Şimdi Ara

ACİL -- Note 3 alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • herkese merhaba..

    şu an iphone 4s kullanıorum ve daha önce android olarak google nexus phone kullanmıştım seneler önce.. yeni telefon almayı düşünüorum, Note 3 ü inceledim çok beğendim fakat htc yeni telefonu xperia z2 iphone 5s vb.. yeni telefonların hiç birini kullanma fırsatım olmadığı için hala biraz kuşkuluyum.. note 3 alınır mı ?

    kullandığım her telefonu tam verimlilik almaya çalışarak kullanıorum, oyun, yazılım, ofis, kamera her özelliğini kullanıorum ve açıkcası performansını sömürüorum.. dolayısıyla hem kamera olarak iyi hem işlemcisi kuvvetli hem ram i yeterli hem de ekranı kaliteli alabileceğim en iyi ürünü almak istiyorum.. fiyat performans mühim değil.. görüşlerinizi bekliyorum...

    teşekkürler



  • canhell kullanıcısına yanıt
    Para Verme Samsunga Süper Telefon Değil Note 3 İphone 5s Gold Al Keyfine Bak Derim
  • Bekle Z2 al bence.
  • canhell kullanıcısına yanıt
    ios - android diye millet birbirini yemeye baslar simdi... Ben note 3 kullanicisiyim. Bana gore performans istiyorsan alinabilecek en iyi cihaz.istediklerini fazlasiyla verecektir sana. S-pen ozelliklerini kullanirim diyosan kesinlikle note 3. Ama karar senin. Onemli olan ne istiyosun onu bilmen..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z2 hakkında yorum yapamam htc one premium bir cihaz ama kamerası yüzünden alınmaz bir hevesle M7 almıştım ama kamera nedeniyle değiştirdim.ios dan sıkıldım dersen note3 al ben öyle yaptım ama ios u seviyorum diyorsan yeni bir maceraya atılma 5s al.
  • Note 3 alırsan da n9005 oranından al...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayni ben
    İphone 4 kullaniyorum, aslinda memnunum ama artik buyuk ekranli bir cihaz kullanmak istiyorum. Hem tablet, hem bilgisayar, hem de multumedia odakli bir cihaz bakiyorum. İosun kisitlamalari da zorluyor. Bir sarki atmak bile iskence oluyor. Ama kullanimi kolay, her sey elinin altinda.

    Dun note3 u inceledim, bir de neoyu. Arada 400 liraya yakin fark var ancak, islemci,kamera ve ekran olarak kotu. Neoyu eledim. 1200lere gerilerse alinir ama halen note3 varken alinir bir cihaz degil.

    İnternette note3 ile yapilan seylere bakinca agzim acik kaldi. Evdeki tum sistemi kumanda olarak kullanmaktan tutun da , masaustunde klavye mouse olarak kullanmaya varincaya kadar yapilamayacak sey yok. Hatta bir dergi, bir sayisini sadece note 3 kullanarak olusturmus

    Yaz sonu note 4 gelecek. Suya toza karsi dayanikli olacakmis ve spen ile ilgili guzel iyilestirmeler yapilacakmis. Yani su an satilan s5in bir tik ustunu dusunun. Fiyati simdiki note 3 ile benzer olacaktir. Benim planim da yaz sonu gibi cihaz degistirmek oldugu icin yeni noteu bekliyorum, diyebilirim. Umarim simdiiki tasarimi korur samsung.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.