Şimdi Ara

ACİL yardım!! FOLDER LOCK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar folder lock adlı bir program kullanıyordum. dosyalarım bu programla sifreleyip askere gittim dondumde kardesimin C ye format attıgını gorrdum. benım sifrelediigim klasor D de . yeniden FOLDER LOCK programını yukleyip aynı sifreyle acmaya calıstım ama program acılmıyor bunun ile ne yapmam lazım. nasıl bır yol izlemem gerekiyor lutfen yardım



  • arkadasım o dosyalar gitti.unut diyecem ne yazıkki
  • Kardeşin formattan sonra o programı farklı bir şifre kullanarak tekrar kurmuşmu ve sen bunu kaldırıp tekrarmı kurmaya çalışıyorsun? Eğer bu şekildeyse sorun yaşayabilirsin.
    Programı uninstall etikten sonra "program files" klasöründeki programa ait klasörü sil ve bir sistem temizleme aracı kullanarak (örn; "crap cleaner" olabilir) registry kayıtlarını temizle sonra kendi şifrenle tekrar kur normalde açılması lazım çünkü bu program aynı zamanda girdiğin şifrenin kaydını kilitlediğin klasörün içinde tutar ve açılması içinde registry deki girdiyle uyuşması gerekir.
    Buna rağmen olmadıysa o dosyaları @penkala arkadaşın da dediği gibi ömür boyu unutabilirsin dolayısı ile artık zaman, bir bardak soğuk sudaki mutluluğu yakalama zamanıdır senin için.




  • abi soğuk sudan hasta olmayalım havalar soğumaya başladı hafiften
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mertkosova

    abi soğuk sudan hasta olmayalım havalar soğumaya başladı hafiften


  • programı sil ve regedite gir ordan da program hakkında bilgi kalmasın ve ondan sonra tekrar yükle o zman sorunun cözlürü bana da olmultu bende aynısını yapmıştım. ama eger bir daha böle bişe olursa bi mail adresine att taslak olarak bilgilerini o zaman daha mantıklı olur mesela gmail.com gibi bi yere att
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.