Şimdi Ara

Acil yardım!!!Tekleme sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2004 astra g enjoy(85000 km) aracım da yaklaşık bir haftadır sabahları motor soğukken tekleme oluyor.Sıcakken herşey normal.Birde gaza geçince tekleme daha fazla oluyor araç stop edecek gibi oluyor ve arıza lambası yanıyor.Yetkili servise götürdüm bilgisayara bağladılar motor subap kapağı ve 2.silindirde tekleme gösterdi.Kapağın sökülmesi ve kurum varsa taşlanması siboplarda sorun varsa onlarında yapılması gerekir yaklaşık 1000 ytl ye yakın masraf var dediler.Bugünde özel olan başka bir servise götürdüm.Bilgisayara bağladı hiçbir şey görünmüyor dedi.muhtemelen kurumlaşma vardır biraz aracını devirli kullan sabahları da 2 dk ısıttıktan sonra hareket et bir de git gaz ayarı yaptır dedi.eğer 10-15 güne kadar düzelmezse gel ateşleme bobinini değiştiririz birde öyle deneriz en son çare motor subap kapağını söküp kurumları temizleriz dedi.Hangisinin dediğini yapacağım anlamadım şaşırdım kaldım.Önerilerinizi ve tecrübelerinizi paylaşısanız sevinirim.







  • Ya bi allahın kulu yok mu ya cevap verecek!
  • lpg limi araç?

    yoksa benzinde mi?
  • dostum muhtemelen bogaz kelebeği kirlenmiştir. zaten içinde pislik olunca arıza ışığı yanıyor. ben geçen 20 ytl. temizlettim.
  • benzinde çok az yapıyor ama gazda daha belirgin hale geliyor.boğaz kelebeğini temizlettim zaten sorun ondan sonra başladı.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: klimaks27

    2004 astra g enjoy(85000 km) aracım da yaklaşık bir haftadır sabahları motor soğukken tekleme oluyor.Sıcakken herşey normal.Birde gaza geçince tekleme daha fazla oluyor araç stop edecek gibi oluyor ve arıza lambası yanıyor.Yetkili servise götürdüm bilgisayara bağladılar motor subap kapağı ve 2.silindirde tekleme gösterdi.Kapağın sökülmesi ve kurum varsa taşlanması siboplarda sorun varsa onlarında yapılması gerekir yaklaşık 1000 ytl ye yakın masraf var dediler.Bugünde özel olan başka bir servise götürdüm.Bilgisayara bağladı hiçbir şey görünmüyor dedi.muhtemelen kurumlaşma vardır biraz aracını devirli kullan sabahları da 2 dk ısıttıktan sonra hareket et bir de git gaz ayarı yaptır dedi.eğer 10-15 güne kadar düzelmezse gel ateşleme bobinini değiştiririz birde öyle deneriz en son çare motor subap kapağını söküp kurumları temizleriz dedi.Hangisinin dediğini yapacağım anlamadım şaşırdım kaldım.Önerilerinizi ve tecrübelerinizi paylaşısanız sevinirim.

    sorun ateşleme bobinlerinden olsa sadece sabah değil her zaman yapar.boğaz kelebeği temizlendikten sonra bilgisayarda ayar yapılması gerekiyor ayarı yaptırdınız mı?




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.