Şimdi Ara

ACİL YARDIM TOUCH - TYTN 2 - 614C

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ARKADAŞLAR UZUN SÜREDİR ARAŞTIRIYORUM. COŞA KOY DOLUYA KOY BİŞEY OLMUYOR. SİZLERDEN YARDIM İSTİYORUM. ARAŞTIRA ARAŞTIRA TOUCH PROYA DAİMONDA TOUCH 3G YE KADAR CIKMIŞTIMKİ PRO 2 Yİ GÖRÜNCE DAHA ALT BİR MODEL ALIP İLERİDE PİYASAYA ÇIKINCA EDİNMEYİ DÜŞÜNDÜM BU YÜZDEN 2. EL BULDUĞUM
    400 YTL ............ HTC TOUCH (P3452)
    450 YTL ............ HP İPAQ 614C
    600 YTL ............ HTC TYTN 2

    MODELLERİNDEN HANGİSİNİ TACVSİYE EDERSİNİZ.

    İLK BAKIŞTA TOUCH DA OLMAYAN GPS İN BENİM ÖNCELİK LİSTEMDE OLMADIĞINI DÜŞÜNÜYORUM. TYTN 2 NİN KLAVYE OLAYININ İNTERNET E-MAİL EXCEL WORD UYGULAMALARINDA KULLANIŞLI OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM. HP NİN İSE TOUCH A GÖRE KABA GÖRÜNTÜSÜ OLMASINA RAĞMEN İÇİNDE TÜM ÖZELLİKLERİ BARINDIRMASI VE TOUCH İLE AYNI FİYATTA OLMASI CEZBEDİYOR. ŞUANKİ TELEFONUM HP 514 ONUN İÇİN BÜYÜK ERAN VE DOKUNMATİK İSTEDİĞİM İÇİN BU MODELLERE BAKIYORUM. HEPSİNİN EKRAN BOYUT VE ÇÖZÜNÜRLÜKLERİ AYNI BUNUN YANINDA TOUCH DAHA YAVAŞ İŞLEMCİLİ HP KABA TYTN 2 İSE KABA GÖRÜNMESİNE RAĞMEN KLAVYESİ BU OLAYI UNUTTURUYOR. LÜTFRN FİKİRLERİNİZLE BENİ AYDINLATIN.







  • arkadaşlar hepiniz bir şeyler araştırmaya öğrenmeğe giriyorsunuz bu forumlara ama şu an itibari ile 10 kişi bakmış soruma birinizin bile bir fikri olmazmı sadece yardım istiyorum. lütfen.
  • Benim kararım TYTN 2 olurdu.
  • TEŞEKKÜRLER
  • tynt kötü demiyorum . bence tynt yanlış karar olurdu madem oyalanmak için alıyorsun min fiyat max güç düşünmelisin tynt kötü demiyorum . ama içlerinde en pahalısı elfin ise 128/256 RAM İLE BAŞARILI FAKAT PİL VE GPS ÖZÜRLÜ
    seçim kesinlikE 614 c (146 GR ) olurdu pil performansI diğer 2 htc den daha iyi .. 128/256 ram seçenekleri htc elfin ile aynı ama GPS VE PİL ÖMRÜ İLE ŞAHSIM ADINA TYNT DEN BİLE DAHA BAŞARILI.TYNT NİN AĞIRLIĞINIDA UNUTMA TABİKİ (190 GR )
    SAYGILAR..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tazymazy35 -- 24 Şubat 2009; 22:11:20 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.