın ve servisle işin hiç olmayacak. Ama teknoloji şans işi..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mate123

    bende g3(3.yılın içinde) babam ve biraderde g2(4yılın içinde) ablamda g5(bir yılı geçti) var.
    Cep telefonlarının ortalama ömrünün 2 yıl olduğunu düşünüyorum,saydığınız problemleri okudum bahsedilmiş evet,henüz kesin karar vermiş değilim araştırmaya devam :)
    Aldığınız cihazın yazılım desteğine ve sizin kullanımınıza göre değişir.Ben Xperia P'yim rafa kaldırırken S3'lerden daha performanslı çalışıyordu.Şimdi kullandığım Z5 WhatsApp'dayken Iphone 6'lardan daha hızlı mesaj yazıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.