Şimdi Ara

Acil yardım!!Bilgisayarda donmalar oluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • geçtiğimiz ay 2 gb. kingston RAM, ve Sapphire ATI Radeon HD 3780 512 mb. 256 bit ekran kartı aldım. Anakartım Asus P5L-MX işlemcim Pentium-D 2,8 gHZ. 2 aydır oynadığım oyunlarda oyun başladıktan 1-2 dk. sonra yaklaşık 10-15 saniye süren yavaşlamalar oluyor. Ne yaptıysam düzeltemedim. PSU dediler 380W PSU var. Format attım ama yine aynı sorun. Şu anda eski ekran kartımı Geforce 6400 turbo cahce 512 mb. (256 paylaşımlı) taktım. Ancak sorunlar hala devam ediyor. Oyunlarda görüntü kalitesi mükemmel de olsa yine de bikaç saniye takılıyor. Acaba sorun anakarttan ya da işlemciden kaynaklanıyo olabilir mi?şimdiden teşekkürler.



  • ekran kartının sürücüsünü değiştirin. farklı bir versiyon kullanıp deneyin
  • Bilgisayarının parçalarını tek tek test etmen gerekecek.Benim tahminim Hdd den kaynaklanıyor
  • quote:

    Orjinalden alıntı: vanwonderen

    geçtiğimiz ay 2 gb. kingston RAM, ve Sapphire ATI Radeon HD 3780 512 mb. 256 bit ekran kartı aldım. Anakartım Asus P5L-MX işlemcim Pentium-D 2,8 gHZ. 2 aydır oynadığım oyunlarda oyun başladıktan 1-2 dk. sonra yaklaşık 10-15 saniye süren yavaşlamalar oluyor. Ne yaptıysam düzeltemedim. PSU dediler 380W PSU var. Format attım ama yine aynı sorun. Şu anda eski ekran kartımı Geforce 6400 turbo cahce 512 mb. (256 paylaşımlı) taktım. Ancak sorunlar hala devam ediyor. Oyunlarda görüntü kalitesi mükemmel de olsa yine de bikaç saniye takılıyor. Acaba sorun anakarttan ya da işlemciden kaynaklanıyo olabilir mi?şimdiden teşekkürler.


    ekran kartın 256 bit güç girişi varmı ve gücünü verdinmi yani taktınmı yanında gelen güç kablosunu psu ya bundanda yapar.




  • ilginiz için teşekkürler ama PSU ya bağlamıştım yeni aldığım ekran kartını. Bikaç kişiye daha sordum anakart veya HD de problem vardr gibilerinden bişeyler sölediler. Bilgisayar bana hep lazm o yüzden tamire de gönderemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim tekrar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.