Şimdi Ara

ACIL YARDIM! Clio 2007 dci 1.5 expression 65bg

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar selamlar. Konuyu clio bolumunde de actim fakat kimse yazmadi acil bir durum olmasa buraya da acmazdim kusura bakmayin simdiden.

    148binde clio 3 heçbek experte soktum motor çok diri 67 beygir çıktı orjinal degerleri 65-69 beygir arasinda oluyormus (ruhsatta 65 beygir gozukuyor). Bu deger pek onemli degilmis asil onemli olan aracin hizlanmasinda tekere giden gucte problem olup olmamasiymis o da cok temiz normal degerlerde cikti. sol sofor + yolcu kapisi + bagaj kapisi orjinalleriyle degismis aracta baska degisen veya boya yok, direklerde ic ve motor aksamda hic bi problem veya oynama cikmadi.araci ucretsiz şasi sorgulama sitelerinden kontrol ettim arac 2003 model cikti oncelikle bu normal bir durum mudur? Foto da koydum. Arac ruhsatta 2006 8. ay trafik cikisli 2007model gozukuyor cunku (yarin da şasiden sigortaya sorucam ciddi kaza bela var mi diye plaka bisey cikmadi) Araca 20bin isteniyor pazarlikla daha da asagiya cekmeye calisicam. Sizce bu aracin yukaridaki degisenlerine durumuna gore ederi nedir? Goruslerinizi almak isterim.
     ACIL YARDIM! Clio 2007 dci 1.5 expression 65bg

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • karoseri 2003 model olabilir belgi o bilgiyi almışsınızdır. 2003 Modelden kasıt o kasa tasarım 2003 de ortaya çıkmıştır vs.
  • mihl M kullanıcısına yanıt
    o yil bana da olasi gelmemisti bu modellerin 2006 cikisli oldugunu sonradan ogrendim insan yine de meraklaniyor :) fiyat hakkinda bi gorusunuz yok mudur hala satilmadi arac satan kisi internete koymamis o yuzden surec yavas ilerliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana göre 17-18 ederi var 20 zorlama olur.
  • mihl M kullanıcısına yanıt
    18 teklif etmistim satan kiside 18700e kadar indi noterde bana ait bakalim teklifim hala gecerli eger ortayolu bulabilirsek ne hos, olmadi baska araclara yonelcem sagol dostum gorusun icin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.