Şimdi Ara

Acil soruna çözüm lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • cumartese a4 tech in RBW 5 kodru RF mouse unu aldım.geldim sürücüsünü yüklerken alet reset attı- en son 6 ay önce formatlamıştım sistemi ve mükemmel stabildi- sonra açılışta kullanıcı seçilen ekranda klavye ve mouse çalışmaz vaziyette kalmaya başladı.bir kaç deişik cd den üstüne tekrar xp kurdum. hepsinde ortak sorun çok ağır açılması , açılırken ekran 5-10 sn gibi kararıyor sonra welcome yazısı geliyor sonra makina desktopa geçince 15 sn sonra bi 10sn daha takılıyo.tv kartını yüklüyorum hiç sorunsuz çalışan aletin görüntüsünde çizikler gözüküyo.adsl in sürücülerini falan kuruyorum devamlı 5 -6 kb uploada geçiyo.3 virüs testi yaptım bişi yok.son driverlar falan hepsi var.son olarak full format attım gene aynı sorunlar var.ramlerimi denedim sağlam ekran kartıda öle. bu konu hakkında tecrübesi ve tavsiyesi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

    NOT: kopyalama hızında da aşırı düşü var







  • abi sanıyorum senin bilgisayara güç kaynağı yetmemiş o yüzden dalga yapmış
    sanıyorum bak kesin değil güç kaynağı ne marka ya da kaç watt
    başka mantıklı açıklama gelmiyor aklıma bu ne biçim sorun böyle
  • yaw su an 400w psu kullanıyorum ama aylardır stabil olan alet bi mouse takınca mı sapıttı yani psu da denemediğim 3 parçadan biri kafayı yiyecem yaw bütün hafta sonu bunla uraştım.işlemci anakart ve psu dışında herşeyi denedim. birde anlamadığım şu veri transferi normalin 1/8 ne falan düştü inanılmaz bişi

    son bi not: kendi makinamda install ettiğim hdd yi başka bi makinaya bağlayıp boot edince xp açılmadan reset atıyo , keza o makinanın hdd si de benim makinada aynı şeyi yapıyo bunun hakkında fikriniz nedir ?
  • Service Pack 2 yüklüyse ondan yapmıştır.Arkadaşım da A4 aldı driver yükledi windows çöktü sonra.A4 ün sitesinden modeline uygun son driveri indir.Onu kur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.