Şimdi Ara

acil yardım!!! ofis word başlık numaralandırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
9.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar ben şu an doktora tezi yazmaya çalışıyorum ve son 2,3 ayda word'ün bir sürü özelliğini keşfettim. ancak başlık ve alt başlık numaralandırmalarda sorun yaşıyorum. durumu şu şekilde izah edeyim. giriş başlığının yazı stilini başlık 1 olarak kaydettim ve numaralandırırken de 1 atadım. genel bilgileri de başlık bir stiliyle yazdım ve numaralandırırken 2 atadım. Bir alt seviyeye geldim. Konu biri başlık 2 stiliyle yazdım ve numaralandırırken 2.1 olarak numaralandırdım. Sonuç olarak şöyle bir görüntü çıktı

    1 giriş
    2 genel bilgiler
    2.1 konu 1
    2.1.1 alt konu 1
    2.1.2 alt konu 2
    2.2 konu 2
    2.1.3 !!!! buranın 2.2.1 olması gerekirken bir üst başlığın alt başlığı gibi numaralandırma yapıyor bunu nasıl düzeltebilirim acaba. Yardımcı olursanız çok sevinirim. herkese iyi günler.



  • aşağıdaki linki inceler misiniz :

    world sayfa numaralama
  • Senin verdiğin link, sayfa numaralandırma
    Arkadaş başlık yani satır numaralandırmayı soruyor
    Wordun en sinir bozucu özelliğidir bu başlık numaralandırma


     acil yardım!!! ofis word başlık numaralandırma



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 31 Ocak 2015; 0:43:44 >
  • alacatan kullanıcısına yanıt
    Alacatan cevap için teşekkür ederim ancak Tiske'nin de dediği gibi benim problemim başlık numaralandırma. google amcaya sordum orda da hep sayfa numaralandırma ile ilgili sorunlar var başlık numaralandırma ile problem yaşayan pek yok herhalde.
    Tiske dediğin gibi yapınca oluyor da benim sıkıntım başlık yazdıktan sonra atıyorum 1-2 sayfa metin oluyor ondan sonra altbaşlığa geçiyorum. dolayısıyla numaralandırmadan yazsam birincisi karmaşa olacak hangisi başlık hangisi alt başlık karıştıracağım ikincisi sadece numaralandırmak istediğim başlıkları seçemeyeceğim metinleri de seçmem gerekecek. Ayrıca cevap için teşekkürler.
  • İşin ilginci bazen sıkıntı olmuyor 2-3 başlık problemsiz alt başlıklarıyla beraber uyumlu şekilde numaralandırılıyor ama bir anda ne yapıyorsam sıra şaşıveriyor. numaralandırma seçeneklerinde daha önceki listeden devam et diyorum olmuyor yeni çok düzeyli liste tanımla diyorum olmuyor çözemedim gitti.
  • alacatan kullanıcısına yanıt
    Alacatan bu link için de ayrıca teşekkür ederim çünkü bu da ayrı bir dertti benim için. bazı sayfaları roma rakamıyla bazı sayfaları arap rakamlarıyla numaralandırmak gerekiyor daha önce çok aramıştım bunu bulamamıştım şimdi yapabilirim inşallah.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.