Şimdi Ara

ACİL YARDIM GEREKİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hali hazırda kullandığımız superonline fiber aboneliğimiz vardı ve taahüt bitiminde yeni fiyatların çok fazla yüksek olmasından mükevellit alternatif sağlayıcılardan abonelik araştırması yapıyordum. bu esnada annem benden habersiz Türk telekomu arayıp tarih öncesi adsl altyapısı üzerinden 24 mhpslik pakete sırf 20-30 tl daha ucuz diye onay vermiş. Sadece telefon üzerinden onay vermiş annem ne ıslak imza var ne de başka bir şey. ben bunu duyunca önce vazgeçtiğimizi birazdaha düşünmek istediğimizi söyledik daha sonra bizi yeniden ikna etmek için aradılar bir kaç defa kabul etmedik. Daha sonra Türk Telekomdaki dolandırıcı ağzıyla gevşek bir ağızla konuşan temsilci arkadaş aradı. sözlü onay verildikten sonra iptali olmadığını bu saatten sonra 24 aylık taahütten sorumlu olduğumuzu söyledi. Beni kullanmadığımız internetin faturasını ödettirtmekle tehdit etti ve kurulum başlasın demekten başka çareniz yok dedi. ben de kurulum başlasın diyip suratına kapattım bi sinirle. O zaman neden ikna etmek için uğraştılar Ben bu muameleden de nefret ettim henüz hiç bir işlem başlamadan sırf sözlü onay verdik diye insanlar fikrini değiştiremez mi? Ben bu yasal dolandırıcılara para falan kazandırmak istemiyorum nedir bu işin yasal boyutu ıslak imza olmadan nasıl böyle bir zorunluluğa tabi tutuyorlar bizi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >







  • ilk başvuruda sözleşmeye ıslak imza atılması gerekmektedir, sonraki taahhüt uzatma süreçlerinde telefondan sesli onay ile devam edilebilmektedir. çağrı merkezindeki personeller prim usülü çalıştıkları için diyemeyecekleri yalan yoktur, gelen ekibe vazgeçtiğinizi ve kurulum istemediğinizi söyleyebilirsiniz.

  • schipht kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim dün aynı sonuca varmıştım sizden de aynı şeyi duymak iyi geldi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Her ne kadar ıslak imza gerekiyor olsa da Türk Telekom'u az çok tanıyoruz, sizin aboneliği bir şekilde zorla başlatıp cayma ücretini yansıtmayı deneyebilirler. Birkaç ay kontrol edin, e devlette borç gözükmediğinden emin olun

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Türk telekom kurulum için geldiğinde istemiyorum diyerek süreci sonlandırabilirsiniz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.