Şimdi Ara

ACİL SATILIK 97 MODEL POLO- İZMİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. 97 Model Polo aracımı satıyorum. Araç yaklaşık 2 buçuk senedir bende. Araç 1.6 75 bg ve benzinlidir. Kliması vardır ancak gaz basılması gerekiyor. Uzaktan kumandalı merkezi kilit, yükseklik ayarlı direksiyon
    yükseklik ayarlı sürücü ve yolcu koltuğu, hidrolik direksiyon, elektrikli ön camlar ve aux girişli teyp gibi özellikleri vardır.

    Kazası ve değişen parçası yoktur. 3-4 parçasında boya vardır. (arka kapı ve çamurlukta sanırım). Gayet temiz ve diri duran bir araçtır. Üzerinde güneş yanığı yoktur.

    Yaklaşık 15 bin önce trigeri, buji ve buji kabloları, termostatı gibi gereken parçalarını değiştirdim. Su anda da bakımları düzenli olarak yapılmaktadır.
    Hiç lpg bağlanmadığı için motor kondisyonu gayet yerindedir.
    Bunların dışında resimlerde gözüken ön tampondaki küçük izler ve tavan döşemesinin küçük bi kısmında sarkma vardır. Bunlarda aracımın kusurlarıdır.


    Fiyat olarak 12.000 TL düşünüyorum. Pazarlık payım yoktur. Ciddi alıcıya araç başında sembolik bi ikramım olur. Almak istediğim araç için sattığımdan şu durumda takasta olmaz.

     ACİL SATILIK 97 MODEL POLO- İZMİR
     ACİL SATILIK 97 MODEL POLO- İZMİR
     ACİL SATILIK 97 MODEL POLO- İZMİR


    İlan linki:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-cok-acil-satilik-polo-sahibinden-degisensiz-3-parca-boyali-orj-140095140/detay
     ACİL SATILIK 97 MODEL POLO- İZMİR ACİL SATILIK 97 MODEL POLO- İZMİR ACİL SATILIK 97 MODEL POLO- İZMİR







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.