Şimdi Ara

ACİL YARDIM!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler europa serverında oynuyorum bundan daha önce pazarda duran 2 charım sebepsiz bir şekilde ban yemişti onlar 1 hafta sonra açıldılar. Fakat suankı charımda gbler ve 24 günlük exp pre var ticket atıp en kısa sürede açtırmalıyım beni gerekli konuya yönlendirirseniz ya da bana acilen yardımcı olursanız minnettar kalırım teşekkürler. Ticket kalıbı gerekli sanırım türkçe ticket da kabul ediyolar bilmiyorum yardımlarınızı bekliyorum



  • Sebepsiz yere banlandıysan ticket pek işe yaramıyor oyun içinde gm ile iletişime geç, benim arkadaşımın charı 2 gün sonra açıldı ayrıca 1 hafta falanda olmayabilir banın.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sasori-Sama

    Sebepsiz yere banlandıysan ticket pek işe yaramıyor oyun içinde gm ile iletişime geç, benim arkadaşımın charı 2 gün sonra açıldı ayrıca 1 hafta falanda olmayabilir banın.

    işin komik tarafı oyun içinde online gm yokken bu oldu ve hala online gm yok oto ban yedim
  • SMS onayını dene siteden.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: boor

    SMS onayını dene siteden.

    Cevap geldi söyledikleri şeye bak kullandığım tek şey Genie.



    [Aug 29 2012 7:42PM] :
    Thank you for taking your time to contact eNTiTyGame Customer Support.

    We are sorry for the inconvenience.

    However, your account has been detected while using an illegal program that violates our user agreement. As eNTiTyGame we always try ot provide our users with the best possible gaming environment hence preventing any illegal program use is one of the most important part of our agenda.

    Our automatic cheat prevention system has denied your account access for 7 days.

    After the time is expired, you will be able to login to your account again.

    Thank you for your understanding and patience on this matter.


    If you have any further questions or concerns, please do not hesitate to contact us.

    Thank you,

    The eNTiTy Game, Knight Online
    www.nttgame.com




  • Hacı onun sebebi altta çalışan programlar işte. Onları bir kontrol et, gereksizleri kapat. SMS onayı yapınca 7 günlük banlar açılıyordu onu dene diyorum. Siteden hesabına gir my account bölümünde.
  • SMS onayı nasıl yapacağımı bilmiyorum ve altta açık olan 3 program vardı 1i forum.donanimhaber.com diğeri windows media player diğeri ventrillo pc de başka açık olan programlarda IDM ve antivirüs hepsi bu bişey açık değildi yani onuda çözemedim ama banı açtırmam gerekiyor söyledikleri şey illegal program kullandığım ve 1 hafta sonra açılacağı :S
  • quote:

    Orijinalden alıntı: boor

    Hacı onun sebebi altta çalışan programlar işte. Onları bir kontrol et, gereksizleri kapat. SMS onayı yapınca 7 günlük banlar açılıyordu onu dene diyorum. Siteden hesabına gir my account bölümünde.

    Sms onayi yaptım hesabınız aktif oldu dedi girdim hala block
  • Ya illegal dediğine bakma. Çoğu antivirüs hackshield'e takılıyor öyle oto ban yiyorsun. Alakasız programlardan gidebilirsin yani. En güzeli sadece browser + müzik. Kalan her şeyi kapat oyuna girerken.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: boor

    Ya illegal dediğine bakma. Çoğu antivirüs hackshield'e takılıyor öyle oto ban yiyorsun. Alakasız programlardan gidebilirsin yani. En güzeli sadece browser + müzik. Kalan her şeyi kapat oyuna girerken.

    aynen çoğu arkadaşım bu yüzden ban yedi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sasori-Sama

    Sebepsiz yere banlandıysan ticket pek işe yaramıyor oyun içinde gm ile iletişime geç, benim arkadaşımın charı 2 gün sonra açıldı ayrıca 1 hafta falanda olmayabilir banın.

    ticket a gelen cevapta banımın 1 hafta olduğu ve illegal program kullandığım söyleniyor. Bende sordum madem illegal program buldunuz programın adını yazın diye cevap olarak ticket attım daha bana tekrar cevap vermediler umarım benimkide 2 güne açılır ama sanmıyorum exp pre boşa gidiyor haksızlık direk
  • benimde dün charım banlandı bdw de iken hile hurda hiç bir şeyde yoktu siteye dahi girmedim. 2 gündür umarım. birde bir şey sorucam euko da premium olmadan şifreyi değiştiremiyor muyuz?
  • Aynen, kaspersky da çok güzel apr ban atıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.