Şimdi Ara

acil yardım arkadaslar!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese slm.

    şimdi biraz karışık olacak ama.. Evimde 2 canak 2 uydu alıcısı var.( TURKSAT VE HOTBIRD )
    biri bi odada diğeri bir odada.. Buna ilaveten bodrumdaki evmde digiturk'un mini paketini kullanıyordm. Canagını ve uydu alıcısını söktüm ve İstanbuldaki eve yani buraya getirdim.
    DCR marka digiturk alıcısını benim uydu alıcım ile değiştirdim. Digiturk kanalları cekmiyordu ve turksat uzerindeki yayınları alabiliyordum. Çünkü sanırım digiturk w3 üzerinden yayın yapıyormuş. 1-2 gün içerisinde zaten digiturk antenimi taktıracaktım. Fakat dünden itibaren DCR marka uydu alıcımda TURKSAT kanallarıda gitti. Komple fabrika ayarlarına geri dönüp arattırma yaptım fakat turksat uzerinden sinyal bi türlü alamıyorum. Diğer odadaki uydu alıcım saglıklı calısıyor. Gerci turksat sağlıklı. Onda da Hotbird sinyal almıyor.

    kısacası tamamen corba olmus durumda.. Diğer odadaki uydu alcıcım TUPLIN TD19000. kendi odamda DCR ile değiştirdiğim uydu alıcısı ise eski sunsui dc6000...

    Sansui ve DCR kendi odamda sinyal almıyor. İçeride sadece turksatın calıstıgı tuplin ile değiştirdiğimde de sinyal almıyorlar. Acaba ben bi arızamı cıkardım naaaptım. Biliorum cok karmakarısık oldu ama umarım anlatabildim. Bi yardım bi yol lütfen arkadaslar?

    Ayrıca dielimki ben bu DCR digiturk uydu alıcısını bozdum? Bunu değştiriolarmı?? Ve ücreti var mı_?


    daha da özet olursa arkadaslar:D

    3 adet uydu alıcısı var.
    Sansui
    Tuplin
    DCR ( Digiturk )


    Ben sansui ile DCR yi değiştirdim . 2 gün sonra bozuldu. Sansui tekrar taktıgımda da sinyal alamadı. İçerideki Tuplin marka olanda ise Hotbird gitti turksat calısıyor.







  • DOSTUM YAZI YAZARKEN EN KISA ŞEKİLDE YAZ YOKSA KİMSE OKUMAZ BU BÖLÜMDE OK BENCE YENİDEN TOPİC AÇ YADA DEĞİŞ İNAN BEN OKUMADIM COK UZUN OLDUĞUNDAN BU NEDENLE ÖZÜR DİLERİM ŞİMDİDEN
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.