Şimdi Ara

acil! samsung 32es5500 wifi adaptor tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba. İstanbul bilişimden samsung 32es 5500 led tv aldım.Dahili Wifi adaptörü olmadığını tv elime ulaşınca farkettim.wifi adaptörü alacağım. Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
    Teşekkürler...



  • quote:

    Orijinalden alıntı: suatay

    arkadaşlar merhaba. İstanbul bilişimden samsung 32es 5500 led tv aldım.Dahili Wifi adaptörü olmadığını tv elime ulaşınca farkettim.wifi adaptörü alacağım. Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
    Teşekkürler...

    Merhaba,

    Sanırım wifi adaptörü bağlanmıyor dediğiniz modele. ( veya Teknosa'da beni yanılttılar bu konuda )

    Bende 5300 modelini almıştım VATAN'dan ama saolsunlar internette fotoğrafını 5500 ile karıştırmışlar, slim led değil miş, arkası kalın kasa olanmış. Direk iptal ettim.

    Şimdi de 1200TL'ye 32ES6100 modelini aldım. ( Dahili Wifi Adaptörü + 3D + 200Hz ) olduğu için 100TL daha fazla verdim aldım bunu.
  • zaten aldığım model smart tv.Dahili wi fi yok, o halde harici wifi bağlanması lazım mantıklı olarak. O zaman bu cihazın smart olmasının bir anlamı olmaz.Sizin aldığınız modeli düşündüm ama onun yanındada gözlük vermiyorlar.Bugün işe yarar gözlük fiyatları 150 tl den başlıyor. Bir siteden 110 tl ye buldum wifi adaptörü. İnşallah randıman alırız...
  • Arkadaslar merhaba ayni sekilde elimde 32ES5500 model samsung marka smart tv var.Wifi kullanmak istedigimde adaptorun harici olmasi gerektigini biliyorum..yaptiguim arastirmada samsung orjinal wifi adaptor veya uyumlu herhangi bir adaptorun calisacagi soyleniyor..orjinal wifi adaptor pagali oldugu icin altarnatiflerine yonelmek durumunda kaldim ancak hangi wifi adaptorunun uyumlu oldugunu bulamadim..uygun wifi adaptor bilen arkadaslar yardmci olurlarsa sevnirim.. Saygilar..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.