Şimdi Ara

ACİL VX NANO LOGİTECH GARANTİ HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • MERHABA ARKADAŞALAR BEN GİTTİGİDİYORDAN ACIK ARTTIRMA ile VX NANO İÇİN TEKLİF VERDİM VE BENDE KALMAK ÜZERE.SORMAK İSTEDİĞİM ŞU ÜRÜN TR DE 120 LİRA ARTTIRMADA İSE 80 LİRA İLE BENDE KALACAK GİBİ DURUYOR.FAKAT BEN ÜRÜNÜN TR GARANTİLİ OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜŞTÜM FAKAT SATICI İLE GÖRÜŞTÜĞPÜMDE YURT DILŞI ÜRÜNÜ OLDUĞUNU ÖĞRENDİM.GARANTİNİN GECMEDİĞİNİ SÖYLEDİ.

    SİZCE NE YAPMALIYIM ALMALIMIYIM YOKSA DEVAM ETMELİMİYİM.DİYELİMKİ ALDIM BİR PROBLEM ÇIKARSA NE YAPamaLIYIM İLK DEFA YURT DIŞI ÜRÜNÜ ALACAĞIM. YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM. ARRTTIRMANIN BİTMESİNE 11 SAAAT KALDI.

    ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

    AYRICA YERİ BURASIMI BİLMİYORUM .İNTERNET GÜVENLİK DEYİNCE BURAYADA AÇMAK İSTEDİM. KONUYU.



  • Logitech' in öyle kolay kolay bozulan bir ürünü yok.. 4 senedir aynı mouse' u kullanıyorum; kullanımdan dolayı yıpranma mevcut fakat performansı ilk günkü gibi.. Ama elektronik şans biraz da.. Şansına dene istersen.. Sorun çıkarsa Türkiye' de garantisi olmadığı için değiştiremezsin.
  • ben nerdeyse bütün elektroniklerimi amerikadan gidip alıyorum çoğunlukla sorun çıkmıyor biraz şans meselesi tabi ki bu. evet yurtdışından alınan ürünler,in burda garantisi olmuyor, ama zaten ilk zamanlarda bozuk çıkarsa gittigidiyordan tekrar geri gönderme gibi bir seçeneğinin olması lazım ( var mı yok mu bilmiyorum ama büyük ihtimalle vardır). tut ki bozuldu daha sonradan diyelim fazla bir maliyet tutmadan elektronikçilerde tamiri mümkün garantisi olmadanda. dayı bir de sen iyi bir fiyata almışın bahsettiğin vx nano mouse logitech in zaten 50-60dolar arası bir fiyattan satılıyor amerikada.
  • ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. YİNEDE DÜŞÜNCELESİ OLAN ARKADAŞALARIN YARDIMLARINI BEKL,İYORUM.
  • kardeş ürün bozulursa, avrupa destek birimi ile görüşürsen sana yardımcı olurlar emin ol, türkiye gibi değil sana direkt yenisini bile gönderirler :)
  • ben o meshur kücük alıcısını yaktım tr deki garantisine yolladım 2 gün sonra yenisini yolladılar.
  • bende o mouse u kullanıyorum..1 seneyi geçti sorun çıkmadı ama normalde o kadar pahalı olmaması lazım iyice araştırdın mı?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: newsagent

    kardeş ürün bozulursa, avrupa destek birimi ile görüşürsen sana yardımcı olurlar emin ol, türkiye gibi değil sana direkt yenisini bile gönderirler :)



    ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ÜRÜN BENDE KALDI ZATEN VE GERCEKTEN YÜREĞİME SU SERPTİNİZ.GERCEKTEN BU ŞEKİLDE BİR OLAY VARSA PROBLEM DEĞİL.EĞER BANA AYRINTILI BİLGİYİ PM OLARAK VEYA BURADAN ULAŞTIRABİLİRSENİZ SEVİNİRİM.

    İYİ PAYLAŞIMLAR. ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.


    TRACY ARKADAŞIM EN UCUZ DARTY DE BULDUM 120 TL (TABİİKİ TEKLİFİ VERDİKTEN SONRA)
    ODA STOKLARINDA YOKMUŞ.AMA ORTALAMA 150-165 TL ARASI FİYATI.TABİİKİ ÜRÜN BENDE KLDI ALACAĞIZ ARTIK NE YAPALIM.

    TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.