Şimdi Ara

Acil Yardım Lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar ;

    Notebook Kullanıcısıyım ve Ekran Kartı ile ilgili Karmaşık bir durumdayım Konuyu Okuyup geçmekten ziyade fikirlerinizi paylaşmanızı önemle rica ediyorum..

    Sorunum Şu :

    Vestel Marka Bilgisayar Sahibiyim

    Ekran Kartım İse ,
    2 GB Ekran Kartı (AMD Radeon HD 6625M)

    Bilgisayarıma Kısa bir süre önce format attım ve Ekran Kartı Driverı konusunda saçma sapan işlerle uğraştım fakat çözemedim.

    Ekran Kartını Yuklemek İstediğimde doğal olarak AMD sitesine girerek 6000 Serisi driverı yuklemem gerektiğini biliyorum.

    http://support.amd.c...ob_win7-64.aspx

    Fakat yukarıda belirttiğim Uyumluluk doğrulama aracını yuklemeye calıstığımda uyumluluk sorunu veriyor ve yükleme yapmıyor. (Ekran Kartı Modelimin 6625M olduğundan Eminim)Çıkmaza Girdiğim Nokta İse Catalyst Denilen olay Catalyst Driverlarının Beta Sürümlerinin Her Çeşidini İndirip Kurabiliyorum (Şuan 13.3 Beta3 Kurulu Fakat Oyunlarda verim alamıyorum). BlackBox Programı ile Herhangi bir Ctalyst Beta surumunu Kurduktan sonra kontrol ettiğimde Hala Var olan Ekran Kartım olarak VGA Bağdastırıcısı Olan INTEL HD 3000 Grapich Görünüyor. Bu Konuda Bana Yardım edebilmenizi umut ediyorum. Şimdiden Zahmet Gösterip Okuyan ve Cevaplayan arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum. Umarım beraber bir sonuca ulaşabiliriz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.